• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bir bakar mısınız trombofili paneli testi hakkinda

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

eceninannesiii1010

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2019
204
83
98
28
E nabiza bakayim dedim arastirma hastanesindeki testlerin bi kaci oraya düşmüş görmemiştim. Bu ne demek oluyo protein c% filan diyo test sonucu boyle olanlar nasil bi yol izlediniz ve kilolu olanlar kac binlik igne kullaniyosunz?
IMG-20210115-WA0004.jpeg
20210116_191630.png

Testlerinizde birkaç gende pıhtılaşma yatkınlığı var. Heterozigot olduğu için bazı doktorlar önemsemiyor. Protein c ile ilgili bilgim yok. Bende de var hem de homozigot. Doktorum metionin diyeti önerdi. Araştırmanı tavsiye ederim.

Testlerinizde birkaç gende pıhtılaşma yatkınlığı var. Heterozigot olduğu için bazı doktorlar önemsemiyor. Protein c ile ilgili bilgim yok. Bende de var hem de homozigot. Doktorum metionin diyeti önerdi. Araştırmanı tavsiye ederim.
merhabalar benimde üç düşüğüm var maalesef..hatta bir gebelik ikiz onu sayarsak dört kaybım var..onun dışında 9 ay iğne kullanarak dünyaya gelen bir kızım var elhamdülillah..bu diyeti hiç duymamıştım araştıracağım siz denediniz mi? biraz tecrübelerinizi yazar mısınız

E nabiza bakayim dedim arastirma hastanesindeki testlerin bi kaci oraya düşmüş görmemiştim. Bu ne demek oluyo protein c% filan diyo test sonucu boyle olanlar nasil bi yol izlediniz ve kilolu olanlar kac binlik igne kullaniyosunz?Eki Görüntüle 2762566 Eki Görüntüle 2762568
Protein düşüklüğü var protein ağırlıklı şeyler ye yumurta haşlanmış patates gibi iğnenin dozu da pıhtılaşma testine göre ayarlanır kiloya göre değil canım

E nabiza bakayim dedim arastirma hastanesindeki testlerin bi kaci oraya düşmüş görmemiştim. Bu ne demek oluyo protein c% filan diyo test sonucu boyle olanlar nasil bi yol izlediniz ve kilolu olanlar kac binlik igne kullaniyosunz?Eki Görüntüle 2762566 Eki Görüntüle 2762568
Konu ilgimi çekti benimde pıhtılaşmam var iki gen homozigot. Pıhtılaşma seviyesini ölçen bir test var gebeliğin belli haftalarında yapılıyor doktor ona göre kilonuzuda baz alarak bir doz ayarlıyor. Kiloda çok önemli damar sağlığı açısından bu pıhtılaşma damarlarda meydana geliyor zaten bebek beslenemiyor haliyle.Allah yardımcımız olsun..

merhabalar benimde üç düşüğüm var maalesef..hatta bir gebelik ikiz onu sayarsak dört kaybım var..onun dışında 9 ay iğne kullanarak dünyaya gelen bir kızım var elhamdülillah..bu diyeti hiç duymamıştım araştıracağım siz denediniz mi? biraz tecrübelerinizi yazar mısınız
Bana da diyeti kadın doğum doktorum önerdi. Tüp bebekten üç ay önce uygula dedi. Birebir öğünlere uyamıyorum tabi ama yasak yiyeceklere dikkat ediyorum. Sarımsak, sucuk, balık, bulgur, kepek yasak. Aratırsanız uygulayanlar var. Pıhtılaşmayı artıran yiyecekler bunlar. Ve bana günlük bir tane bebe aspirini kullan dedi.

Back