Bir bakar mısınız tecrübeli anneler?

Bi de 3 defa yapıyorlarmış. 3 defa geçemezse daha kapsamlı bi test için üniversite hastanesine yönlendiriyorlarmış falan. Çok teferruatlı iş valla
Başka bir hastaneye götürün bence. Benin bebeğimde uyanıktı ama sakın durdu tabi testi yapan da çok yavaş hareket etti. Sizden duyuyorum üç defa yapılması gerektiğini. Biz bir defa yaptırdık o da yedi günlükken. Birinci hafta aradılar gelin diye

Farklı bi kuruma götürün eğer yapan kişiyi beğenmiyorsanız
Ya aslında yapanı beğenmemek de değil. Yaptığı şey sadece işi olduğu için pek hassas yaklaşmıyor. Zaten orada beklediğimiz saatler boyunca gördüğüm kadarıyla bizle benzer sorun yaşayan pek çok kişi var. Ama dediğiniz mantıklı başka bir yerde de denenebilir.

Başka bir hastaneye götürün bence. Benin bebeğimde uyanıktı ama sakın durdu tabi testi yapan da çok yavaş hareket etti. Sizden duyuyorum üç defa yapılması gerektiğini. Biz bir defa yaptırdık o da yedi günlükken. Birinci hafta aradılar gelin diye
Başka bir yerde deneyeceğiz sanırım. Bizimki uyurken bile hareket halinde uyanıkken eli ayağı durmuyor pek. 3 defa diye de bize testi yapan kişi söyledi. Testi geçiyorsa zaten tekrarlanıyorlar. Biz de ilk 7 günlükken gittik. O gün bugündür hastane yollarını aşındırıyoruz resmen

Ya aslında yapanı beğenmemek de değil. Yaptığı şey sadece işi olduğu için pek hassas yaklaşmıyor. Zaten orada beklediğimiz saatler boyunca gördüğüm kadarıyla bizle benzer sorun yaşayan pek çok kişi var. Ama dediğiniz mantıklı başka bir yerde de denenebilir.
Açıkçası ben çocuğumu goturmedim eşim ve kv götürdü sadece uyuması gerektiğini biliyodum o dönemler zaten sürekli uyuyo sık uyanıyo. Yani birinde olmasa diğerinde muhakak olması lazım eğer olmuyorsa mantıklı olan farklı kuruma götürmek

Başka bir yerde deneyeceğiz sanırım. Bizimki uyurken bile hareket halinde uyanıkken eli ayağı durmuyor pek. 3 defa diye de bize testi yapan kişi söyledi. Testi geçiyorsa zaten tekrarlanıyorlar. Biz de ilk 7 günlükken gittik. O gün bugündür hastane yollarını aşındırıyoruz resmen
Bebekle hastane işleri çok zor ya. Bunlarında yapılması gerekiyor. Başka bir hastane deneyin Umarım en yakın zamanda halledersiniz

Açıkçası ben çocuğumu goturmedim eşim ve kv götürdü sadece uyuması gerektiğini biliyodum o dönemler zaten sürekli uyuyo sık uyanıyo. Yani birinde olmasa diğerinde muhakak olması lazım eğer olmuyorsa mantıklı olan farklı kuruma götürmek
Bi emzirirken deneyeceğim olmadı başka bir kurumda yaptıracağım artık. Bir türlü derin uykusuna denk getiremedik. Evdeyken de emzirmek için uyandırmaya çalıştığında falan asla uyanmıyo :)

Bi emzirirken deneyeceğim olmadı başka bir kurumda yaptıracağım artık. Bir türlü derin uykusuna denk getiremedik. Evdeyken de emzirmek için uyandırmaya çalıştığında falan asla uyanmıyo :)
Ben süt sağıp vermiştim onu içmiş uyumuş. Öyle yapmışlar

Ben de emzirip götürdüm ama yine de uyandı. Neler denedim neler ama olmadı bir türlü :/
Şimdi aklıma geldi belki koyup kaldırırken uyanıyo olabilir. Benim oğlum çok zayıf doğdu yumuşacık bi yastığı vardı herkes bebegi incitmemek için onunla alırdı. Yani gönderirken de onunla gönderdim koyarken alırken onunda etkisi olmuştur belki

Benim oğluma.da yapılırken aynı sizin anlattığınız gibi yaplmştı başına bantlar takılıp kulağına bir alet sokulmuştu öyle ses almaya çalşmştılar. Hareket ettikçe baştan tkrar takrar yapmştılar neredeyse 1 saat uğraşmştk. En sonunda biberon verdim durdu öyle yaptılar. Şmdi 6 aylk olduk diyelim. Bu ay tekrar yapılacak ama çok hareketli nasl olacak bilmiyorum

Şimdi aklıma geldi belki koyup kaldırırken uyanıyo olabilir. Benim oğlum çok zayıf doğdu yumuşacık bi yastığı vardı herkes bebegi incitmemek için onunla alırdı. Yani gönderirken de onunla gönderdim koyarken alırken onunda etkisi olmuştur belki
Olabilir aslında. Ben de öyle bir şey deneyeyim.

Benim oğluma.da yapılırken aynı sizin anlattığınız gibi yaplmştı başına bantlar takılıp kulağına bir alet sokulmuştu öyle ses almaya çalşmştılar. Hareket ettikçe baştan tkrar takrar yapmştılar neredeyse 1 saat uğraşmştk. En sonunda biberon verdim durdu öyle yaptılar. Şmdi 6 aylk olduk diyelim. Bu ay tekrar yapılacak ama çok hareketli nasl olacak bilmiyorum
Allah size de kolaylık versin. İnsanı yıpratıyor resmen. Çarşamba günü bir daha gideceğiz bakalım. Biberon falan ne varsa alacağım yanıma.

cnm doğum yaptığın gün neden testi yapmadılar. Genelde işitme testi doğum yaptıktan sonra hastanede hemen yapıyorlar. Bizim doğum sezaryen olmuştu. 2 gün hastanede yattım bu sebeple. 3 kez götürdüler işitme testine, sürekli test esnasında uyuyor diye yapamadılar. Sonuncu denemede beni çağırdılar uyumaması için yanında durun dediler o şekilde testi tamamladık. Bir sonra ki işitme testini de 1 ay kontrolünde yapmışlardı onda da uyanıktı.

1 aylık kontrole gittiğimizde şart değildi bu arada testi yapmak. Biz istedik de yaptılar.

1 aylık kontrole gittiğimizde şart değildi bu arada testi yapmak. Biz istedik de yaptılar.
Son gittiğimizde hallettik şükür. Fakat her hastanede düzen farklı galiba. Bizim doğumda yapılmadı. 1 haftalıkken yapılmaya çalışıldı ilk test. Ve uyuması veya aşırı sakin olması şarttı. Hareket etmesi test sonucunu etkiliyormuş. Neyse ki halloldu artık. Testi de geçti ama yıprattı resmen.

Kızlar merhaba yeri belki burası değil ama cevap bulmak için buraya yazıyorum. Şimdi benim 1 aylık bebeğim var. Bu 1 ay sürede biz işitme testini bir türlü yaptıramadık. Çünkü bebeğim sürekli uyanıyor. Kaç defa uyumadığı için test ertelendi bilmiyorum artık. Bir de testi yapan beyfendi sanıyorum pek bebeklere aşina değil. Biraz haldır huldur davranıyor. Bebek de hemen uyanıyor. Zaten uykusunda bile devamlı hareket eden bir bebek. Hastanede uyutmayı denedik olmadı. Kucakta falan uyuyan bir çocuk değil. Pusetindeyken falan uykusu gelince uyuyor. Uyurken götürdük onda da dediğim gibi uyandı. Ben bu bebeği nasıl o teste sokacağım. Uyuması lazım derin bir şekilde. Böyle bir sorun yaşayan var mı? Tavsiyeleriniz neler?
O test cok hashas bisey kesinlikle uykuda olması lazimki kımıldamasın keske 15gun icinde yaotirabilseydiniz cunku büyüdükçe uyumuyorlar bide evet cok hashas davranması lazim cihazı takan kişinin uyandirmamasi icin sizde belirtin hemen uyanıyor haşhaş olun diye mutlaka yaptırın bi problem varmi diye bakılması gerek ne kadar erken okadar iyi

Son gittiğimizde hallettik şükür. Fakat her hastanede düzen farklı galiba. Bizim doğumda yapılmadı. 1 haftalıkken yapılmaya çalışıldı ilk test. Ve uyuması veya aşırı sakin olması şarttı. Hareket etmesi test sonucunu etkiliyormuş. Neyse ki halloldu artık. Testi de geçti ama yıprattı resmen.
Aa ben cevap yazdım ama yatırmışsınız iyi bari

Back