bir ayda 10 kilo verdi..!

altincilekkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
93
23
98
Slm arkadaslar ben sizlerle bisey paylascam hemde merak ettigim bikac soru var onlari sorcam..
Oncelikle bizim bir komsumuz var ankarada biryere gidiyor gida takviyesi(herbilefa) kullanarak ayda 10 kilo vermis ve hic biryerinde sarkma yok gun icerisinde hic acikmadigini soyluyr. Kullandigi sey hap,cay ve toz mama gibi bisey.. acikcasi ben boyle kullanan varmi yada kullanipda birakan sonrasinda zararini goren yani kaybettigi kilonun daha fazlasini alan varmi..?
Bunlari merak ediyrm.
Eger kullanan varsa lutfen cevap yazabilir mi?

Arkadaşım kullandı ama bir ayda 10 kilo falan vermedi galiba sabah akşam o mamayı yiyodu öğlen serbestti ama o öğleni yemiyodu galiba hiç acıkmıyorum diyodu baya bi zayıfladı o 46 beden kız incecik gelin oldu şimdi yaaş yavaş kendinii salmaya başladı haliyle geri alıyor.Spor falanda yapmadı.

Bende aldm bir haftadr kullaniyrm ilaclarda sikinti yok ama o mama beni bitiryr cok zorlayark iciyrm (
Bir kilo gitmis ama bakalim bir ay kullancm ondan sonrasi allah kerim :))

Merhabalar bende yeni üye değilim ama yeni yeni yorumlar yapıyorum bende dünden beri Kadınlar kulubünde herbalife kullanan varmı diye bakıyorum :) neyseki sizleri gördüm bende kullanmayı düşünüyorum kafama yattı hatta harçlığımı biriktiriyorum(öğrenciyimde ) 25-30 tlsi kaldı araştırdım dünyada 33 senedir varmıs ama türkiyede öyle yaygın değil bende tesadüf eseri öğrendim böyle bir sey olduğunu 1.69-70 boyunda 88 küsür kiloyum 18 yasındayım boyumun ve tüm vücuda kilo almanın avantajıyla taş çatlasın 75 gösteriyorum ama buna sığınarakta kilolu kalmak istemiyorum :26: neyse arastırdım zayıflama ürünü olmadığını doğal olduğunu hatta bunla sadece kilo verilmediğini yemeklerin yanında takviye olrak kullanılıo kilo alındığınıda öğrendim. Fiyatı tuzlu aman su kilolardan kurtulalımda bir varsın biraz cebimiz yansın
Her kullanan 10 kilo veremez benim gibi 80 üstü 3lü rakamlı insaların vermesi mümkün :) benim hqcmimle 60-65 kilodaki genc kızın vereceği kilo birmi :) neyse burayı gördüğüm iyioldu lütfen kullananlar cevresinde kullandıpını bile ler yorum yapsın kaç kilo falan verdiklerini bende 1 aylık kullanım sonrası yorumları yaparım ins :)

Son düzenleme:

Merhaba ben yorumumu yaptımda :) başlığı herbalife ile 1 ayda 10 kilo verdi diye değiştirseniz böylece benim gibi kullanmayı düşünüp acaba kaç kişi kullanmıs diye yorumlara bakan olur kullanıcı yorumları göreli hani baslıkta yazmayınca insan neyle verdiğinide bilemiyor :)

Canim ben onu kullandim acikcasi cok ihtiyacim oldugu icin degil ama biraz arkadas hatri icin kullandim epey de ictim mamasidir hapidir vs, hatta seminerine bile gittim tamamen networking sirketi dogaldir degildir bilemem ama bence diyet yap. Zaten mantiken sabah aksam yemezsen zayiflarsin. Burda temsilci arkadaslar falan da varsa hic itiraz etmesin ben inanmiyorum bi ise yaradigina. Her sey saglikli gibi gorunebilir ve bobrekte yaptigi birikinti de vardir kesinlikle. Onemli olan saglik arkadaslar o yuzden bence boyle seylere itibar etmeyelim herkes zayiflasa boyle seylerle kimse itibar etmez ve obezite diye bi sorun olmaz. Sonuc siz bilirsiniz bence denemeyin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hanımlar ben bu ürünü epey daha önce kullandım. Fakat 1 haftadan sonra midemde sıkıntı başladı. Süreli bir taş oturmuş hissi mevcuttu. Birde o mama dışında hiçbirşey yemeyeceksin akşamları. Bakın ben 113 kiloyum. Emin olun yapılabiliyor olsa ben devam ederdim. O zamanın parasıyla 75 tl gibi ciddi bir rakam vermiştim. Hiçbir işe yaramadı. Kullanacaklara sadece bir kere daha düşünmelerini tavsiye ediyorum. İşe yaramaması bir tarafa. Çünkü ilelebet akşam yemeğini mama yiyerek geçirmeyeceksiniz normal hayata döndüğünüz takdirde vücut tekrar eski halini alıyor. Lütfen dikkat

babam 95 kilodan 80 e inmişti bu mamaları çayları kullanarak. cildi falan güzelleşmişti dinç hissediyordu kendini hep. 5 hafta sonra falan kalp krizi geçirdi. artık bundan mıdır değil midir tetiklemiş midir bilemicem. hastalıktan sonra bıraktı ve eskisinden daha kilolu şuan

Benim bi arkadaşım kullandı, burakınca hoop aynen geri aldı, bence dikkat etmek ve spor yapmak gerek! Böyle tozla hapla olacak iş değil kilo vermek, alırken tozla hapla alınmayan kiloyu bu şekilde geri vermek sağlıklı gelmiyor bana, para tuzağı bunlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben 3 ayda 25 kilo verdim

ben buna bu yil bikere tesebbus ettim kaybettim arkadasa götürmüstüm kalıcam diye yolda biyerde bırakmısım:SDsADash iyiki bırakmısım cnku sonra bırakınca vucuda zarar veriyormus cok etki etmedi bende hic söylendigi gibi kullanmadım cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…