Kızlar saçlarım belimi geçiyor.. Ve kızıla boyadım.. Güzel oldu.. Ama saçların çok güzel diyenler de var, kestir değişiklik iyidir diyenlerde..
Bir arkadaşımda uzun saç kezban havası veriyor kızlara dedi..
Ama genelde gittiğim yerde saçların çok güzel lafını duyarım...
1 senede uzadı zaten, öyle yıllardır uzun saçlı değilim değişiklik yap diyolar ama...
Daha bu yaz bu boya geldi çabuk uzuyor saçlarım ama dökülüyor , biraz dökülmem var sorun orda. Sizce bayanı gösteren saçımıdır ? Uzun mu orta mı kısa mı seversiniz ?
Nasıl olmalı saç dediğiniz sizin gözünüz de ?
Benimde 5-6 ay öncesine kadar upuzun saçlarım vardı
Beğenenlerde vardı,aynen dediğin gibi kezban diyenlerde
Bende değişiklik iyidir dedim,omuzlarıma kadar kestirdim
Herkes çok beğendi
Herşeyden önce saç sağlıklı olmalı bana kalırsa,lisedeyken çok sağlıksızdı saçlarım
Şimdi yumuşacık,ipek gibi
Uzun yada kısa farketmez bana kalırsa
Saçların yıpranmışsa kestir derim
ahaaha kim dedi o kezban görüntüsü veriyoru çok merak ettim doğrusu :) erkekler genellikle uzun saçlı kızlardan hoşlanırlar bu bir gerçek . ayrıca bence kestiripte kendini sıradanlaştırma :) tabii bazı insanlara bob modeli veya rihannanın kesimi çok yakışıyor ama yinede uzun saç diyorum
Kızlar saçlarım belimi geçiyor.. Ve kızıla boyadım.. Güzel oldu.. Ama saçların çok güzel diyenler de var, kestir değişiklik iyidir diyenlerde..
Bir arkadaşımda uzun saç kezban havası veriyor kızlara dedi..
Ama genelde gittiğim yerde saçların çok güzel lafını duyarım...
1 senede uzadı zaten, öyle yıllardır uzun saçlı değilim değişiklik yap diyolar ama...
Daha bu yaz bu boya geldi çabuk uzuyor saçlarım ama dökülüyor , biraz dökülmem var sorun orda. Sizce bayanı gösteren saçımıdır ? Uzun mu orta mı kısa mı seversiniz ?
Nasıl olmalı saç dediğiniz sizin gözünüz de ?
belimi geciyor ve kizil deyince aklima yalan dunyadaki tulay karakteri geldi:26:
uzun sac cekici yapar ama o kadar uzunu degil.sirtinin yarisinda falan olunca ve bakimliysa cok guzel duruyor..belini gectiyse kestir derim,hem sagliksizlasir hemde guzel durmaz..
diyende hemde en yakın arkadaşım :44:kestirme falan diyodu... sonra onlara gitmiştik.. arkadaşımın saçlarıda kütten de kısa..
annesi beni gördü.. bak mücerretin saçları ne güzel sende ha bire kestiriyorsun dedi..
ondan sonra arkadasimda kezban modeli gibi falan dedi... yıpranmış değil ama dökülme var biraz...
eskiden çok daha gür ve sağlıklıydı saçlarım.. ama ütüye başladığımdan beri ifla olmuyor :26:
diyende hemde en yakın arkadaşım :44:kestirme falan diyodu... sonra onlara gitmiştik.. arkadaşımın saçlarıda kütten de kısa..
annesi beni gördü.. bak mücerretin saçları ne güzel sende ha bire kestiriyorsun dedi..
ondan sonra kezban modeli gibi falan dedi... yıpranmış değil ama dökülme var biraz...
eskiden çok daha gür ve sağlıklıydı saçlarım.. ama ütüye başladığımdan beri ifla olmuyor :26:
bende uzun sac diyenlerdenim ama kisa bakimli saci uzun bakimsiz saca tercih ederim bide sac beli gectimi pek hos görünmüyo.
bide boyda önemli uzun boylulara uzun sac daha yakisiyor yanlis anlasilmasin kisa boylularada yakisiyor tabi ama boyu dahada kisaltiyor
Canım kestir diyenlere inanma millet fesatlığından kıskançlığından öyle diyor.Aynı benimde belimde ve kızıl renkte çok memnunum kimse kezban filan da demedi.Saç kadının tacıdır.Kısa saç seven bayanları anlamadım hiç.Bizim dişiliğimizi saçlarımız yansıtıyor.Sakın kestirme sonra uzamaz pişman olursun kesilen saçlar küsüyor uzamıyor lisede arkadaşlarımın fesatlığının kurbanı olmuştum.O gün bu gündür kim saçını kestirse izin bile vermiyorum.
Hem kısa saç bakımı daha zor.Bir duşa giriyorsun kabarıyor şekli karışıp gidiyor.Ben topluyorum saçımı kendisi kuruyor ya da bir taç takıyorum geziyorum öyle.Uzun saça zor diyorlar ama yanlış.Çok daha rahat uzun saç bakımı
benimde saçım belimde bende kalçama kadar uzatıcam. benimkisi öyle düz kesim değil hatta arkadaşlarım uzun saçı sende sevdik diyorlar :) benim o yönden sıkıntım yok :))
benim 2 günde hemen yağlanıyor çok uğraştırıyor beni .. birde dökülüyor biraz napabilirim dökülme için.. bakım yapıyorum 2-3 gün sonra sıkılıp bırakıyorum
saçlarım dalgalı olmasa kesinlikle kısa saçı denerdim orta boylarda benim saçım uzun saça şekil verince daha güzel duruyor ama sonuçta kısa saç daha modern görünüyor:):)
benim 2 günde hemen yağlanıyor çok uğraştırıyor beni .. birde dökülüyor biraz napabilirim dökülme için.. bakım yapıyorum 2-3 gün sonra sıkılıp bırakıyorum
uzun saç diyorum ama uzun olup ta bakımını aksatmayacaksın yoksa saçın uzun olmuş kısa olmuş hiç bir anlamı kalmaz benim saçlarım belimde ama düzleştirmiyorum zarar vermiyorum kırıklarımı da aldırdım tek kırık yıpranma yok herkeste bayılıyor saçıma önlerime kat attı kuaför arkasını da v yaptı şuan modern duruyorlar uzun dümdüz şekilsiz saçlar gerçekten itici kısaltmasan bile şekil verdir direk kısa kestirme zaten çok moralin bozulur
bence:
kişinin boyu uzunsa ve saçları bakımlıysa uzun saça diyecek yok harika oluyor ama kısa boylu kızlara bellerine gelen saçları hiç yakışmıyorum.
kilolu kişilere de kısa/küt saçlar pek yakışmıyor bence olduklarından kilolu görünüyorlar.
ayrıca yüzü güzel olmayan kızlar için bakımlı ve uzun saçlar bence en ideali.
ama kişi kendisinde pek objektif olamıyor maalesef kendimden örnek vereyim: saçlarım göğüs hizasındaydı ve çok yıpranmıştı bende gözümü kararttım bob modeli kestirdim. herkes çok beğendi kızlar daha çok 'hava kattı, kıyafetleri daha iyi taşıyorsun' derken erkekler ise daha çok 'ben uzun saçı severim ama sana bu model çok yakışmış' dedi. ama ne oldu uzun saçı özledim bir kaç aydır kestirmiyorum...
ben uzun saç severim...şu an saçlarım kısa..erkek saçı gibiydi yanmıştı röfleden...şimdi zar zor topluyorum uzasın diye...kimsenin yorumuna bakma ...çok meraklıdır herkes saçını kes demeye !!!! nedense batar etraftakilere !!sakın kesme ....ben böyle seviyorum de geç...senin durumunu çok yaşadım ..mükemmel saçlarımı mumla arıyorum şimdi ...laf edenlerde uzattı ne hikmetse???????
kesinlikle uzun saç ama bazen kısa olabilir tabi mesela ben en son saçımı kestim omuzlarımdan biraz daha kısaydı sanırım o da yaz geldi diye afakan basmasın diye yani şimdi uzasın diye bakıyorum dört gözle yine belime kadar uzatıcam ALLAH izin verirse