Bir bakabilir misiniz lütfen?

Elittt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2013
696
59
53
İstanbul
Dahiliye doktoru arıyorum.Kızlar kardeşimin yüzü şişiyor(yüzün tamamı) 3-4 gündür ve bununla birlikte üst solunum yollarında bir sorun var yani tam nefes alamıyor burnu tıkalı falan.19 yaşında.Yüz şişmesi solunum yolu rahatsızlıklarıyla birlikteyse ciddi olabilirmiş.
Sizin bildiğiniz bir dahiliye uzmanı var mı tavsiye edebilieceğiniz malum her doktora güvenemiyoruz daha yeni bununla ilgili bir sorun yaşadım. İstanbul avrupa yakası için önerebileceğiniz doktorları bekliyorum.Acil.

Son düzenleme:

Merhaba, üst solunum yolunda yüz şişmesi sinüzit belirtileridir. Uygun antibiyotik kullanımı gerektirebilir. Bir doktora çıksanız iyi olur, endişe etmeyin. Evde de sıcak suyun içerisine bir çay kaşığı vick koyup battaniye altında nefes alıp vermesi üst solunum yolunu rahatlatacaktır, tarçın, zencefili kaynatıp içerine bal koyarak içirebilirseniz, boğazının rahatlamasını sağlar. Herhangi bir devlet hastahanesinede gidebilirsiniz. Hepsi uzman doktorlardır, rahatsızlığın durumuna göre antibiyotik yazarlar, gerekirse vitaminle de takviye edilir. Geçmiş olsun.

Son düzenleme:

Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için, ama biz yine de iyi bir dahiliyeciye görunmek istiyoruz.

Maalesef düşündüğünüz kadar basit değilmiş durum biz böbreklerden şüphelenmiştik önce bir dahiliyeye gittik (özel bir hastane) bir şeyiniz yok dedi tahlil falan yapmadı gönderdi.Sonra ben güvenemedim bağcılar devlet hastanesinden de randevu aldım ve durum aynen tahmin ettiğimiz gibi çıktı ciddi bir şeymiş hemen yatışı yapıldı ve şu an kardeşim hastanede yatıyor.Ama yine de ilgilendiğiniz için sağolun ben sadece böyle belirtileri hafife almayın diye söylüyorum bunları.

Çok geçmiş olsun, rahatsızlığı neymiş merak ettim. en azından böyle belirtileri dediğiniz gibi hafife almamak gerekliymiş. Birde biz ne kadar uzaktan olsakta tabiiki siz kardeşinizin rahatsızlığını daha yakından gördüğünüz için iyi bir önlem almışsınız. Sağlığı yerine gelmesini temenni ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…