• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bir bakabilir misiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ezgilay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2020
7
1
1
31
Kızlar nişanlımla en son 9 aralıkta ilişkiye girdik son adet tarihim 2 aralıktı 30 aralıkta adet olmam gerekiyordu 17 ve 31 aralıkta erken gebelik testleri yaptım negatifti dün gece ve bu sabah ilk idrarla da rossmandan aldığım 5 minutes testiyle yaptım onlar da negatifti ancak hala adet olamadım sizce hamile olsam şimdiye testte kesin çıkardı değil mi?

Geç döllenmeyse çıkmaz. Kanda kesin sonucu alırsınız gecikme varsa ihtimal yüksek

Cok pismanim esimle nisanliyken iliski yasamadigima 🤣🤣🤣 yasak iliskiden cocuk cabuk tutuyor ya hani o zaman olmasini istemezsin ya oluyor . Su an istediğim halde olmuyor😂
😂😂😂😂 Kocama diyin o zaman bundan sonra ilişki yasak 😂 sonra kaçamaklar yapalım bakalım 😂 belki böyle tutar🤣:halay:

Ama en son 9unda ilişkiye girdik nasıl geç döllenme olabilir ki vücutta spermler max 1 hafta yaşıyor zaten
Bilemezsin ki kıyısında köşesinde kalmıştır yaramaz bir sperm son anda size sürpriz yapmıştır 😁 kadınlar bilir azo sperm yaramaz sperm diye hastalıklar var partnerinizde olabilir

Back