Gebeliğe Hazırlık Bir bakın kizlar...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kun fe yekunnn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2016
1.234
799
123
Ovulasyon testi yapıyorum bugün 15.gün testlermi bozuk anlamadım polikistik overim var adetlerim çok düzenli değil..
Ateş de olçüyorum oda bir iniyor bir çıkıyor

20180807_154227.jpg

Pcos iseniz daha ilerleyen bir tarihte de yumurtlama olabilir
Yapmaya devam edin
Döngünüz düzensiz ise tespit etmek zor

Pcos iseniz daha ilerleyen bir tarihte de yumurtlama olabilir
Yapmaya devam edin
Döngünüz düzensiz ise tespit etmek zor
Sen hic bunlardan yaptin mi canim hamile kalmadan önce ben hic yapmadim stres sebebi olur diye
Adetim gecikti dun normal gebelik testi yaptim o igrenc tek cizgiyi gordum yetinmedim kasedi parcaladim baska bir cizgi yok boynum basladi agrimaya bugunde aksama doğru uyandim yemek yapmiyorum esimle sakalasmiyorum psikolojim cok bozuk . Suanda tek basima oturdum hayal kuruyorum yine. Cok mutsuzum

Ben bu testlerden kullandim ama iki cizgi de ayni koyulukta olusmustu. Fakat benim adetlerim duzenli oldugu icin dha net anlayabilmistim. Sanki 12 de koyulasmis sonra acilmaya baslamis gibi geldi bana. Bir de butun testleri ayni saatte yaparsaniz daha iyi anlayabilirsiniz belki. Ben o sekilde kullanmistim

Sen hic bunlardan yaptin mi canim hamile kalmadan önce ben hic yapmadim stres sebebi olur diye
Adetim gecikti dun normal gebelik testi yaptim o igrenc tek cizgiyi gordum yetinmedim kasedi parcaladim baska bir cizgi yok boynum basladi agrimaya bugunde aksama doğru uyandim yemek yapmiyorum esimle sakalasmiyorum psikolojim cok bozuk . Suanda tek basima oturdum hayal kuruyorum yine. Cok mutsuzum

Yaptım 19. Gün ovulasyon çizgisi koyulaştı
Sonra yapmayı bıraktım
Ama 30. Gün yumurtlamışım
Muhtemelen aynı ayda iki kere yumurtladım 1.sinde tutmamış :D

Üzme kendini gelecek ay olur hemen strese girme
Diyete devam ediyo musun

Ben bu testlerden kullandim ama iki cizgi de ayni koyulukta olusmustu. Fakat benim adetlerim duzenli oldugu icin dha net anlayabilmistim. Sanki 12 de koyulasmis sonra acilmaya baslamis gibi geldi bana. Bir de butun testleri ayni saatte yaparsaniz daha iyi anlayabilirsiniz belki. Ben o sekilde kullanmistim
Evet 12.gun koyulaştu tekrardan açildi 14.gün tekrar biraz koyu oldu yine açılmaya başladı hergün ayni saatte yapıyorum dün iki tanenyaptım sadece

ates olcenlerde benim bildiguim 37lerde oluyor ates ve dusmuyor tekrar. normalde 36.5 oldugunu düşünürsek biraz daha yuksek seyretmeai bekleniyor. ovulasyon testinden bende yaptim ama sivi alimini azaltmak lazimmis vs ben tutturamadim. ovulasyon testinin pozitif değerlendirilmesi icin de t cizgisinin c kadar ya da daha koyu olmasi gerekiyormuş.

Back