• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir bakar mısınız anneler???

yaz34

ALLAHIM SEN KORU BİZİ...
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2009
3.914
0
116
36
Balıkesir
herkese selamlar.ben 4 martta sezeryan doğum ile oğluma kucağıma aldım.46 günlük anneyim.kanamam doğumdan buyana var.ama 40 ım çıkmadan 38 günlükken regl olarak devam etmeye başladı.yani adet oldum ve 8-9 gündür devam ediyor.bu normal mi?normalde engeç 7. günde biterdi.şimdi hala geliyorohaoldumsmile.sizler nekadar olmuştunuz?billgisi olan var mı konuyla ilgili?şimdiden teşekkürleropuyorumnanaktan

Ben subat 5 te doĞum yaptım.. Sezeryanla.. Ancak yaklaŞık 40 gÜn kahverengı akınt Şeklınde kanamam devam ettı ve sonra bıttı. Regl olmadım henÜz.. Emzırıyorum bebıŞımı.. Sen emzırıyor musun acaba? Doktorum emzırmen bıtene kadar regl olmayabılırsın demıŞtı.. ÇoĞunlukla bÖyle oluyormuŞ.. Ama aksı de olabılır tabıı demıŞtı.. Bence doktorunla gÖrÜŞ mutlaka.. BebeıŞın hayırlı olsun bu arada..
Sevgıler..

ben normal doğum yaptım canım.
benimde 5 aydır hiç gelmiyor bence bu durumlar kişden kişiye göre değişiyor ve gelmeside gelmemeside uzun yada kısa sürmeside bence normaldir arkadaşım ama genede bir dr una danış istersen.

emziriyorum bende.ama bazıları hemen görürmüş adet bende onlardanım demekki sadece neden bukadar uzun sürdü anlamadım doktorumu arasam iyi olacak sanırım.cevaplarınız için teşekkürler.

Back