Bir anne sütü sorunu

kelebek0312

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2024
321
82
13
31
Merhabalar oğlum henüz 2 günlükken yoğun gaz sancıları ile hastanelik olup 2 hafta sonrasında kaka da da mukus olunca süt alerjisi teşhisi aldık. Bu arada Belirtiler ilk başladığında mama alıyordu 3. Günün sonunda sütümü almaya başlamisti.diyetlere girdim onu çıkar bunu çıkar derken elde birşey kalmadı sütüm azaldı ama hala birşeyler değişmedi. Ek gıdaya geçtik ne versem dokundu . Bu sefer yine elde birşey kalmadı derken 11 aylık oldu şimdi .hasta oldu 3 haftadır da hiç birşey yemyor alerji mamasını istemiyor 5 6 saat sonunda zorlayarak veriyorum sütümü emmiyor sağıp veriyorum iki gün önce nohutlu bir yemek yememle gaz sancisindan Acillik olduk sanırım nohuta da alerjimiz var şüphem vardı fakat emin değildim daha önce.halbuki bir kaç tane nohut yemisimdir . Bir gün sutumu sagip döktüm ancak sonrasında sütumu verdim bugün yine aynısı oldu lavman yapmk zorunda kaldım çığlık çığlığa kaldı. Sorun nerede anlamıyorum nohut bunca zaman sütte kalmaz diye düşünüyorum. Öyleyse yedklerimde aynıysa neden böyle oldu mamayı 2 defa aldı başka birşey yemedi . Herkes sütünü kes sütün yaramıyor dokunuyor diyor eşim bilsütünü kesersen düzelir diyorlar bende istiyorum oğlum iyi olsun rahat olsun gerekirse keserimde ancak bu defa bu çocuk naisl beslenecek sadece mamayla mi . Sütümü kessem pişman olur muyum ya kesip hala duzelmezse diye korkuyorum . Bu kez boşu boşuna sütten olur muyuz .sütün yaramamasi konusu olabilir mi süt ve çoklu gıda alerjisi değilde tüm sorun benim sutumde mi,? Kendimi çok kötü hissediyorum çok çaresiz hissediyorum lütfen yardımcı olun napabilirm

Şahsen ben emzirmeyi bırakırdım açıkçası

Ben olsam bırakırdım. Zaten artık yaşına gelmiş ikinizede eziyet bu bence. Bırakmak istemiyosan bi kaç gün emzirmemeyi dene bi gözlemle

Şahsen ben emzirmeyi bırakırdım açıkçası
Neden? Sorun benim sütüm de mi sizcede
Ben olsam bırakırdım. Zaten artık yaşına gelmiş ikinizede eziyet bu bence. Bırakmak istemiyosan bi kaç gün emzirmemeyi dene bi gözlemle
Acaba kesince düzelecek mi düzelmezse aynı olursa pişman olurum diye korkuyorum. Sağıp dökerim olmazsa o şekil denerim

1 ay daha emzirip yaşına gelince bırakın bence
Sizin etrafinizds böyle olup emzirmeyi bırakınca düzelen oldu mu. İki doktorumuz da emzirme taraftarı şuan sikinti yasasa bile süt onun için bir cok hastalikalra kalkan diyorlar o yüzden o şekil güç buldum ama bu şekilde de iyiliği için artık durmak gerek sanırım zor olsa da .

Neden? Sorun benim sütüm de mi sizcede

Acaba kesince düzelecek mi düzelmezse aynı olursa pişman olurum diye korkuyorum. Sağıp dökerim olmazsa o şekil denerim
Sorun sütte olabilir olmayada bilir . Ama siz şuan diyet yapmıyor musunuz ? Emzirmeyi bırakın ki diyeti de bırakabilin en azından rahat beslenin bu bile bir artı değil mi sizce ? Sıkılmadınız mı yani ? Hiç anne sütü almamış bebekler var sizin çocuk 1 yaşa kadar emmiş daha ne yani yeter . Ben 22 ay emzirdim ama nasıl yani anlatsam roman olur hatırlamak istemiyorum hiç . Şuan 5 yaşında dönüp baktığım zaman emmese de ben böyle mutsuz bir anne olmasaydım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…