bir ayda 6 kilo nasıl verdim

zuzucybel

iç mimar
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2007
631
74
46
merhaba arkadaşlar siteye uzun zamandır şifre sorunum yüzünden giremiyordum nihayet halloldu ve buradayım. Siteye uzun zamandır üyeyim zayıflamak uğruna denemediğim yöntem, ilaç, alet edevat kalmadı nerdeyse :KK70:

En 70 kiloya çıkınca :110: soluğu diyetisyen de aldım kan testi vs yapıldı. İnsilün direncim filan var mı diye yokmuş.... Ve listem yapıldı tataratam 1400 kalorilik bir liste verdi. Dedim aman ne yapıyorsunuz 1400 kaloriyi bir günde alırsam dubaya dönerim dedim. Asıl almazsan dönersin dedi. İçimden zuzu ya batacaksın ya çıkacaksın diyerek verdiği listeye bire bir uydum ağzıma kadar tok olmama rağmen sırf listede diye badem ceviz fındık elma vs yedim ve sonuç bir ayda 6 kilo... Olay diyet değilmiş düzenli sağlıklı beslenmeymiş güzel vucudumuz zaten yediğimizi yakıyor. Korkmayın yemek yiyin ama düzenli ve belli saatlerde şimdi size listemi yazacağım bazal metabolizma hızınız 1400 civarındaysa bu listeyi gönül rahatlığıyla uygulayabilirsiniz.

1400 kalorilik diyet

sabah
2 yumurta yada 2 kibrit kutusu peynir ,1 yumurta sınırsız domates salata
2 dilim tam bugday ekmeği

saat 10
7 adet fındık yada badem
2 adet ceviz
3 seçenekten herhangi biri kuruyemiş olarak
1 bardak süt yada 1 bardak ayran

öğlen yemeği
1 kepçe çorba
8 kaşık hangi yemek varsa ondan
2 kaşık bulgur pilavı yada pirinç pilavı
pilav yerseniz 2 dilim tam bugday ekmeği yiyemezsiniz
1 bardak ayran yada cacık
orta boy bir meyve

saat 16
2 dilim tam bugday ekmeği
2 dilim peynir

akşam
8 kaşık hangi yemek varsa ondan
meyve

şimdi olayın mantığına gelelim. 1 tabak bilmem ne yanına bilmem ne diye bir kısıtlama yok olay şu gün içerisinde sana 1400 kaloriyi al diyor. günde 2 bardan ayran yada süt hakkın var hangi ögün de almak istersen o öğünde al... 4 adet meyve hakkın var orta boy bir meyve 6 dilim kepek ekmeği hakkın var ister kahvaltıda ye ister ara ögünde. tam listeyi yarın taratıp burdan yayınlarım seçenekler çok fazla aç kalmıyorsunuz

gerçekten bu listeyle kilo verdin mi....
ben bu yazdıklarından daha az yiyorum ama kilo veremiyorum.....
sırrı ne acaba.....

gerçekten bu listeyle kilo verdin mi....
ben bu yazdıklarından daha az yiyorum ama kilo veremiyorum.....
sırrı ne acaba.....
Evet canım bende ilk duyduğumda saçma gelmişti dr kalsa 1500 kalorilik verecekti bayanlara öyle veriyormuş ama benim b.m hızım 1390 civarıydı bu yüzden 1400 verdi. Bu listeye tam uyarsan günde 100-200 gr veriyorsun.. kilo almıyorsun kesinlikle veriyorsun ben devam ediyorum

Evet canım bende ilk duyduğumda saçma gelmişti dr kalsa 1500 kalorilik verecekti bayanlara öyle veriyormuş ama benim b.m hızım 1390 civarıydı bu yüzden 1400 verdi. Bu listeye tam uyarsan günde 100-200 gr veriyorsun.. kilo almıyorsun kesinlikle veriyorsun ben devam ediyorum
ay canım benim çok sevindim senin adına kilo derdini bilirim valla ben vermişim gibi mutlu oldum...
bende diyetisyene gittim....aslında biraz benziyor listemiz sadece benimkinde öğlen ve aksam et yemeği var...
pirinç pilavı,makarna,patates yasak.....
birde ben dayanamıyorum hergün sabah bir türk kahvesi içiyorum ama şeker koyuyorum aslında yasak.....
30 dk da yürüyüş demişti ama yapamıyorum.....bugün leslie başlıyorum inş....66 dıydım...64 oldum...
ama 2 aydır bu diyeti yapıyorum sen 6 kilo iyi vermişsin......
bide benim ara öğünlerde meyva var 1 porsiyon yanında 2 kaşık yoğurt yada 3 4 adet badem yada 2 adet ceviz....bazende grissini.....

Evet diyet listemiz benziyor zaten bütün diyetisyenler genellikle aynı diyeti verir eger spor yapıyorsan karı koca bir çift var 30 dk bir egzersiz videoları var sana onu öneririm 1 haftada vucutta değişiklik belli oluyor. link yayınlamak yasak mı uzun zamandır girmiyorum unutmuşum. Link verebilirim sana. leslie den çooookkkk daha etkiliiii

Evet diyet listemiz benziyor zaten bütün diyetisyenler genellikle aynı diyeti verir eger spor yapıyorsan karı koca bir çift var 30 dk bir egzersiz videoları var sana onu öneririm 1 haftada vucutta değişiklik belli oluyor. link yayınlamak yasak mı uzun zamandır girmiyorum unutmuşum. Link verebilirim sana. leslie den çooookkkk daha etkiliiii
canım ben link paylaşıyorum bazen sorun olmuyor ama her konu da oluyor mu bende bilemiyorum. ..
özelden yazarsan sevinirim. ..

Çok etkilidir söyleyeyim ilk 10 dk nabzın tavan yapıyor ama vücuda etkisi de bir o kadar iyi

bende ne kadar az yesem de kilo veremiyorum. sanırım sorun duzensiz beslenmekte. gün içinde uzun süren açlıklarım oluyor çünkü. günde 8,5 km yürüyorum 10 gündür 2 kilo verebildim o da sudan gittiğine eminim. sizin listenizi deneyeceğim. umarım verebilirim. 68 kiloyum 60 olmak istiyorum hazirana kadar.

X