Bir annenin cinnet anı

Videoyu izlemedim herhalde izleyemem de.Ki aşırı derecede korku filmi bağımlısı insanım her türlü vahşet kanlı filmleri de izlemişimdir.Ama bu bir film değil!Bir kadın nasıl çocuklarına kıyar aklım almıyor.

Benim kedim var kanepeden bile düşse aklım çıkıyor bir şey oldu mu diye.Bir insan nasıl öz evlatlarının canına kıyar anlayamıyorum.Bu kadının akli dengesinin yerinde olmadığını düşünüyorum.Umarım öyledir çünkü aklı yerinde olan bir insanın göz göre göre kendi elleriyle çocuklarının canına kıymasını anlayamam!

Hayvanlar bile yavrularına bir şey olduğu zaman onları korumak için her şeyi yapıyor.Gerçekten doğadaki en tehlikeli canlı biz insanlar.

Videoyu izlemedim ama yapılan yorumlardan bebeğin çırpınışı falan filan demeniz bile beni bi hayli yıktı..Ne diyim, içimden bela okumaktan başka bişey geçmiyo.

karnımdaki bebeğim rahatsız olmasın diye rahat rahat öksüremiyorum bile

sen anneysen ben değilim pislik kadın

şimdi izledim görüntüleri Allah senin layığını versin kadın anne misin sen? ayy kuzum yaaa ağlayacam valla zaten hormonlarım tavan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…