Valla odanın kapısına bile asmışlar bebeklerin uyuyor olması lazım diye. Hareket etmeleri testi etkiliyormuş. Bizimki uyanıkken çok hareketli, uyurken bile baya hareketli.neden uyumasi lazimmis ki?
benim kizima yaptiklarinda baya uyanikti
Eğer sakin bir bebekle sorun olmaz ama bizimki çok hareketli. Hareket etmeleri testi etkiliyormuş.Benim kizlara yaptiklarinda uyumuyorlardi ya iyi hatirliyorum neden uyumasi sartmis ki
Hareket etmeleri test sonucunu etkiliyormuş. O yüzden uyuyor veya sakin olmaları lazımmış.neden uyuması lazım?
gayet uyanıkken yapıldı benimkilere.
Yok valla kaç defa gittik test için. Her seferinde ya hiç uyutamadık ya da bir şekilde uyandı. Saatlerce hastanede beklediğimiz oldu uyusun diye, inadından uyumadı. Kesinlikle ne kadar küçük o kadar iyi.1 aylık olmadan halledilseymis ıyiymis ama pandemi sebebiyle galiba; ne kdr küçük o kdr çabuk uyuyorlar. Bize de uyuması lazım dediler test uyurken yapıldı.
Bi de 3 defa yapıyorlarmış. 3 defa geçemezse daha kapsamlı bi test için üniversite hastanesine yönlendiriyorlarmış falan. Çok teferruatlı iş vallabaktım şimdi netten yeni moda test bu zaar uyurken yapılan.
benim küçük 9 yaşında
2017 dogumlu kizim ozaman boyle bisey istememislerdi.Valla odanın kapısına bile asmışlar bebeklerin uyuyor olması lazım diye. Hareket etmeleri testi etkiliyormuş. Bizimki uyanıkken çok hareketli, uyurken bile baya hareketli.
Aslında aynı test sanırım. Kafasına 3 tane bişey yapıştırıp mandallı uçlar takıyorlar o bantlara. Sonra da kulağına dediğiniz gibi bişey takıp bakmaları gerekiyor fakat ısrarla uyku hali istiyorlar.2017 dogumlu kizim ozaman boyle bisey istememislerdi.
kulagina ates olcer gibi bir alet takip sinyal yolluyorlar sanirim ordan aliyorlar duyup duymadigini sadece sessiz bir odada yaptilar
bebekler icin ayri bir odalari vardi yani bu twsti yapmak icin
yok hic bant yapistirmadilarAslında aynı test sanırım. Kafasına 3 tane bişey yapıştırıp mandallı uçlar takıyorlar o bantlara. Sonra da kulağına dediğiniz gibi bişey takıp bakmaları gerekiyor fakat ısrarla uyku hali istiyorlar.
Farklı bi kuruma götürün eğer yapan kişiyi beğenmiyorsanızKızlar merhaba yeri belki burası değil ama cevap bulmak için buraya yazıyorum. Şimdi benim 1 aylık bebeğim var. Bu 1 ay sürede biz işitme testini bir türlü yaptıramadık. Çünkü bebeğim sürekli uyanıyor. Kaç defa uyumadığı için test ertelendi bilmiyorum artık. Bir de testi yapan beyfendi sanıyorum pek bebeklere aşina değil. Biraz haldır huldur davranıyor. Bebek de hemen uyanıyor. Zaten uykusunda bile devamlı hareket eden bir bebek. Hastanede uyutmayı denedik olmadı. Kucakta falan uyuyan bir çocuk değil. Pusetindeyken falan uykusu gelince uyuyor. Uyurken götürdük onda da dediğim gibi uyandı. Ben bu bebeği nasıl o teste sokacağım. Uyuması lazım derin bir şekilde. Böyle bir sorun yaşayan var mı? Tavsiyeleriniz neler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?