Bir ayda iki kere yumurtlama olurumu

YZLMAR

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2021
49
29
3
37
Merhaba Hanimlar,

bu ay 100mg klomen kullandım, adetimin 8. gününde sag tarafta iki tane 24mm ve 17mm yumurta ve sol tarafta bir tane 13mm yumurtam gelişti. 10. gun takipte sag taraftaki 24mm yumurtam kendiliğinden çatladı. Doktor çok büyük oldugundan dolayı kaliteli yumurta olmadigini söyledi. 14. günümde tekrar baktiginda sag taraftaki 17mm yumurtam yok olmus, hiç göremedi yani, ve sol taraftaki 13mm yumurtam 22mm olmus. Bunun icin bugun catlatma ignesi verdi. sorum su zaten kendiliğinden catlamiş bir 24mm yumurtam var ve uzerinden 4 gun geçmiş, iğne ile diğer yumurtam catlarmi?

Merhaba Hanimlar,

bu ay 100mg klomen kullandım, adetimin 8. gününde sag tarafta iki tane 24mm ve 17mm yumurta ve sol tarafta bir tane 13mm yumurtam gelişti. 10. gun takipte sag taraftaki 24mm yumurtam kendiliğinden çatladı. Doktor çok büyük oldugundan dolayı kaliteli yumurta olmadigini söyledi. 14. günümde tekrar baktiginda sag taraftaki 17mm yumurtam yok olmus, hiç göremedi yani, ve sol taraftaki 13mm yumurtam 22mm olmus. Bunun icin bugun catlatma ignesi verdi. sorum su zaten kendiliğinden catlamiş bir 24mm yumurtam var ve uzerinden 4 gun geçmiş, iğne ile diğer yumurtam catlarmi?
Olur diye hatırlıyorum eğer hafızam yanıltmıyorsa… Yorum yapalım konu gündeme gelsin. Daha detaylı bilgi veren de çıkar umarım 🙏🏻 Tez zamanda kucağınız dolsun inşallah ❤️

Olur diye hatırlıyorum eğer hafızam yanıltmıyorsa… Yorum yapalım konu gündeme gelsin. Daha detaylı bilgi veren de çıkar umarım 🙏🏻 Tez zamanda kucağınız dolsun inşallah
cevap yazdiğiniz icin teşekkür ederim ❤️ inşallah yazan olur, kafam çok karişti, bildigim kadar ile bir döngüde bir kere yumurtlama olur ama soz konusu ilaç olunca farklı mı oluyor acaba.

cevap yazdiğiniz icin teşekkür ederim ❤️ inşallah yazan olur, kafam çok karişti, bildigim kadar ile bir döngüde bir kere yumurtlama olur ama soz konusu ilaç olunca farklı mı oluyor acaba.
Normalde dediğiniz gibi bir döngüde bir kez yumurtluyoruz, ama istisnalar oluyor diye biliyorum. İlaç kullanımı tetikleyebilir mantıklı ama doğal süreçte de bunun olabilirliği var…

olurda birileri ayni sikintiyi yaşar diye son gelişmeleri yazıyorum. catlatma iğnesinden 4 gun sonra kontrole gittim ve maalesef soldaki 22mm olan yumurtam catlamamiş. Regrese olmaya baslasmiş ve damarlanmış dedi doktor. adetinle birlikte gider dedi. umudum kendiliğinden çatlamış olan yumurtam suan.

catlatma iğnesinden bir gun sonra test yapmaya başladım. testlerim his silikleşmiyor, insallah tutmuştur bu ay. bu arada AMH degerim 0.2 yani benim icin tek carem tüp bebek deniliyor ama umudumu kaybetmemek lazım
Unknown copy.webp

Eklentiler

• Unknown copy.webp
    Unknown copy.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 53
Back
X