Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Muhteşemm Bişey Yaaa.insan Içinde Insan Mucize Gibi.......allah Inşallah Bize De Bunlari Yaşamayi Nasip Eder....içim Bi Hoş Oldu Sanki Benimde Karnimda Bişeyler Oynadi....keşke Olsa Hayirlisi Artik....
bu resmen mucize... Allah im sen nelere kadirsin,bir canlinin icinde baska bir canli yetisiyor.. benim de beebgim hareket edeiyormus,ama dr um sen hissedemezsin daha erken dedi ileriki haftalarda yavas yavas hissedebilirmisim...daha coooooookk yani...hayirlisi olsun insallah...
bu resmen mucize... Allah im sen nelere kadirsin,bir canlinin icinde baska bir canli yetisiyor.. benim de beebgim hareket edeiyormus,ama dr um sen hissedemezsin daha erken dedi ileriki haftalarda yavas yavas hissedebilirmisim...daha coooooookk yani...hayirlisi olsun insallah...
ya videoyu ızlemeye basladım benım ufaklıkta benı tepmeye basladı... etkileşim mi oldu nedirr... :1rolleyes: çok guzel ya son zamanlara dogru dısarıdan fena bellı oluyor.. bende çekeceğim...:dance:
cok guzel bi duygudur bu eminim izlemesi bile insana bu kadar huzur veriyorsa yasamak kim bilir nasildir yasamak isteyen herkese yasatir rabim insallah tabiki banada