Evet hormonlar açısından zararlı olabilir fakat yine de hap gereğini yapar değil mi işe yararBünyeye zarar diye biliyorum . Doktorla konuşmanı tavsiye ederim. Riske atılacak birşey değil. Yanlışta olabilir ama, sağlık açısından özellikle üreme yollarına zarar verebilir.
Böyle bişey yaptıgıma göre mecbur kalmışım öyle değil mi . Şu yorumunuz çok faydalı gerçektenEvet yarar hatta kokten cozer bu kafayla gidersen yumurtalıklarindan tamamen kurtulursun
Mecbur kaldım zaten kötüyüm bende zararlı oldugunun farkındayımBirinciyi anladıkta neden ikinci
Zararı yararını bilmiyorum ama ihmalsız olduğun anlaşılıyor
Prospektusu okudun mu. Ben bir ara bakmistim. Yanlış hatirlamiyorsam sene de bir en fazla 2 olarak kulanilir. Bu 1 hafta önce aldım , bir daha alabilirin şeklinde değildi. Zaten doğum kontrol yöntemi gibi kullanamazsin. O ilaç cok agir bir ilaç diye biliyorum. Gerekmedikce kullanma. Veya gerekmemesini sağla. Bence utanma doktor ile konuş alinabilirse alırsın. Dogum kontrol hapi kullanin boyle kendinize zarar verirsiniz.Evet hormonlar açısından zararlı olabilir fakat yine de hap gereğini yapar değil mi işe yarar
Ben ciddiyim yaa. İse yarar gebe kalmazsin muhtemelen fakat sen o ilacla vucuduna yuklenen hormonun miktarini bilsen ne demek istedigmi o zaman anlardin. Neyse insan ne ederse kendine ederBöyle bişey yaptıgıma göre mecbur kalmışım öyle değil mi . Şu yorumunuz çok faydalı gerçekten
Evet zararı açısından doktora gidip soracağım.sadece şu aşamada öğrenmek istediğim ilaç işe yarar mıydıProspektusu okudun mu. Ben bir ara bakmistim. Yanlış hatirlamiyorsam sene de bir en fazla 2 olarak kulanilir. Bu 1 hafta önce aldım , bir daha alabilirin şeklinde değildi. Zaten doğum kontrol yöntemi gibi kullanamazsin. O ilaç cok agir bir ilaç diye biliyorum. Gerekmedikce kullanma. Veya gerekmemesini sağla. Bence utanma doktor ile konuş alinabilirse alırsın. Dogum kontrol hapi kullanin boyle kendinize zarar verirsiniz.
Zaten kötüyüm bu kadar yüklenmeyin lütfenBen ciddiyim yaa. İse yarar gebe kalmazsin muhtemelen fakat sen o ilacla vucuduna yuklenen hormonun miktarini bilsen ne demek istedigmi o zaman anlardin. Neyse insan ne ederse kendine eder
Yarayabilir ama yuzde50 ; ancak verilen bir makalede söylediği; ağır olduğu için kişiden kisiye degisir ama hastahanelik olabilirsin. Ve koruyucu etkisi azalir. Yani 100 de 98 ise yariyorsa, yari yariya düşer. Simdi baktım bende yilda bir dafaya mahsusmuş. Bir kez kullanirsan etkisi var . Yoksa etkisi azalır. Vlle tabi sana da zarari olma ihtimali var.Evet zararı açısından doktora gidip soracağım.sadece şu aşamada öğrenmek istediğim ilaç işe yarar mıydı
Teşekkür ederim içtim malesef bir kaç saat olduDoktorla görüşmeden içme derim . Çünkü bilemezsin; belkide asiri yükleme yapar vücuduna. İlacla şaka olmaz ; yanlış anlama anliyorum; ama İnanki ilaclar yanlis kullanimda felç bile yapiyor. Bir arkadaşımın annesi yillardir bu yuzden felc kaldi. Allah rahmet eylesin. Yariyabilme ihtimali az tehlikeye atma derim o zaman .
Anladim zaten doktoro sonra danisagini . Neyse olan olmuş yargilamanin anlami yok. Yargılamak da kimseye düşmez. Sadece sağlığınız için gerginligimiz. Umarim bir sknti olmaz. Kadin doguma mutlaka görünün.Teşekkür ederim içtim malesef bir kaç saat oldu
Canım selam, arkadaşım doğum kontrol uzmanına sormuştu ertesi gün hapını bir adet döneminde 1'den fazla kullanılmamasını önermişti.Herkese iyi akşamlar
Acil cevap almam gerektiği için konuyu buraya açmak zorunda kaldım .
Bir ayda 2 kez ertesi gün hapı ella kullanımında etkisi olmaz mı ?
İkinci kullanımda İşe yaramıyor mu ? Bilgisi olan varsa cevaplarsa çok sevınırım.
Sonuç ne merak ettimHerkese iyi akşamlar
Acil cevap almam gerektiği için konuyu buraya açmak zorunda kaldım .
Bir ayda 2 kez ertesi gün hapı ella kullanımında etkisi olmaz mı ?
İkinci kullanımda İşe yaramıyor mu ? Bilgisi olan varsa cevaplarsa çok sevınırım.
Ella kullandınız sanırım eski konuları hortlatıyorsunuz Sorunuz varsa yanıtlayımSonuç ne merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?