- 7 Temmuz 2024
- 321
- 82
- 13
- 31
- Konu Sahibi kelebek0312
Merhabalar oğlum henüz 2 günlükken yoğun gaz sancıları ile hastanelik olup 2 hafta sonrasında kaka da da mukus olunca süt alerjisi teşhisi aldık. Bu arada Belirtiler ilk başladığında mama alıyordu 3. Günün sonunda sütümü almaya başlamisti.diyetlere girdim onu çıkar bunu çıkar derken elde birşey kalmadı sütüm azaldı ama hala birşeyler değişmedi. Ek gıdaya geçtik ne versem dokundu . Bu sefer yine elde birşey kalmadı derken 11 aylık oldu şimdi .hasta oldu 3 haftadır da hiç birşey yemyor alerji mamasını istemiyor 5 6 saat sonunda zorlayarak veriyorum sütümü emmiyor sağıp veriyorum iki gün önce nohutlu bir yemek yememle gaz sancisindan Acillik olduk sanırım nohuta da alerjimiz var şüphem vardı fakat emin değildim daha önce.halbuki bir kaç tane nohut yemisimdir . Bir gün sutumu sagip döktüm ancak sonrasında sütumu verdim bugün yine aynısı oldu lavman yapmk zorunda kaldım çığlık çığlığa kaldı. Sorun nerede anlamıyorum nohut bunca zaman sütte kalmaz diye düşünüyorum. Öyleyse yedklerimde aynıysa neden böyle oldu mamayı 2 defa aldı başka birşey yemedi . Herkes sütünü kes sütün yaramıyor dokunuyor diyor eşim bilsütünü kesersen düzelir diyorlar bende istiyorum oğlum iyi olsun rahat olsun gerekirse keserimde ancak bu defa bu çocuk naisl beslenecek sadece mamayla mi . Sütümü kessem pişman olur muyum ya kesip hala duzelmezse diye korkuyorum . Bu kez boşu boşuna sütten olur muyuz .sütün yaramamasi konusu olabilir mi süt ve çoklu gıda alerjisi değilde tüm sorun benim sutumde mi,? Kendimi çok kötü hissediyorum çok çaresiz hissediyorum lütfen yardımcı olun napabilirm