• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir bakar misiniz ? Akinti

kirmizigitar

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
10.375
11.989
498
İstanbul
kizlar size sormak istedigim su:

Esimle yakinlasmak istedim ancak belli sebeplerden olamadi. O gece ve ertesi gun yogun sekilde yumurta aki kivaminda akintim oldu, hatta bir yumurtanin tamami kadar elime geldi, doktoruma bu skintinin sebebini sordum, ovulasyon akintisidir 15 gun bekle dedi.

2 gun sonra esimle birlikte olduk, sabah uyandigimda yine bu akinti vardi.

Yumurtlama duzensizligim var, doktorum yumurtladigimi soylediginde cok ama cok sevinmistim ama simdi bu akintiyi tekrar gordugumde acaba iliski sirasinda gelen bir akinti ben yumurtlamiyormuyum diye dusundum. Yoksa yumurtlama donemi midir bilemedim.

Fikri olan varsa litfen cevap versin

Kimse neden bisey yazmiyo:( iliski sirasinda gelen akinti da yumurta aki kadar yogun mudur yoksa catlama zamani ve iliski akintisi denk mi geldi?

Catlama zamaninda benimde cok akinti oluyor. Küçük abdestimi yapacagim zaman hep gelir baya gelir hemde.

Catlama zamaninda benimde cok akinti oluyor. Küçük abdestimi yapacagim zaman hep gelir baya gelir hemde.
Benim dikkatimi ceken bu akintilari iliskiden sonra hissetmis olmam. Acaba iliski sirasinda gelen akinti da ayni yumurta aki seklinde ve yogunlukta oluyor da ben onu mu goruyorum yoksa iliskilerim yumurtlama zamanina geldigi icin yumurtlama akintisi ve iliski akintisini birlikte mi goruyorum?

Daha once boyle bir akinti hic hatirlamiyorum ne iliskiden sonra ne normal zamanda, ama zaten yumurtlama problemim var belki de uzun zamandir yumurtlama gerceklesmiyordu emin degilim

Back