Geçen gün idrarda yanma şikayetiyle ve hafif bel ağrısı sebebiyle ürolojiye gittim ve tam idrar testi, idrar kültür testi ve kanda kreatinin istedi. Sonuçlar çıkmış. Her şey normal ama eritrosit 9 gözüküyor. Normal aralığı 1-3. Endişelendim okuduklarımdan. Doktora gittim bugün korkarak. Korktuğumu anladı. Eritrosit sayım 9 dedim hemen. Önce dedi ki 9 ovv çok yüksek dedi. Sonra güldü değil tabiki normal dedi. Ama ben internette çoğu doktorun normal olmadığını okudum. Her neyse baktı sonuçlarıma. Değerlerin güzel dedi. Daha sonra ben regl bitimimden bir gün sonra testi yaptığımı söyledim o zaman daha normal dedi. Herhangi bir enfeksiyonum bakteri vs yok. Kum düşürüyorsun muhtemelen dedi. Ultrason vermişti ama ileri bir tarihe. Tümörden korktuğumu söyledim güldü. Sigara içiyo musun dedi hayır dedim. Yaşın da çok genç dedi. Ultrasonda korkuğun gibi bir şey çıkmayacağına eminim dedi çok rahatlattı beni ama. Kızlar ben de tıp okuyorum 9 eritrosit çok değil ama yine de sınırın üstü ya. Doktor neden bunu bu kadar doğal karşıladı anlamadım? Demek ki çoğu hastasında var diye düşündüm ama takıntılı olduğum için tam rahatlayamıyorum. Sizde hiç oldu mu eritrositin fazla çıktığı bir durum idrarda? Bu arasa regl döneminde 15 eritrosite kadar normalmiş ama işte benim reglim bitmiş gibiydi. İçim hiç rahat değil başka bir hastaneye gitmeli miyim sizce? Bu arada gittiğim hastane iyi bir şehrin üniversite hastanesi.