Bir ay içinde kalça büyür mü??

rihannaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
634
85
Bir ay içinde kalçam büyüdü resmenn giydiğim hiçbir pantolon yakışmıyor kalçam yanlara doğru gitti basen de çıktı ve daha 18 yaşındayımm
Bir ay önceki fotoğrafıma baktım ne kalça ne basen hiçbir şey yokken şimdiki fotoğraflarımda totom resmen BEN BURDAYIM diyor. Ne yapmalıyım en etkili ve kısa sürede etki edecek yöntem nedir nolur yardım edin

Kilo aldiysan büyür. Beslenmene biraz dikkat et kizartma, beyaz un, sekerden uzak dur. Onun disinda da kardio türü sporlarla yag yakmaya ve yanisira da kaslarini güclendirmeye calis ki kilo verdikten sonra da formda ol ve tabii ki ömür boyu düzenli beslenme ve spor. Yapip birakinca bir ise yaramiyor insan hizlica eski haline dönüyor.

Mari Winsor kalça ve basen eritme egzersizlerini yapmaya başlayacağım sizce işe yarar mı? Bırakmaya niyetim yok çünkü şimdiki halim o kadar çok moralimi bozuyor ki Ne kadar zamanda etkisini gösterir bu egzersizler?

Pilates egzersizleri tabii ki hizli sikilasma saglayan egzersizler ancak kardio degil. Kardio demek aerobik, kosu, yürüyüs, yüzme, bisiklet gibi sporlar. Bir haftaya bu iki cesit calismayi bölmelisin. Beslenmene dikkat edip sporunu yaparsan kisa sürede sonuc almaya baslarsin. Bol bol da su icmelisin. Ancak pilates de yapacaksan sadece bacak egzersizlerinden ziyade tüm vücut pilatesi yapmani öneririm cünkü böylesi daha faydali.

Bölgesel zayıflama tekniklerini kullan mutlaka yararını göreceksin. Hareketlerini filan internette mutlaka bulacaksındır hem. :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…