• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir bakışangil dengesiz erkek vakası daha :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.652
798
Badenin konusundan buraya transfer ettim kendimi :KK45:

Şimdi şöyle ki benim gittiğim kursta başka bir sınıfın bir hocası var.
Malum şahıs evet hoş ama hiç o gözle bakmamıştım
Aaa evet hoşmuş deyip geçmiştim

Sonra fark ettim bu bana dik dik bakıyor, etrafımda dönüyor resmen
Mesela kendi sınıfına gidecek yakın yoldan gideceğine benim sınıftan bana bakıp gidiyor
Geçen yanında küllüğü vardı geldi benim yanımdaki küllüğe attı sigarasını beni duvara sıkıştırdı :KK57:

Yok diyorum saçmalama yaşımız başımız kaç yoktur öyle bir şey
Ama mesela ben yüzüne bakınca da komik bir şekilde hemen havaya, uzaklara bakmaya başlıyor :-)

Neyse bana geldi bir cesaret gittim facebooktan ekledim ne olsa çalıştığı kurumda öğrenciyim
Reddetti
Ertesi gün sınıfta yalnızım telefonla konuşuyordum geldi gülümsedi, elini salladı :KK57:

Ben de artık suratına bile bakmıyorum, ne demek oluyor şimdi bu ve iki hafta sonra bize derse gelecek nasıl bir ortam olacak bilemiyorum:eek:

dipnot: profilimde annemle fotoğrafımız var annem sanıp mı reddetti acaba :110:
belki sevgilisi/karısı vardır
belki çok çekingendir
belki de göz çapkınıdır
belki orada hoca olduğu için çekiniyordur
belki salaktır.. :KK45:

bakalım siz ne düşüneceksiniz?

eknot: bir erkek arkadaşımın yorumu da belki kuşun ötmeyebildiği yönünde oldu ama bilemicem :KK70:

eknot2: italyan kendisi acaba kültürlerinde flört bu şekilde mi :KK70:

edit: kızlar bir bakın toplaşın bugün dersimize girdi. Cok tatli ve sicakkanli davrandi demk ki tanimadgi icinmmis cok sicak degil mi dedi kizardi terledi falan hayir degil dedim okuzum tam geldi yanima falan ay yuzyuze yakindik cok heyecanlandim bildiginiz aramizda 3 cm kaldi sonra italyan yemeklerini ogrenmemi soyledi (???) Sonra isimleri yazdirdi da gerek yok ki niye aldi anlamadim simdi derste bi 3 sn bakistik hah orda anladim o bakis tam sey bakisiydi nasil diyim yirim seni tarzi bi de goz kirpti falan gozlerni kisip gulumsedi takildik birbrmze falan esprlerime guldu baya simdi napayim siz ne diyosunuz :D

bir de "I am a nice guy dont afraid of me" dedi :KK70:

Son düzenleme:
ek not'a çok güldüm :KK70:

bence bu kadar ilgiye annen sanıp reddetmesi muhtemel
bir daha yanına gelip selam verirse, sadece merak etmiş gibi sor, merak ettim neden reddettiniz de.
nasıl olsa artık yüzüne bakmıyorum diyorsun
ters bir cevap verirse tam bakmazsın, olur biter :confused:

Reddettikten sonra el sallaması da tam sinir olmalık yalnız.. hahah nasıl da kabul etmedim mi demek istedi ki acabao_O

terbiyesiz eğer öyle bir şeyse ben ona başka hareketler hazırlarım :63:

ek not'a çok güldüm :KK70:

bence bu kadar ilgiye annen sanıp reddetmesi muhtemel
bir daha yanına gelip selam verirse, sadece merak etmiş gibi sor, merak ettim neden reddettiniz de.
nasıl olsa artık yüzüne bakmıyorum diyorsun
ters bir cevap verirse tam bakmazsın, olur biter :confused:

işte bir dersimize girecek ya hani orada adımı görmüş olacak listede acaba o zaman :KK17:

hıı?
korktu kız bu senden :KK66:
daha pasif seviyor belli ki :p

altı üstü facebookta ekledik ya hani türk erkeklerine has bir şeydi bu benim peşimde koşuyor olayı :KK70:

keske eklemeseydin :KK51:
bi de 'duvara skstrma' olayini anlamadim :KK53:
Bende hep bu şekilde canlanıyor çok şekşi :KK51:
tumblr_mmpilbDfgT1rppmfro2_500.webp

terbiyesiz eğer öyle bir şeyse ben ona başka hareketler hazırlarım :63:

işte bir dersimize girecek ya hani orada adımı görmüş olacak listede acaba o zaman :KK17:

altı üstü facebookta ekledik ya hani türk erkeklerine has bir şeydi bu benim peşimde koşuyor olayı :KK70:
Sen yaparsın valla eminim yorumlarından biliyorum seni az çok :KK70:

yaşını başını almış insanlarız neyin taktiği artık ya, hani kötü bir emelin varsa da söyleyecek yaştasın ama değil mi :KK14:

ahahah yok giyiniktik biz :KK70:

Vallahi bu yaş meselesinden çok karakter meselesi. Hadi olgun biri diyelim bu durumda reddetmiş olması yine kötü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X