Evet canım bende ilk duyduğumda saçma gelmişti dr kalsa 1500 kalorilik verecekti bayanlara öyle veriyormuş ama benim b.m hızım 1390 civarıydı bu yüzden 1400 verdi. Bu listeye tam uyarsan günde 100-200 gr veriyorsun.. kilo almıyorsun kesinlikle veriyorsun ben devam ediyorumgerçekten bu listeyle kilo verdin mi....
ben bu yazdıklarından daha az yiyorum ama kilo veremiyorum.....
sırrı ne acaba.....
ay canım benim çok sevindim senin adına kilo derdini bilirim valla ben vermişim gibi mutlu oldum...Evet canım bende ilk duyduğumda saçma gelmişti dr kalsa 1500 kalorilik verecekti bayanlara öyle veriyormuş ama benim b.m hızım 1390 civarıydı bu yüzden 1400 verdi. Bu listeye tam uyarsan günde 100-200 gr veriyorsun.. kilo almıyorsun kesinlikle veriyorsun ben devam ediyorum
canım ben link paylaşıyorum bazen sorun olmuyor ama her konu da oluyor mu bende bilemiyorum. ..Evet diyet listemiz benziyor zaten bütün diyetisyenler genellikle aynı diyeti verir eger spor yapıyorsan karı koca bir çift var 30 dk bir egzersiz videoları var sana onu öneririm 1 haftada vucutta değişiklik belli oluyor. link yayınlamak yasak mı uzun zamandır girmiyorum unutmuşum. Link verebilirim sana. leslie den çooookkkk daha etkiliiii