- 5 Ağustos 2020
- 1.139
- 1.968
-
- Konu Sahibi Muhasebeci25
Evet .Daha şaşırtıcı olanı kızı grip oluyor ilk sağlık ocağında ateşi yok diye teste göndermiyorlar grip ilaçları veriyorlar ardından benim arkadaşa geçiyor o da kızının ilaclarindan alıyor .Giderek kötü oluyor üç gece ardarda acile gidiyorlar.Feryat figan ağlıyor ağrıdan nefes darlığı çekiyor bir de.Artik son teste negatif çıkinca ciğer filmi çekiyorlar onda ortaya çıkıyor .Eşine yapılıyor test onun hiçbir şikayeti yok ama pozitif.Gerçekten mi çok şaşırdım. Ciğer filmi cekmedi çünki cigerlerimi dinleyip bişey yok dedi. 3 gündür ki ateşim düşmüyor eklem agrilarim geçmiyor usume bide öksürük eklendi
Merhaba Ben 6 ay iyilesememistim 33 igne dünya antibiyotik kullandım. En son doktor bana artik bitkisel yöntemleri deniycez dedi. Surekli toz zencefil, toz zerdecal ve bal karıştırıp yeme mi soyledi. Bu sekilde 1 2 ay içinde tamamen duzeldim. Duzenli bir sekilde hasta olsamda olmasamda yaptim. Ayrica hastaysam bardağın altini 2 cm bal ile doldurup 1 limon sıkıyorum üzerine kaynar su koyuyorum. İçerken boğazınızi yakar ama cok rahatlatır toparlar. Sicaktan yakmıyor, ilik oluyor zaten hazırladığınızdaMerhaba arkadaşlar ben bir aydır iyilesemiyirorum artık sinirim çok bozuk. Bir ay önce gece yarısı hastaneye gittik mide bulantısı boğaz agrisi nefes almada zorluk sebebiyle. Kan ve idrar tahlili yapıldı enfeksiyon ve kum var dedi acil.doktoru antibiyotik verdi şase verdi bir hafta kullandım geçer gibi oldu ama sonra tekrar rahatsızlandım tekrar gittim. Sonra geçer gibi olunca işe başladım ise ikinci gün gidisemde aşırı bı boğaz ağrısı yutkanma zorluğu sebebiyle işi birakip KBB a gittim orda faranjit sinüzit ve alerji olduğumu söyleyip.tekrar antibiyotik verdiler onuda kullandım yine geçer gibi oldu sonra tekrar rahatsızlandım ama mide bulantim bir aydır ki hiç geçmiyor acil.doktoru yine idrar tahlili yapıp kum var dedi ama ben de ne ağrı ne yanma hiç bir kum belirtisi yok yine tek kullanımlık şase verdi. Sonra o iyi gelince ben ertesi gün evden çıktım hava çok sıcaktı baya terledim kurudum tramvaya filan bindim klima vardı derken ertesi gün ateşler içinde uyandım bu sefer soğuk algınlığı ilacı içmeye başladım yine boğazım çok kotu oldu ama bu sefer balgam da vardı neyse bugün 3. Günüm boğaz ağrım geçti ama hala ateşim ve usumem hiç bitmiyor bide eklem.agrisi ve halsizlik. Delircem artık bayram bayram nereye gidiyim artık bilmiyorum
Öksürük içinde keçi boynuzu özü alip 1 2 kasik yiyin. Bir kac gun icinde dururGerçekten mi çok şaşırdım. Ciğer filmi cekmedi çünki cigerlerimi dinleyip bişey yok dedi. 3 gündür ki ateşim düşmüyor eklem agrilarim geçmiyor usume bide öksürük eklendi
evet bugün test verdim pozitif çıktım, çok teşekkür ederim fikir verdiğiniz içinanlatamadım sanırım. sizde zaten vardır ama o gün test negatif çıkmış olabilir. yüzbinlerce insan var testi negatif çıkıp 2 gün sonra evde oturduğu halde pozitif çıkan.
testlerin yanılma payı yüksek çünkü.
keza çıkıp tramvaylara binmişsiniz, daha ala bulaşma riski var mı?
evet bugün test verdim pozitif çıktım, çok teşekkür ederim fikir verdiğiniz için
Sarımsaklı sütü nasıl hazırlıyorsunuz ve neye iyi geliyor? İlk kez duydumSarımsaklı süt için demeye geldim
Çok güclü bi doğal antibiyotik sarimsakli süt.Sarımsaklı sütü nasıl hazırlıyorsunuz ve neye iyi geliyor? İlk kez duydum
Evet özellikle bu varyantlarda varmış bu sahte negatiflik. Benim de kaç tane tanıdığımın başına geldi , ofisten bir arkadaşım 9. gün pozitife döndü Allahtan doktor onu sen yalancı negatifsin mutasyonlu virüsler hep böyle diye ilk günden eve kapatmıştı.anlatamadım sanırım. sizde zaten vardır ama o gün test negatif çıkmış olabilir. yüzbinlerce insan var testi negatif çıkıp 2 gün sonra evde oturduğu halde pozitif çıkan.
testlerin yanılma payı yüksek çünkü.
keza çıkıp tramvaylara binmişsiniz, daha ala bulaşma riski var mı?
Evet özellikle bu varyantlarda varmış bu sahte negatiflik. Benim de kaç tane tanıdığımın başına geldi , ofisten bir arkadaşım 9. gün pozitife döndü Allahtan doktor onu sen yalancı negatifsin mutasyonlu virüsler hep böyle diye ilk günden eve kapatmıştı.
14.gün pozitif olan bi arkadaş vardı.Evet özellikle bu varyantlarda varmış bu sahte negatiflik. Benim de kaç tane tanıdığımın başına geldi , ofisten bir arkadaşım 9. gün pozitife döndü Allahtan doktor onu sen yalancı negatifsin mutasyonlu virüsler hep böyle diye ilk günden eve kapatmıştı.