- 7 Aralık 2023
- 72
- 25
- 33
-
- Konu Sahibi zorbey bebek
Bende kaset test bile negatif okadar hamile degilimMerhabalar bende sizin gibi sürece başladım özelde 1 tüp bebek denemesi sonrası devlette ilk asilamami bu ayın 8inde oldum. 14 Günden önce bir belirti olmuyor. 14 gün sonunda kanda değer belli oluyor. Asilama sürecinde catlarma iğnesi yapıldığı için kaset testlerde pozitif görülebiliyor.
Bende bugün kan verdim kesin hamile degilimBende kaset test bile negatif okadar hamile degilim
Devlette nasıl oluyor maliyet olarak o iğneler fakan nasıl alıyorsunuz eşinizin operasyon geçirmesi gerekirse bunuda yapıyolarmıMerhabalar bende sizin gibi sürece başladım özelde 1 tüp bebek denemesi sonrası devlette ilk asilamami bu ayın 8inde oldum. 14 Günden önce bir belirti olmuyor. 14 gün sonunda kanda değer belli oluyor. Asilama sürecinde catlarma iğnesi yapıldığı için kaset testlerde pozitif görülebiliyor.
Merhabalar öncelikle girmiş olduğunuz yolunuz hayırla sonuçlansın inşallahArkadaşlar Özel hastanede bebek yaptıktan sonra onların sürekli paraya dayalı olmasından ötürü devlet Hastanesi'nde daha güvenli olacağını düşündüğüm için tüp bebek yapma kararı aldık ama prosedür gereği iki aşılama ve tüp bebek olarak devam ediyormuş biz de şu anda ayın 12'sinde aşılama olduk acaba sonuç alan var mı aşılama ile ilgili ben de yine hiçbir belirti yok bizden destek istiyorum nasıl bir belirti olur bana yardımcı olur musunuz
Kasette bile negatif cikio bugün kan verdim yarın yine bakicam cumada kesin testi yaptırcam sizin sonuc ne olduMerhabalar bende sizin gibi sürece başladım özelde 1 tüp bebek denemesi sonrası devlette ilk asilamami bu ayın 8inde oldum. 14 Günden önce bir belirti olmuyor. 14 gün sonunda kanda değer belli oluyor. Asilama sürecinde catlarma iğnesi yapıldığı için kaset testlerde pozitif görülebiliyor.
Sonuc ne oldu acaba inşallah olumlu bı sonuc almissinizdirBende bugün kan verdim kesin hamile degilim
Bizde operasyonluk bı durum olmadığı icin sormadik fiyat asilamadada sadece iğnelerin ve %40 ödedik başka para almadılar henuzDevlette nasıl oluyor maliyet olarak o iğneler fakan nasıl alıyorsunuz eşinizin operasyon geçirmesi gerekirse bunuda yapıyolarmı
Söyle baskasindan duyduklarimizla gitmedik şehir hastanesi başvurduk bize prosedür gereği iki aşılama 1 tük bebek olması gerektiği devletin böyle şart koyduğu söylendi sizin hakkınız normalde tüp bebek denildi ama maalesef bu işlem sırasında oluyor denildi bizde başladık ve 12 sinde asilama oldm şimdi sonuc bekliyormMerhabalar öncelikle girmiş olduğunuz yolunuz hayırla sonuçlansın inşallahben Kahramanmaraş ksü tıp fakültesinde tedaviye başladım . 6 yıllık evliyim ancak bu yıl nasip oldu bu zamana kadar çeşitli ilaç tedavileri özel hastanede 1 başarısız aşılama vs doktoruma gittik ve direkt tüp bebek dedi androloji polikliniğine yönlendirdi ve tüp bebek onay raporu aldık. Demek istediğim aşılama şartı yoktu başkasından duyduklarınızla değil direkt tercih ettiğiniz doktorunuzla görüşün ben de böyle sanıyordum ama değilmiş. Nisan ayında yola koyulduk son olarak 12 temmuzda 2 adet dondurulmuş embriyo transferi yapıldıhatta çarşamba günü test vereceğim
Ne kadar ödemiş oldunhx yani suanBizde operasyonluk bı durum olmadığı icin sormadik fiyat asilamadada sadece iğnelerin ve %40 ödedik başka para almadılar henuz
İki tane gonol f aldık 1200 TL ödedik sadece birde ovitrelle yazdılar ama onu hiç bı eczanede bulamadık en son para ile aldık 800 TL civarindada ona verdimNe kadar ödemiş oldunhx yani suan
Merhaba birseyi merak ediyorum devlet hastanesinde ben tum masraflari cebimden verecegim deseniz bile once asilama mi yap
Hayır parayla yaptırmak isterseniz direk tüp bebek yapıyorlar aşılamayı geçip 80 bin civarında masraf oluyor
Bu aşılama için demiİki tane gonol f aldık 1200 TL ödedik sadece birde ovitrelle yazdılar ama onu hiç bı eczanede bulamadık en son para ile aldık 800 TL civarindada ona verdim
Peki. Tüp bebek komple yani 80 bini buluyorBu aşılama için demi
Evet aşılama tüp bebek gibi isliyor önce yumurta büyütme sonra çatlatma sonra aşılama gibi dusununBu aşılama için demi
Söyle hiç bir sorun yok sadece esinizde sperm sayısı düşük ve ameliyatlik bir durum yoksaPeki. Tüp bebek komple yani 80 bini buluyor