• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Ayda İki Kez Adet Olanlar.Olupta doktara gidenler

meryemcey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
2
0
1
36
Slmlar.Dogumdan bu yana adetim bir ayda iki kez oluyor.bu aralar kanamalarim dahada fazlalasti.ped dayanmiyor.bazen inanmiycaksiniz ama cocuk bezi kullaniorum.lutfen benimle ayni durumda olup doktora gidenler varmi...ben gidemiyorum kotu birsey cikacak die:(

Slmlar.Dogumdan bu yana adetim bir ayda iki kez oluyor.bu aralar kanamalarim dahada fazlalasti.ped dayanmiyor.bazen inanmiycaksiniz ama cocuk bezi kullaniorum.lutfen benimle ayni durumda olup doktora gidenler varmi...ben gidemiyorum kotu birsey cikacak die:KK43:
Canım iyi geceler ilk önce benim başıma gelmedi fakat ablamdan örnek vereceğim ilk doğum yaptığından onun da adet kanamaları sıklaşmıştı ve günleri uzamıştı birlikte kadın doğuma gittik onda bir sorun olmadığını söyledi ablama yani hamilelik süresince adet olmadığından doğumdan sonra olması normal demişti. Ama herşey olabilir yani burdaki yorumlar sana yardımcı olmaz cesaret edip doktora git. Ne olur ne olmaz doktorlar bizden iyi biliyorlar sonuçta

Back