- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.693
- 108
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Bugün yumurtlama dönemimin 7. Ve son günü olarak görünüyorYumurtlama gününüz olabilşr mi adetinizin kaçıncı günü
Evet belki öyledir normalde günde 1 kez jel kıvamlı bi akıntım oluyodu ilk kez bu kadar sıvı kıvamlı olunca sebebini merak ettimNormalde şeffaf görünümlü akıntı yumurtlama zamanında oluyor bende peki ağrı göğüs hassasiyeti varmı belki geç yumurtluyosunuzdur
Bence çok takılmayın dah fazla ve rahatsız edici olursa doktora danısırsınızEvet belki öyledir normalde günde 1 kez jel kıvamlı bi akıntım oluyodu ilk kez bu kadar sıvı kıvamlı olunca sebebini merak ettim
TeşekkürlerBence çok takılmayın dah fazla ve rahatsız edici olursa doktora danısırsınız
Koku yok anladığım kadarıyla sanırım yumurtlamam gecikti teşekkür ederim :)Ben dede arada oluyor yumurtlama zamanı birde çok ilişkiye girdiğim zamanda oluyor.önemli del ne kadar olduğu koku yoksa ağrı yapmıyosa hiç bir sıkıntı olmuyor.
İlişki sonrası da gelebiliyo öyle akıntıEvet belki öyledir normalde günde 1 kez jel kıvamlı bi akıntım oluyodu ilk kez bu kadar sıvı kıvamlı olunca sebebini merak ettim
İlişkiye girmeyeli bayağı oluyo..İlişki sonrası da gelebiliyo öyle akıntı
Hamilelik ihtimalim yok kiHamileliktede gelebiliyor belirtileri arasında
Yok olmadı bi daha teşekkür ederim :)O zaman mühim değil bazen yumurtlama döneminde oluyor devam ediyor mu hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?