BİR BEBEK NEDEN AĞLAR? NeDeN SüReKLi kUcAk İsTeR???BUYRUN NEDENLERİ..

imporatogrly

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2011
951
2
ARKADAŞLAR burda ve çevremde çoğu kişinin bebeğinin yemek yememesinden , ağlamasından şikayet etttiğini duydum ve bu konuda çoğu kişiyede yardımcı oldum ...
bana göre bi bebek karnı açsa ,,,
gazı varsa
uykusu varsa
altı pisse
AĞLAR.......
yada başka bi hastalığı yoksa doktora götürdüysek bişeyi yok dediyse bi bebek niye ağlasınki...
ya annne sütü az gelip doymuyodur o yüzden sık sık uyanır....yada susamıştır toksa ve uyumuyosa yada gazı vardır altı pistir....
LÜTFEN
üşenmeyelim hannımlar ya bebeğimize en iyi şekilde bakalım eğer onları dünyaya getirdiysek benlik duygusu ortadan kalksın ya sadece bebeğim olsun bebeğimiz var olsun....
bazı hanımlar yemiyo diyo örneğin komşum... aldım çocuğu ben yedirdim sevdiği şeyleri bulmaya çalıştım nasılda yedi ... oysa nasıl halsiz ağlayan çocuk karnı doyunca suyunu içince nasılda oyuna daldı ve annesini rahat bıraktı... aç a... oynarmı diye bi laf var eeee ne kadar doğru bi sözmüş....

üşeniyolar çocuklarına yemek yedirmeye sonra yok benim bebeğim yemiyo uyumuyo ağlıyo diye dert yanıyolar bana bu çok yanlış geldi....

walla benim bebeğim hastaydı kusardı hiç üşenmeden 3 kere yemek yaptığımı bilirim ... benimde canım tatlıydı rahatıma düşkündüm ama bebeğim bam başka benden öte vcanımdan öte ona kıyamam...
eminim sizin içinde öyledir ama lütfen üşenmeyelim aç bırakmayalım suyunu unutmayalım....

onların dili yokki istesin sen ne verirsen yer vermezsen yemezler öyle muhtaçlarki.....

ben kızım neyi sevmiyosa o yemeği farklı yapıp sevdiği şeyleri sevdiği tarzları bulmaya çalışıyorum damak tadını merak ediyorum çünki...
mesela ıspanağı kavurma sevmiyosa yoğurt soslu yapıyorum öyle seviyo yada onu sevmezse başka türlü yaparım sürekli deniyorum lütfen sizde deneyin sevdiği şeyleri bulun...
bulunki o aç kalmasın sizde rahat edin....

bir yemeği farklı şekilde yapıp yedirmeyi denemek fikrini ilerde kullanırım çok teşekkürler..

süper süper süper çok teşekkür ederim tavsiyelerin için canım bence dikkate alınması gereken şeyleri konu almışsın ....

söyledikleriniz cok dogru ilerde bende dediklerinizi uygulicam.
ben yeni anneyim bebegm 33 günlük cok sk sk yiyiyo normal mi sizce.birde bazen emerken skilarak agliyo
yardimci olursanz sevinirim.

ben yeni anneyim bebegm 33 günlük cok sk sk yiyiyo normal mi sizce.birde bazen emerken skilarak agliyo

allah bağışlasın canım bebeişini inşallah hayırlı ewlat olur....
çok sık emiyosa ki zaten 2 saattte bir emziemen gerek canım demekki doymuyo yada süt gelmiyo ki bitiyo sütün hemen o yüzden sıkılarak ağlıyodur süt gelmediği için ....
bebek erkkemi canım ????

saol.cümlemizinkini
kiz hayatim.sütüm var aglayinca bakiyorum cikiyo.
neden uzun emmiyo sik sk emiyo ama 5dk sonra yine süreside 5dk emiyo biraz snra tekrar.

saol.cümlemizinkini
kiz hayatim.sütüm var aglayinca bakiyorum cikiyo.
neden uzun emmiyo sik sk emiyo ama 5dk sonra yine süreside 5dk emiyo biraz snra tekrar.

hmmm canım sütün varda belki ona yatmiyo yada 5 dk sonra uyuyosa uynıp tekrar emiyodu 5 dk sonrabide göğsünü sıkınca süt fışkırıyomu eğer fışkırıyosa çok vardır y+ada damla damla geliyosa yetmiyodur canım ...

ya yazdığının mantıklı yanı varda düşündürüsü .. ebnim oğlum umurta yemiyo şekillerini denedim yemiyo ne yapım yani et yemiyosa onu bunu ağzından çıkarıyosa zor her bebek de bir değildir toparlayamadım tam ama herşey yazdığın kadar basit değil kimse bebeğinin aç kalmasını istemez heralde onlar yedikçe biz yemiş kadar oluyoruz o kadar mutlu oluyoruz ama malesef sadece onun sevdiği değil sadece zorlamadan yavaş yavaş her tada alıştırmamış lazım . Benim oğlum meyveli yoğurt seve seve yiyor her dk seviyo diye onu verip başka vitaminlerden mi amhrum edeyim

bence bebegınz daha cok kucuk her agladgnda emzrmenz gerekır zaten.o aglamalarıda sıkıldgndan degıl emdkce bagrsakları hareketlenerek gaz fılan oluyrdr bence normal yanı

Ben yeni anneyim bebegm 33 günlük cok sk sk yiyiyo normal mi sizce.birde bazen emerken skilarak agliyo
canım benım kızda ılk ay cok sık emıyordu.yarı msaat bır saat ıkı saate bır sonra düzene gırıyor.emerken sıkılarak aglamsı gazdan.kaldırıp omuzuna dayayıp gazını cıkar ve emmesıne devam et.

Yazdıların bır bakıma dogru ama bazı annelerde var gercekden yemıyorsa yemıyor uyumuyorsa uyumuyor herseyı yaptıgın halde.
Bende kızımı tanımıya calısıyorum.yavrum benım.ben dogdugundan berı daha aglamadan ellerını agzına götürünce hemen verdım memeyı sımdıde hıc karnı acda olsa aglamaz gece bıle onun ellerını emısıne uyanır hemen verırım.azcık uykumuzda tıtız gündüz doya doya uyuyamıyor.bır saat uyumamıstır gündüzlerı bu son bır ayda.ınsallah oda düzene gırer.rabbım hemıpıze kolaylık versın.sabır versın ınsallahhhh

sen beni anlamamışsın ki canım eti sevmiyosa başka türlü ver üşengeç hanımlar yok mu eee var ??? ben şahidim var...
senn bebeğini küçükkken her tada alıştırsan az da olsa ağzına versenn tatması amaçlı o çocuk yadırgamaz yemekleri ve yerdi emin ol canım ....
o zamanda yemiyo napayım demezdin...

canım benim, hiçbir konuda kesin doğrular yoktur, hele ki çocuk yetiştirmede.

"yadırgamaz yemekleri ve yerdi emin ol"

böyle bir cümle kurman çok iddialı olmuş, mutlaka buna aykırı davranan çocuk vardır, belki de sayısı baya da fazladır. kendi çevrenle değerlendirmen yetersiz olur bence.

öncelikle tebrik ederim allah uzun ömürler versin bebisine benim kizimda yarim saate 45 dakikade bir emerdi 5 dakika sürerdi ikinci gögsümüde bir dahaki sefere verirdim anne karninda istedikleri zaman beslendikleri icin yemeleri belirli zamanla düzene girecektir
ekim anneleri yazdiklariniza katiliyorum pike yazdigin seyler de cok haklisin cocuktan cocuga cok degisiyor yeterki bazi cocuklar yesinler anneleri yaparda her seyin hayirlisi diyorum

benim oglum 17 gunluk,ya cok uzun uyuyor,ya da cok uzun uyanik kaliyor,bir turlu standart hala getiremedim,emziyorum,yarim saat sonra uykusu geliyor,izin veriyorum memede yarim saat daha uyuyor,sonra ayiliyor, 3-4 saat ayik kaliyor, meme veriyorum, doymuyor,pesinden biberonla anne sutu veriyoruz, ardindan altini temizle derken bir bakmissinki 5-6 saat gecmis.. sutum yetmiyor da mı bu kadar uzun sure uyanik kaliyor bilmiyorum ama o kadar uzucu birseymiski bebeginin agladigini gormek... son olarak kilosuna bakarak, sutun doyurucu olup olmadigina karar verecegiz.. bu sekilde sorun yasayan varsa ve benimle paylasirsaniz cok sevinirde, rahatlarim...

vallahi ben 3.5 aylıktan beri herşeyi tattırmıştım 7 aylıkken kahvaltıyı bizim gibi yapıyordu herşeyden ayrı ayrı yumurtayı yerdi şimdi ağzına sürmüyo hiç te öyle olmuyor yani malesef keşke dediğin gibi olsaydı.. İlk meyve püresini 3.5 aylıkken verdim ben 4 aydan sonra nerdeyse tamamen ek gıda ya başladım ama ne yazık ki büyüdükçe değişti şimdi kahvaltı etmekte zorlanıyorum çok ayırt ediyo yemek değişik yöntemlerle yedirmeye çalışıyorum çoğu zamanda başarılı olmuyorum ...

belki diş çıkartıyodur ondan yemiyodur canım ...
yoksa herşeyi yiyomuş bence düzelir sen yine devam et yılma değşik değişik yap yemeklerden mutlaka birini sevecek ve yiyecektir...

evt cnm aynen diş çıkarma döneminde böyle olduk biraz daha iyi gibiyiz şimdi tabi asla yumurta yemiyoruz bende yöntemini buldum bıldırcın yumurtası hem sağlıklı sütüne koyuyorum her sabah böyle ce içmiş oluyor ... yemeğen bebek ne zor muş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…