bir bakın arkadaşlar bu fistomu

H

handeyavas

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi handeyavas
ben hiç anlamadığım için bir bilene sorayım dedim. resme bir bakın bu fistomu yoksa nedir nereden bulunur nasıl bulunur ...............:eek: hemen alayım

• Konu Sahibi handeyavas
Merhaba Hande ...O,kumas fisto ama eger o sekilde bir sey yapacaksan bluz uzerine,sana eski penyelerden ince ince kesip o sekilde dikmeni tavsiye ederim cunku penye yeri cok kaliteli oluyor bu kat kat isinde...Ben de ceketimin kol uclarinda kullanmistim arasinada 1 tane ucu guzel bir sekilde goruncek sekilde tul fisto yerlestir cok hoz oluyor ...Yardimci olamadim ama galiba fikir verdim yerimseniben

• Konu Sahibi handeyavas
Merhaba Hande ...O,kumas fisto ama eger o sekilde bir sey yapacaksan bluz uzerine,sana eski penyelerden ince ince kesip o sekilde dikmeni tavsiye ederim cunku penye yeri cok kaliteli oluyor bu kat kat isinde...Ben de ceketimin kol uclarinda kullanmistim arasinada 1 tane ucu guzel bir sekilde goruncek sekilde tul fisto yerlestir cok hoz oluyor ...Yardimci olamadim ama galiba fikir verdim yerimseniben
sağol ya. ah bide dikiş dikmeyi bilsem dermişim. :uhm: ama azmettim öğreneceğim

• Konu Sahibi handeyavas
maalesefki renkli fisto bulmak çok zor. isteğe göre boyatıyorlar ama çok pahalıya geliyor. beyazı bulunuyor sadece. evde boyanablir belki istediğin renge ben denemedim.

X