Bir bakar mısınız? Su kıvamında akıntı

Bremenmizikacisi

Arılar bal yapmaya bayılırlar
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2017
3.473
7.693
108
merhaba hanımlar birazcık açık anlatıcam kusura bakmayın. Az önce su kadar ince kıvamlı şeffaf ve kokusuz bi akıntım geldi ama bayağı geldi. Benim ilk kez başıma geldi sizler bunun nedenini biliyo musunuz acaba?

Normalde şeffaf görünümlü akıntı yumurtlama zamanında oluyor bende peki ağrı göğüs hassasiyeti varmı belki geç yumurtluyosunuzdur

Normalde şeffaf görünümlü akıntı yumurtlama zamanında oluyor bende peki ağrı göğüs hassasiyeti varmı belki geç yumurtluyosunuzdur
Evet belki öyledir normalde günde 1 kez jel kıvamlı bi akıntım oluyodu ilk kez bu kadar sıvı kıvamlı olunca sebebini merak ettim

Ben dede arada oluyor yumurtlama zamanı birde çok ilişkiye girdiğim zamanda oluyor.önemli del ne kadar olduğu koku yoksa ağrı yapmıyosa hiç bir sıkıntı olmuyor.

Ben dede arada oluyor yumurtlama zamanı birde çok ilişkiye girdiğim zamanda oluyor.önemli del ne kadar olduğu koku yoksa ağrı yapmıyosa hiç bir sıkıntı olmuyor.
Koku yok anladığım kadarıyla sanırım yumurtlamam gecikti teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…