• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir anne ve aynı zamanda çalışan bir kadın olarak sizinde çok bunaldığınız oluyor mu?

melikee81

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2022
2
1
1
24
Hem bir çalışan hem bir anneyim bazen ikisini birlikte yürütmek inanın ki hayattaki en zor şey gibi geliyor. Kendimi bir birey m olarak hayattan geri planda bırakmak istemiyorum bir anne olarakta çocuğumla vakit geçirmek... Ama şu sıralar psikolojik olarak çok yorgunum siz bu durumlarda ne yapıyorsunuz? Hiç aile danışına giden var mı?

Hem bir çalışan hem bir anneyim bazen ikisini birlikte yürütmek inanın ki hayattaki en zor şey gibi geliyor. Kendimi bir birey m olarak hayattan geri planda bırakmak istemiyorum bir anne olarakta çocuğumla vakit geçirmek... Ama şu sıralar psikolojik olarak çok yorgunum siz bu durumlarda ne yapıyorsunuz? Hiç aile danışına giden var mı?
Ben de sizin gibiyim.. bazen inailmaz yorgun hissediyorum. Ben psikiyatriste gidiyorum.. kendine zaman ayir dedi bana arkadaşlarınla vakit geçir dedi.

Back