Saç Kesim Şekilleri Bir bakın, bir akıl verin kızlar ya..

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

sm793

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2009
3.451
2
158
Rusya
kızlar ya ne dicem size ben şimcik saçımı kestirmek istiyom malumm imaj çalışmasııı kaydirigubbakcemile2

benim saçlar düz ve eski kesimi yanlardan katlı kesim arkadada az kat var ve boyuda kürek kemiklerimin az altında.

ben artık çok sıkıldım bu kesimden, çünkü saçlarım düz olunca kuoförlerde ezberlemiş gibi bu kesimi öneriyorlar, şöyle rahat kullanabileceğim değişik bişeyler söyleyiverin bakeeemmmm

benim aklıma şey geldi, arkadan kısa gelip önleri uzun olan model ama onun uzun hali yani arkadan kısa olan kısmı omuzlarıma değecek şekilde olacak ve önlerimdede katlar olduğu için, önümdeki uzun olan kısımların ucundada kat olsa diyorum

ama bilmiyoruuummm
bi el atıverin kızlar yaaa
selincik geldinmiiii, kankaaaaaa nerdesinnn

kız seliiiiinnnn yazsana bişey

hadiii beee, seni bekliyoommm

allaaammm yaaaaa -tatlicadiarzu-

geldım kankaaaaa burdayimkaydirigubbakcemile2
kuşum bende 3 gün once kestrdım saçımı-tatlicadiarzu-
modelını anlatıyorum arkalar kırılmıstı bnm saçlar dümdüz aynı seninki gibi,arkaları dümdüz yaptırdım düz uzasın eşit olsun die sonra onlerden perçem attrıdım iki tarflı ama sacımın yan tarafına ağarlık verdim sadece yanlar katlı oda perçemden dolayı...her türlü kullanıyorum toplayıncada yakısıyor güzel hatunm yakıstı bebem.amaaaaaa yok boyle istemiom diyorsan arkalar kısa dümdüz onleredoğru uzun da yaptırabilirsin:lepi:

sen nasıl bişi istiyon beni dinle sen bnmkinden kestır kı süreklı kullanasın maşa felanda yaptırabileceğin bişey olsun.dayak yiceksın adam gibi birsey yaptır:mymeka:

çok kısa da kestırme erkekler fazla semiyor kısa saçı:mymeka:
sefgilimden biliom:sm_cool:

bende önce öyle düşündüm arkaları düz yaptırayım dedim ama pek fark olmayacak diye vazgeçtim, bide ben pek toplamayı sevmiyom ondan yanii.
Bendede çok kırık var yaaaa... deli olcam vallaa....

bu ikinci modelde viktorya modeli oluyor ya oda çok ayağa düşmüştü bir ara nasıl olurkii, ondan dolayı tereddüt yaşıyom kankaaa

offfff napçemmm ben yaaaa..... ben çok sıkıldım bu saçtan....senağlama

bayada yazdımmmm heee susamıyorum:sm_cool:gaza geldım

yaz kuşum yaz senin engin fikirlerine ihtiyacım var şuan kaydirigubbakcemile2

eeee ama diğer kızlarda yazsın canım, hadi kk birliği ve dayanışmasıııı -tatlicadiarzu-

allah iyiliğini versin emiii
başka bişey gelmiyomu kuşum aklınaa

kanka bende saçımı nadir toplarım spor giyinince felan.senlen ikimzin saçı aynı zati kanımca oylekaydirigubbakcemile2
ozman vıkı modelı yada dediğimi yap yoksa saçın kötü olcak bak bnm sözümü dinle kankaaa

kızlar günaydın a.s.bende geldim! ama şaşılacak şey benim saçlarım da düz ve aynı sizin anlattığınız gibi!:uhm:kız hepimiz bir örnek geziyormuşuz da haberimiz yok!:roflol:bende selin gibi kahkül yaptırmayı düşünüyordum ama karar veremedim :sm_confused:kısa saçı erkekler gerçekten sevmiyor:1no2: bende sevmiyorum gerçi sevsem erkekleri umursayan kim!lülülülülülügüzeller güzeli uzun saç bakımlıysa birde her zaman daha cazip bence!...:lepi:

günaydın şekerim:)))yawruşum bnmkide sewmiyor kısa saçı ıllada uzat uzatttt kırıklarını aldırdığım zman bile 100000 kere tantanaoyuzden daha kestiryecem
bzmkı nerde yaaa yolcam bu kızı gelmıcek galıba bugun buuu offfff

evet derinim yaaa, bu kuoförler düz saçlıların hepsine aynı modeli öneriyorlar, kaç tane kuoföre gittiysem hep aynı şeyi söylüyo sinir oldum valla yaa, yıllardır aynı modeli kullanmaktan sıkıldım kuşum yaaa

vikimi yapsam ne dersin ama uzun modelinden arkada uzun olan kısım omuzlarıma değecek yaniii, önlerde daha uzun olacağı için saçımıda uzun gösterir, ne dersin? :CüvCüv:

geldim kuuşşuuuummmmmmmm

o modelden de çok oldu artık ya:1no2:!uzun daha iyi bencea.s kahkül diyorum ve rengi nasıl bilmem ama ben sarışındım koyuya boyadım şimdi tekrar döneceğima.s röfle düşünüyorum!renginde biraz değişiklik yapsan belki daha iyi olur!daha orjinal birşeyler bulmak lazım!....CADIARZU

evet hayatım yaaaa..... benimde kafamı kurcalayan çok olması...

ben en iyisi selincikin dediği gibi bişey yapayım, rengi röfleli ama bundanda sıkıldım ben :1no2: , her kafa röfleli oldu yaa, düz boya falan düşünüyorum açık renk, bakalım biraz daha geçsin öyle boyatçam ben

önler uzun arka kısa modelin modası geçti canım ..daha sonradan pişman olma.. düz saclılar hareketli katlar vererek saclarını monotonluktan kurtarabilirler bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…