bir arkadaşımın sorusunu size iletmemi istedi bakarmısınız bilen arkadaşlar

sebboyyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2009
1.381
5
116
İstanbul
Ben açık öğr banka ve sig. okuyordum geçen sene ameliyatımdan ötürü dondurdum. bu sene tekrar devam etmek istiyorum. yani ben tekrar kaydımı nasıl aktif hale getirebilirim.

bir de kredili sisteme geçildiği için benim tek bir dersim kalmıştı, sadece onu mu vereceğm arkadaşımın sorusunu bilen dostlarım yardım edermisibiz

eğer yatırmadığı dönemlik borcu varsa onunla birlikte bu dönemin de borcunu yatırırsa kaydı aktif hale gelir tekrardan.Şimdi krediliye geçildiği için kimse tam olarak bilemiyor sanırım okul kaldığı ders neyse ve başka dersler eklendiyse alacağı dersleri atıyor ders ekle sil ekranında alacağı dersleri okulun atadıklarını görebilir canım.

Kayıt yenileme tarihi 22 Ekim-13 Kasım arası. Bu tarihlerde önce internetten girip ders ekle sil yapıyosunuz, daha sonra bankaya para yatırıyorsunuz. Kredili sistemde olsa, eğer tek dersten kaldıysanız, sadece o dersi alıcaksınız.

Merhaba sebboy ,

inşallah isimini doğru yazdım,ben halkla ilişkiler okuyorum , 2 ders verdim ama 6 dersten kaldım.Bu sene nasıl hazırlanayacağım birde kredili sistem oldu değil mi? Çalışıyorumda ama hazırlanmak çok zor nasıl geçebilirim üst sınıfa ?

Yardımın için teşekkür ederim.

Sevgi ve Saygılarımla.

Kumru.

evt kredili sisteme geçti bütün bölümler cnm ben 1sene önce mezun oldum ben yardımcı kaynak konu anlatımlı kitaplara çalıştım aöfnin verdiği kitaplara çalıştım çıkmış soruları çalıştım ve böyle mezun oldum zamanında şimdi dikey geçiş yapıcam uluslarası ilişkiler 3.sınıfa lisansa birde kredili sistemin tadına bakıcam inş uzatmadan mezun oluruz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…