geldım kankaaaaa burdayimkaydirigubbakcemile2
kuşum bende 3 gün once kestrdım saçımı-tatlicadiarzu-
modelını anlatıyorum arkalar kırılmıstı bnm saçlar dümdüz aynı seninki gibi,arkaları dümdüz yaptırdım düz uzasın eşit olsun die sonra onlerden perçem attrıdım iki tarflı ama sacımın yan tarafına ağarlık verdim sadece yanlar katlı oda perçemden dolayı...her türlü kullanıyorum toplayıncada yakısıyor güzel hatunm yakıstı bebem.amaaaaaa yok boyle istemiom diyorsan arkalar kısa dümdüz onleredoğru uzun da yaptırabilirsin:lepi:
bayada yazdımmmm heee susamıyorum:sm_cool:gaza geldım
kızlar günaydın a.s.bende geldim! ama şaşılacak şey benim saçlarım da düz ve aynı sizin anlattığınız gibi!:uhm:kız hepimiz bir örnek geziyormuşuz da haberimiz yok!:roflol:bende selin gibi kahkül yaptırmayı düşünüyordum ama karar veremedim :sm_confused:kısa saçı erkekler gerçekten sevmiyor:1no2: bende sevmiyorum gerçi sevsem erkekleri umursayan kim!lülülülülülügüzeller güzeli uzun saç bakımlıysa birde her zaman daha cazip bence!...:lepi:
günaydın şekerim:)))yawruşum bnmkide sewmiyor kısa saçı ıllada uzat uzatttt kırıklarını aldırdığım zman bile 100000 kere tantanaoyuzden daha kestiryecem
bzmkı nerde yaaa yolcam bu kızı gelmıcek galıba bugun buuu offfff
evet derinim yaaa, bu kuoförler düz saçlıların hepsine aynı modeli öneriyorlar, kaç tane kuoföre gittiysem hep aynı şeyi söylüyo sinir oldum valla yaa, yıllardır aynı modeli kullanmaktan sıkıldım kuşum yaaa
vikimi yapsam ne dersin ama uzun modelinden arkada uzun olan kısım omuzlarıma değecek yaniii, önlerde daha uzun olacağı için saçımıda uzun gösterir, ne dersin? :CüvCüv:
o modelden de çok oldu artık ya:1no2:!uzun daha iyi bencea.s kahkül diyorum ve rengi nasıl bilmem ama ben sarışındım koyuya boyadım şimdi tekrar döneceğima.s röfle düşünüyorum!renginde biraz değişiklik yapsan belki daha iyi olur!daha orjinal birşeyler bulmak lazım!....CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?