- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
- Konu Sahibi DepresifPolyanna
-
Sebepsiz böyle davranmıyordur.Ya size kırılmıştır,siz farkında olmadan,ya da sizi kıskanmıştır.
Özellikle bayanlar arasındaki kıskançlıklar arkadaşlıkları bitiriyor.Devam ederse tavrına ve gerçekten ona karşı hiçbir yanlışınız yoksa bırakın konuşmayın.Keyfi bilir,kendi kaybeder.zemuszemus
ilginçç... sizi neden kullandıklarını düşünüyorsunuzuukki onu anlamadım..onlardan bi konuda üstünsünüzde sizden mi faydalanıyolar gibi geldi size
eğer zaten böyle düşünüyorsanız sizde onları samimi bulmuyorsunuz demektir..
bence bu kadar sizden bi anda soğudularsa iki arkadaşınızda belkide siizn göremediğiniz bi problem vardır..
yinede onlar mesefa koyuyolarsa size nedenini söylemeyip sizde mesefa koyun
sonra kokusu çıkar zaten
şimdi sürekli yaşadığını bir durumsa ki bunu öyle ifade etmişiniz bence oturup kendi hal ve hareketlerinizi iyi analiz edeceksiniz hiç sorun yokken birden bire tüm arkadaşlarınız mı kaçık çekip gitsin arayı soğutsun demek ki sizin farkında olmadan yaptığınız ve onları ciddi anlamda yaralayan bir davranışınız var ve siz bunun farkında değilsiniz.bunun en güzel yolu arkadaşınızı karşınıza alacaksınız onun davranışının nedenini, onu çok önemsediğinizi ve sorunun nerden kaynaklandığını bilmediğinizi anlatıp ondan davranışının gerekçelerini samimi bir şekilde öğreneceksiniz.
bazı insanların genel yapısıdır bu cnm ..
önce samimi olurlar seni hayatlarının merkezi haline getirirler sonrada istekleri olunca sıkılır araya saçma bahaneler üreterek mesafeler koyarlar ..
bu durumda senin yapıcağın şey onun koyduğu mesafenin daha fazlasını koymak üzerine gidersen emin ol kendini bişi sanıp kırıcı bile olabilir ..
iyisimi bırak sen değil senin değerini bilmeyip kaybedenler üzülsün..
hiç sorgulama kendini bilmemiz gerek tek şey BEN DEĞERLİYİM olmalı a.s.
Belkide dediğin gibidir ve ben göremiyorum belki de görmek istemiyorum.. bu arada aynı burçtanız kaydirigubbakcemile5
eskiden olsa karsima alip konusurdum artik onemsemiyorum beni yanlis anlayan yada sorununu bana soylemeden tavir alan zaten hic dostum olmamistir..
biz bayanlar samimi olunca karsimizdakine kendimizi fena kaptiriyoruz..
ne kadar yakin olursan ol mesafe gerekiyor..
eger kendinde hata gormuyorsan o sana nasilsa sende ona oyle ol..simartmaya gelmiyor insanlari.
arkadasin vefasizliktan sikayet ediyor olabilir dile degil kalbe bakacaksin..her insan gercek niyetini soylemez..uzulme,dusunme eger sana kizdiysada siniri gecince arar..
aramazsadaa bosverr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?