• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir bebek niye uyumaz? 😪😪

Evet pek çok sebebi olabilir. Açlık, gaz, sıcak, soğuk, can sıkıntısı vs... Ben bunların hepsini gideriyorum aç değil, altı pis değil, üşümüyor, ateşi yok vs vs. Gözünden uyku akmasına rağmen tam dalıyor ve pat gözünü açıyor. Zaten en ufak sesten, hareketten, vücuttaki eklem sesinden, halıda atılan sessiz bir adımdan bile uyanabilen bi bebeğim var. Fakat ortam ful sessiz bile olsa uyumuyor. Gece nispeten daha iyi uyuyor ama saatler süren gaz sancısı çığlıklarından sonra. Gündüz de uyusa bile 10 dk, 15 dk yarım saat en fazla 1 saat. Böyle nolcak bilmiyorum. Yarın kırkımız çıkıcak. Yenidoğan huzursuzluğu diye Bi şey okudum. Öyle olabilir mi? Ya da hep böyle mi sürücek? Aynısını yaşayan fikri olan, önerebileceğiniz Bi şeyler olanlar var mı lütfen yazın çok zor durumdayım. Hiç Bi işime bakamıyorum duşa bile giremiyorum. Gurbetteyiz şu an yanımda sadece babam var ve o varken bile napcamı bilemiyorum iki kişi sallamadan mümkün değil uyuyamıyoruz o gidicek ben kalıcam eşim asker görevlere gidiyor 2 3 gün naparım nolur bilmem. Bi yardım edin bu çocuk nasıl uyur?
huy degistiriyor sen ne yap ne et gece gunduzu uyumunj sagla yoksa cok zorlanirsin ilerde burunlari tikali oluncada uyumazlar habrrin olsun

Back