• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir bakabilir misiniz?

SeviyomHee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2017
2.426
6.110
158
Edit: bugün boyadım istediğimden koyu oldu ama mutluyum. :))

Saçımı boyamak istiyorum fakat esim boyamamı istemiyor. Ama ben sanki boyarsam beni daha çok beğenecek gibi hissediyorum. O beni uzaktan ilk gördüğü ve internette arayıp bulduğu zaman lensli ve kızıldım. O günlere dönmek iyi gelir mi?

Isteyen kişilere kızıl ve şimdiki halini mesajdan gösterebilirim. Buraya erkek girmeyeceğini bilsem yine atarim ancak kapalı olduğum için cekiniyorum.

Yakışmayacaksa hiç ellemeyeyim diyorum. Bizim adam sadece uzun takıntılı ama renge bisey demezdi. Şimdi boyama diye tutturdu anlamadım. Ama ben de çok bunaldim değişiklik olsun istiyorum ne yapayım fikir verin kızlar.

Son düzenleme:
Boyamanizi istemiyormuş sonra sorun çıkmasın belli olmaz biz beğeniriz o beğenmez belki :(

Normalde kendin için yapacağın değişikliği kocana sormak zorunda değilsin. Yetişkin insanlarız ne istediğimizi biliriz ve biz karar veririz. Yakışmazsa rengini değiştirirsin olur biter. Şeklinde yorum yapardım.

Fakat bu konuda eşimde de takıntı var. Saçlarım uzun olacak ve her rengi beğenmez hele de kızıl asla. Sarı için karışmaz hatta platin sarıya bayılır ama siyah ve kızıl midemi bulandırıyor diyor nedense.

O yüzden ben kuyruğumu sıkıştırıp köşede yorumları okuyayım en iyisi...

lens uzun yıllar kullandım renkli ama zararlı ya göze hiç gerek yokmuş numaralı kullanmama rağmen.kendi gözümüz daha güzel bence güzel bir makyajla

Boya gitsin. Saç senin kök senin.
Belki de kızılla çok çekici oluyorsun diye kıskanıyordur.
Boya kızıla akşamına görsün "ya saçıma çilek maskesi yaptım şu olana bak kızıl oldu" de geç dalganı da :)

Saçımı boyamak istiyorum fakat esim boyamamı istemiyor. Ama ben sanki boyarsam beni daha çok beğenecek gibi hissediyorum. O beni uzaktan ilk gördüğü ve internette arayıp bulduğu zaman lensli ve kızıldım. O günlere dönmek iyi gelir mi?

Isteyen kişilere kızıl ve şimdiki halini mesajdan gösterebilirim. Buraya erkek girmeyeceğini bilsem yine atarim ancak kapalı olduğum için cekiniyorum.

Yakışmayacaksa hiç ellemeyeyim diyorum. Bizim adam sadece uzun takıntılı ama renge bisey demezdi. Şimdi boyayla diye tutturdu anlamadım. Ama ben de çok bunaldim değişiklik olsun istiyorum ne yapayım fikir verin kızlar.
Kapalıysanız siz ilk kızıl nasıl görüyor ki ben mi anlamadım ?

Eskiden kapalı değildiniz herhalde?

Kendinizi nasıl görmek istiyorsanız onu yapın derim ama siz eşiniz sizi beğensin diye yapmak istiyorsunuz diye anladım, e adam şu anki halini beğeniyorum demiş, bu durumda ellememeniz gerekir.

Boyayacaksanız kendi zevkiniz için boyayın gitsin, ölümlü dünya yahu.

Normalde kendin için yapacağın değişikliği kocana sormak zorunda değilsin. Yetişkin insanlarız ne istediğimizi biliriz ve biz karar veririz. Yakışmazsa rengini değiştirirsin olur biter. Şeklinde yorum yapardım.

Fakat bu konuda eşimde de takıntı var. Saçlarım uzun olacak ve her rengi beğenmez hele de kızıl asla. Sarı için karışmaz hatta platin sarıya bayılır ama siyah ve kızıl midemi bulandırıyor diyor nedense.

O yüzden ben kuyruğumu sıkıştırıp köşede yorumları okuyayım en iyisi...

Bizimki de sarıya on yargılı. Gerisi için sesi hiç çıkmaz. Ben de buna güvenip boyamak istiyorum dedim. Doğal haline bayılıyorum gerek yok saçın yıpranır falan filan etti. Ama beğenecek yani ben öyle hissediyorum. Begenmiyo olsaydı arayıp bulup ulaşmazdı :/

Boya kızıla akşamına görsün "ya saçıma çilek maskesi yaptım şu olana bak kızıl oldu" de geç dalganı da :)
Hahahahahhaha:KK70: Allahta sizi güldürsün :KK70:

Kapalıysanız siz ilk kızıl nasıl görüyor ki ben mi anlamadım ?

Eskiden kapalı değildiniz herhalde?

Kendinizi nasıl görmek istiyorsanız onu yapın derim ama siz eşiniz sizi beğensin diye yapmak istiyorsunuz diye anladım, e adam şu anki halini beğeniyorum demiş, bu durumda ellememeniz gerekir.

Boyayacaksanız kendi zevkiniz için boyayın gitsin, ölümlü dünya yahu.

Ilk 1 sene açıktım. Evliligimizin yil donumunde kapandım. Eşime supriz yaptım. Şimdi kapaliyim ama sonuçta evde yine açığım. Değişen bir şey yok sayılır :)

lens uzun yıllar kullandım renkli ama zararlı ya göze hiç gerek yokmuş numaralı kullanmama rağmen.kendi gözümüz daha güzel bence güzel bir makyajla

Ben 4 ay kullandım sonra göz yaşını azalttığı için bırakmak zorunda kaldım. Şimdi almayı düşünmüyorum göz kuruluğu da ayrı bir sorun ama saçlarımı boyamayı istiyorum.

Bana atabilirsin resmini sac renginde ustayim ama suan ki ve kizil halini at.Esin icin degil kendin icin boyayabilirdin bi de neden istemiyor.

Evde açığım sadece neyi kıskanıyor anlamadım. Ama evde durup dururken bir kıskanma geliyor. Evde eski bikinimi bulmuş bunu nasıl giydin çok kıskandım triplerine giriyo :Dd arada deliriyo sanırım :D

Bana atabilirsin resmini sac renginde ustayim ama suan ki ve kizil halini at.Esin icin degil kendin icin boyayabilirdin bi de neden istemiyor.
Atayım hemen. Aslında bir yandan size yazarken bir yandan ona laf atiyorum ve şey dedi.

Saçının kokusu değişecek şimdi. Ben memlekete gideyim 1 haftalığına ben gittiğim gün boya gelinceye kadar gitmiş olur dedi.

Bir de saçın yıpranır ne gerek var doğal da çok güzelsin falan dedi

Back