Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
slm aralık anneleri ben agustos annesiyim yazın dogum yaptıgım için bebeğimin kışlık kıyafetleri yok sizde kışın dogum yaptınız yada yapacaksınız neler aldınız bebeklerinize paylaşırsanız sevinirim bu arada bebegim kızkaydirigubbakcemile3
slm aralık anneleri ben agustos annesiyim yazın dogum yaptıgım için bebeğimin kışlık kıyafetleri yok sizde kışın dogum yaptınız yada yapacaksınız neler aldınız bebeklerinize paylaşırsanız sevinirim bu arada bebegim kızkaydirigubbakcemile3
Hayırlısı olsun Allah analı babalı buyutmeyi nasip etsin bebişini... bizim bebeklere alınanlar diye bir baslığımız var orada bugune kadar bebeklere alınmış olan kıyafetlerden örnekler görebilirsin..
bebeğin artık büyüdüğü için baya kalın tarzda penye takımlar var. onlar ideal olur bence... içi pamuklu falan... tabi bolca patik yelek de laızm.. hehe pek yardımcı olamadım galiba, çok temel şeyleri söyledim galiba :))