• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir ay geciken adet ve negatif idrar testi

beklemedeyimmerkez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2013
3
1
36
Diğer
Merhaba arkadaşlar.. Bugün en son adet gunumun üstünden 8 hafta geçti.. Hicbir hastalık belirtisi yok henüz.. Arada 1-2 çok hafif lekelenmeler oldu o kadar.. Kendimi bugüne kadar tuttum, gebelik testi yapmadım.. Hamile kalmaya çalışıp bir türlü basaramayanlar, negatif sonucun ne kadar yıkıcı olduğunu bilenler neden bu kadar bekledigimi anlayacaklardir.. Sonuçta bu sabah cesaretimi ve umudumu toplayıp testi yaptım. Ve maalesef büyük bir hüsran yaşadım.
Sonradan testin son kullanma tarihinin üzerinden 1 hafta geçtiğini farkettim ama kontrol çizgisi gayet net çıktığı için bir sorun olacağını sanmıyorum..
Boyle bir tecrübesi olan birileri var mi? Kendimi tekrar umutlandirmadan adet görmeyi mi beklemeliyim? Kan testini simdilik yaptiramiyorum. Zaten cesaretim de yok.. İki ay hastalanmayinca bi hayli umutlanmistim, bu test sonucu ile psikolojim yine darmadağın oldu. Cevaplariniz için şimdiden teşekkürler.

merhaba arkadasim umutlandirmak istemem ama anlattiklarin gebelik belirtisi arada olan lekelerde implantasyon yani bebegin rahime yerlesmesiyle olusan ara kanamalar kan testi yaptirman en iyi sonucu verir bence hic bekleme kurtul stresten

Bencede kan testi yaptır çogu kimsede idrar testleri negatif çıkarken kanda pozitif çıkiyo.Bazen psikolojininde çok etkisi oluyo bu durumda belirtiler aynı gibi gözüküyo.Inş.en kısa zamanda bebişin gelir tatlım hiç morelini bozma kendini üzme.Biliorm söylemek kolay ama elbet anne olucaksın herşeyin hayırlısı.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Teşekkürler arkadaşlar.. Ne yazık ki bu sabah hastalandim gibi.. Yine kahverengi ama miktar olarak lekelenmeye oranla biraz daha fazla kanamam var.
Şimdiye kadar ne kadar çok kez olumlu sinyaller alıp hüsrana uğradım ama bu sefer bir ay gecikince eh herhalde artik bu sefer oldu dedim ama yine hayalkırıklığı. Sanırım arada bir ay atladı adetim.
Yapacak birşey yok, beklemeye devam. =/

Back
X