Bir anda neden ağrı oldu? :(

leonunannesi

Loliş
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2015
572
823
27
İyi akşamlar, aşırı derecede sırt ağrım var, 2 hafta önce adetim bitti adetken ağrıyordu ama adetim bitti 2 hafta geçti hafif hafif ağrıyordu ama bugün felaket derecede ağlicam ağrıdan mde bulantısı yapıyor. Üşütmeden kaynaklı olabilir mi sizce, eşim nöbetçi sabaha gelecek merkeze uzaktayız doktora da gidemiyorum, dinlenince geçer mi:KK43:

Ağrıyı tanımlayabilir misin? Batma tarzi mi? Uyusma tarzi mi? zonkluyor mu? Kola da batıyor mu ve öksürük var mi? Sadece tahmin yurutme amaclı soruyorum. Gecmis olsun.

İyi akşamlar, aşırı derecede sırt ağrım var, 2 hafta önce adetim bitti adetken ağrıyordu ama adetim bitti 2 hafta geçti hafif hafif ağrıyordu ama bugün felaket derecede ağlicam ağrıdan mde bulantısı yapıyor. Üşütmeden kaynaklı olabilir mi sizce, eşim nöbetçi sabaha gelecek merkeze uzaktayız doktora da gidemiyorum, dinlenince geçer mi:KK43:
Panikletmek istemem ama sırt ağrınız yansıyan ağrı olabilir. Kalple ilgili probleminiz var mı bilmiyorum. Kanda ki Troponine baktırın birde ekg isteyin doktordan

Panikletmek istemem ama sırt ağrınız yansıyan ağrı olabilir. Kalple ilgili probleminiz var mı bilmiyorum. Kanda ki Troponine baktırın birde ekg isteyin doktordan

Kalple ilgili bir problemim yoktu şu zamana kadar, şu an doktora gidebilme durumum yok ama yarın devam ederse gideceğim:KK43:

Rica ederim. Mide kaynakli bile olabilir yemek borusuyla alakali bence. Dinlen biraz. Su ic. Üşütme degildir öksürük yoksa bence. Midenden daha once sorun yaşamış miydin?

Safra kesesi ile ilgili olabilir.İştahsızlık,mide bulantısı,kusma gibi belirtilerde ortaya çıkarsa ve dinlenmekle falan geçmiyorsa ağrınız doktora başvurmalısınız.Geçmiş olsun.

X