• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİR ARKADAŞIM İÇİN YARDIM ÖNERİ :(

Elam123

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2014
97
9
98
36
aRKADAŞIMIN AĞZINDAN AŞAĞIDA BELİRTİLDİĞİ GİBİ

Merhaba Arkadaşlar,
Ben sevdiğim,yakın arkadaşım adına sizden destek almak istiyorum :) Arkadaşım gereksiz bir telefon tribi krizi yüzünden erkek arkadaşı tarafından terk edildi. Kız ne olduğunu bile anlayamadığından dolayı erkek arkadaşıyla sürekli konuşma çabalarını girdiğini ve ar arda sitem dolu msjlar atmasından dolayı erkek arkadaşı sürekli konuyu büyüttüğünü ona çok kızgın olduğunu bu nedenle kendisi ile yüz yüze glmek istemediğini ve artık ilişkiye dvam etmek istemediğini söyledi. Arkadaşım ise sürekli kendisini suçluyarak eğer biraz ağırlığını koysaydım belki durumun bu vaziyette olmayacağını söylüyor ve suçluluk duygusu yaşıyor. Erkek arladaşına hayatında birimi var diye sorduğunda olmadığını, ilişkiye çok ciddi başladığını ancak attığı msjlardan dolayı kendisinden soğuttuğunu söylüyor. Kız arkadaşım ise erkek arkadaşının tek msjla ayrılmak istediğini bu duruma anlam veremediğinden dolayı öfkesine yenik düşüp erkek aradaşının üzerine gittiğini bunun haricinde herhangi bir hakaret ve küfür içerikli sözler kullanamdığını sadece sitem dolu msjşar attığını ve bu kadar direndiği halde neden yüzyüze konuşmak istemediğini kendi kendine sorgılamaktadır. Sizce bir erkeğin bu kadar ayrılmak istemesi ve yapıcı olmaması neden katynaklanabilir yorumlarınız beklemeteyim. Sevgiler :)

Olaya anlık bakmamak lazım. Psikiyatristler öfkeyi anlık olarak nitelemiyorlar. Öfke pek çok şeyin birikimi sonunda oluyor. Arkadaşınızın erkek arkadaşı da muhtemelen böyle bir birikim sonrası ayrılık kararı almıştır. Peki neler olabilir bu birikimler? mesela arkadaşınız pek çok kere trip attıysa, sürekli duygusal davrandıysa, erkek arkadaşının iş yaşamı aile sıkıntıları olduğu bir dönem içerisindeyse vs... Yapıcı olmaması şu an tekrar aynı şeylerle karşılaşma korkusu yaşıyor ve partnerine bu konuda güvenmediğini gösteriyor gibi zannımca. :)

Back