Bir aydır iyilesemiyirorum

Gerçekten mi çok şaşırdım. Ciğer filmi cekmedi çünki cigerlerimi dinleyip bişey yok dedi. 3 gündür ki ateşim düşmüyor eklem agrilarim geçmiyor usume bide öksürük eklendi
Evet .Daha şaşırtıcı olanı kızı grip oluyor ilk sağlık ocağında ateşi yok diye teste göndermiyorlar grip ilaçları veriyorlar ardından benim arkadaşa geçiyor o da kızının ilaclarindan alıyor .Giderek kötü oluyor üç gece ardarda acile gidiyorlar.Feryat figan ağlıyor ağrıdan nefes darlığı çekiyor bir de.Artik son teste negatif çıkinca ciğer filmi çekiyorlar onda ortaya çıkıyor .Eşine yapılıyor test onun hiçbir şikayeti yok ama pozitif.

Bugun testlerlerle ilgili yeni bir haber okudum acil kullanım onayı kalkmış güvenilir değil diye.

Kum mide bulantısı yapıyor. Bol bol su için bu çok önemli, günde en az 2 litre. Ben kızılcık suyu içmiştim birkaç gün, baya iyi gelmişti. Aynı anda da sinüzitiniz var galiba, onun çaresini bulamadım ama soğuktan mümkün olduğunca uzak durun. Bol bol sebze yiyin. Bal, keçi boynuzu pekmezi vs tüketin. Bir ara da vitamin değerlerinize baktırın. Ve evet tekrar covid testi vermenizde yarar var ateş eklem ağrısı için.

Detayli bir check up yaptırın derim
Bu kadar antibiyotik kullanimina ragmen enfeksiyon gecmiyorsa altinda baska bir rahatsızlık olabilir.
Bende de böyle maalesef ama sık antibiyotik kullanımı da mideyi bozuyor ve vücuttan çok su kaybına yol.aciyor. Ayrıca her kullanılan ilaç bobrek ve/veya karaciğere yüktür. Bobreklerinize baktirin, mide bulantisi ure yuksekliginde de olabiliyor. Baska bir immun rahatsızlık da olabilir alerji bile bağışıklık sisteminin tepkisi ya da ilaçlara olan tepkiden olabilir. Detayli bir tetkik yaptırın devamli antibiyotik kullanip.durmayin.
Gecmis.olsun

Merhaba Ben 6 ay iyilesememistim 33 igne dünya antibiyotik kullandım. En son doktor bana artik bitkisel yöntemleri deniycez dedi. Surekli toz zencefil, toz zerdecal ve bal karıştırıp yeme mi soyledi. Bu sekilde 1 2 ay içinde tamamen duzeldim. Duzenli bir sekilde hasta olsamda olmasamda yaptim. Ayrica hastaysam bardağın altini 2 cm bal ile doldurup 1 limon sıkıyorum üzerine kaynar su koyuyorum. İçerken boğazınızi yakar ama cok rahatlatır toparlar. Sicaktan yakmıyor, ilik oluyor zaten hazırladığınızda

evet bugün test verdim pozitif çıktım, çok teşekkür ederim fikir verdiğiniz için

Evet özellikle bu varyantlarda varmış bu sahte negatiflik. Benim de kaç tane tanıdığımın başına geldi , ofisten bir arkadaşım 9. gün pozitife döndü Allahtan doktor onu sen yalancı negatifsin mutasyonlu virüsler hep böyle diye ilk günden eve kapatmıştı.

ya evet konu sahibi de bu arada tramvay vs binip edip gezinmiş inşallah bulaştırmamıştır kimseye

valla bi akrabam ölümden döndüü, ama sürüntü testlerinin hepsi negatifti , o yüzden ciğerlerinize mutlaka baktırın

14.gün pozitif olan bi arkadaş vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…