- 5 Ocak 2021
- 821
- 850
- 33
- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
-
Belki de dediğiniz gibidir evet biz de ne yapalım içini bilemiyoruz ki tam olarak ne yazıyorsa onu okuyoruzBence de olması gereken o çok haklısınız. Ve sizin sevginizi kazanmış bir kayınvalideniz olmasına çok sevindim. Şimdi mevzu bu da değil ama ben buraya takıldım işte. Ya bazı kadınlar çok mazlum oluyor çok naif oluyor,üzerine birde yaşlılık hastalık ekleniyor,oğluda vurdum duymaz kel ayvazsa kadın laf söz dinletemiyorsa çaresizlikten gelinini aramıştır.ya gelini diyorum ama hakikaten evlat gibi benimseyenlerde var
Ben anlamadım smdi eşin kizlarla aynı ortamda alkol almış sen bunu affedip bidaha yapmamasını istemissin sonrada tekrar ordan bı arkadaşıyla görüşeceğini söylediği için evi terketmissin ve bu olaylar eşinin annesi ve babası yanında olmuş. Doğru anladıysam eğer yapacağın şey boşanmayacaksan eşinden adım bekle gelsin konuşun ama bir adım yoksa boşanma davasını açmaya git. Adam alenen aldatıyor seni. Söylediklerimden ikincisi daha makulMerhaba eski konularımdan da belki hatırlayanlar olur problemli bir evliliğim vardı bugünkü tartışma sonrası da evi terk ettim. Kayınvalidem hasta olduğu için onlardaydık ben yemek bulasık vs hizmetlerini yapıyordum. Eşim, benim onaylamadığım ve daha öncesinde de aynı meseleden sorun yaşadığımız arkadaşı ile akşam çıkacaklarını söyledi. O arkadaşı ile son görüştüğünde eşimin cep telefonunda görüntülü sohbet veya o tarz ortamlarda bulunan kadınlara ait birkaç video vardı. İçkilerle dolu bir masada eşimin fotoğrafı vardı. O gün söz vermesi üzerine söz konusu arkadaşı ile görüşme konusu kapanmıştı. Ta ki bugun yine gündeme gelene kadar. Söz verdiğini, gitmesini istemediğimi söyledim. O da birdaha beni asla bir yere göndermeyeceğini, sıkacağını söyledi. Ben de sen bilirsin geçinmeye gönlün yoksa benim de yok dedim.o da seni annenin evine götürüyüm benimle eve geçmene gerek yok dedi. O sırada da annem yoldaydı ve oğlumu getiriyordu. Ben de valizimden eşimin eşyalarını çıkardım ve valizi alıp evden çıktım annemle gittim. Ailesi dur gitme felan dedi dinlemedim. Eşim şimdi daha fazla sinirlenecek ve inatlaşacaktır. Bu konuyu büyütür yani. Bana son söylediği ‘annenin evine götürüyüm’ lafı birden çok ağırıma gitti ve böyle bir sey yaptım. Düşüncelerinizi rica ediyorum
Cep telefonunda başkası tarafından gönderilmiş video görmüştüm. Erkekler arasında böyle videoların gönderildiğini,o kişiyi uyaracağını felan söylemiştiBen anlamadım smdi eşin kizlarla aynı ortamda alkol almış sen bunu affedip bidaha yapmamasını istemissin sonrada tekrar ordan bı arkadaşıyla görüşeceğini söylediği için evi terketmissin ve bu olaylar eşinin annesi ve babası yanında olmuş. Doğru anladıysam eğer yapacağın şey boşanmayacaksan eşinden adım bekle gelsin konuşun ama bir adım yoksa boşanma davasını açmaya git. Adam alenen aldatıyor seni. Söylediklerimden ikincisi daha makul
Siz evde anasına babasına bakarken pavyona falan mı gitmiş kapalı değil mi ya o tarz yerler. İyi yapmışsınız bence geri adım atmayın. BoşanınMerhaba eski konularımdan da belki hatırlayanlar olur problemli bir evliliğim vardı bugünkü tartışma sonrası da evi terk ettim. Kayınvalidem hasta olduğu için onlardaydık ben yemek bulasık vs hizmetlerini yapıyordum. Eşim, benim onaylamadığım ve daha öncesinde de aynı meseleden sorun yaşadığımız arkadaşı ile akşam çıkacaklarını söyledi. O arkadaşı ile son görüştüğünde eşimin cep telefonunda görüntülü sohbet veya o tarz ortamlarda bulunan kadınlara ait birkaç video vardı. İçkilerle dolu bir masada eşimin fotoğrafı vardı. O gün söz vermesi üzerine söz konusu arkadaşı ile görüşme konusu kapanmıştı. Ta ki bugun yine gündeme gelene kadar. Söz verdiğini, gitmesini istemediğimi söyledim. O da birdaha beni asla bir yere göndermeyeceğini, sıkacağını söyledi. Ben de sen bilirsin geçinmeye gönlün yoksa benim de yok dedim.o da seni annenin evine götürüyüm benimle eve geçmene gerek yok dedi. O sırada da annem yoldaydı ve oğlumu getiriyordu. Ben de valizimden eşimin eşyalarını çıkardım ve valizi alıp evden çıktım annemle gittim. Ailesi dur gitme felan dedi dinlemedim. Eşim şimdi daha fazla sinirlenecek ve inatlaşacaktır. Bu konuyu büyütür yani. Bana son söylediği ‘annenin evine götürüyüm’ lafı birden çok ağırıma gitti ve böyle bir sey yaptım. Düşüncelerinizi rica ediyorum
Pavyon tarzı bir mekan işletmecisinin evinde geceyi geçirmişlerdi. O günden sonra o kişilerle görüşmemek için söz vermişti. Tekrar gitmek isteyince problem oldu. Ben söz verdiği için inanıp o konuyu kapatmıştım. Tekrar aynı şeyi istemesi ve razı olmamam üzerine beni tehdit edip huzursuz etmesi çok kötüydü. Kendimi kandırılmış hissettim çünkü o yaptığını sadece söz verip tekrar görüşmeyeceğim dediği için yutmuştumSiz evde anasına babasına bakarken pavyona falan mı gitmiş kapalı değil mi ya o tarz yerler. İyi yapmışsınız bence geri adım atmayın. Boşanın
Erkeklerin sözlerine güven olmaz. Bir erkek bir konuda söz verecek noktaya geldiyse çok geç kalınmış demektir bence zaten.Pavyon tarzı bir mekan işletmecisinin evinde geceyi geçirmişlerdi. O günden sonra o kişilerle görüşmemek için söz vermişti. Tekrar gitmek isteyince problem oldu. Ben söz verdiği için inanıp o konuyu kapatmıştım. Tekrar aynı şeyi istemesi ve razı olmamam üzerine beni tehdit edip huzursuz etmesi çok kötüydü. Kendimi kandırılmış hissettim çünkü o yaptığını sadece söz verip tekrar görüşmeyeceğim dediği için yutmuştum
Kendisi cok dik başlı ve alttan almayan biri olduğu için fevri mi davrandım diye düşündüm ama herkes doğru yapmışsın dedi daha iyi hissettim teşekkür ederimBen de olsam annemle giderdim , bence bekleyin biraz kararlı durun , bu evliliğe emek vermek istemiyorsa eğer bırakın gitsin ..
Düşünüyorum kafamı toplamaya çalışıyorum birkaç ay öncesinde aldığım darp raporum var anlaşmazsa çekişmeli açarımBoşanmayı düşünmüyor musunuz?
O raporun süresi var diye biliyorum. Boşanma sürecinde kullanmak istiyorsanız onu araştırın bence.Düşünüyorum kafamı toplamaya çalışıyorum birkaç ay öncesinde aldığım darp raporum var anlaşmazsa çekişmeli açarım
Evet oğlu git dediği halde ben gittiğim için sorumlu oldum. Oğlu ben sinirle söylemiştim gitti der ihale bana kalırÖküz ogluna akil verecegine sorumlulugu size atiyor. Klasik salak ögütler. Kendine saklasin. Onun inadi varsa, sizinde gururunuz var
Ayrılık anlamında söyledi. Önce beni bir yere götürmeyeceğine ve tek başıma da dışarı felan çıkmama izin vermeyeceğine dair tehdit etti.ben de ben yanlış bir sey yapmıyorum geçinmeye gönlün yoksa benm de yok dedim. O da o zaman seni annenin evine bırakıyım benimle eve hiç dönme dediAnnene götüreyim derken bunu artık orada kal,ayrılalım vs anlamında mı söyledi yoksa ‘sen istemesen de arkadaşımla görüşeceğim, gece geç geleceğim için istersen sende annenlerde kal bu gece’ anlamında mı?
Kesinlikle o defolup gitsinBenim eşim bana bu cümleyi kursa eşimin esyalarını eline verir ona güle güle derim. Hele de çocuklu iken.
Yani neden gurur yapıyorsunuz bu kadar anlamıyorum rahatsızsa sürdürmeye gönlü yoksa Fizana kadar yolu var O gitsin hayret bişey
Düşünüyorum kafamı toplamaya çalışıyorum birkaç ay öncesinde aldığım darp raporum var anlaşmazsa çekişmeli açarım
Var malesef hırpalıyor veya bir iki vurup çekiliyordu en sonunda gidip rapor almıştımDayakta var yani..
Kafa toparlayacak birşey yok o zaman.
Bu adama sihirli değnek falan değmeyecek ömür boyu şiddet ve aşğılama ile mi yaşamayı düşnüyorsunuz?
Çekişmeli olsun donuna kadar alın.
Bir daha bu adama yalvarma , dik dur , yalvarıp her seferinde peşinden gittiğin için seni çantada keklik görüyor, iyice süründür baktin adam değişmiyor boşa gitsin , böyle adamla ömür geçmez canına yazık...Kendisi cok dik başlı ve alttan almayan biri olduğu için fevri mi davrandım diye düşündüm ama herkes doğru yapmışsın dedi daha iyi hissettim teşekkür ederim
Dik durmak için kendimi nasıl telkin etmeliyim? Ne dusunmeliyim? Ona öfke ve kin duymam gerekliymiş gibi hissediyorum ama ben bomboşum şu an.Bir daha bu adama yalvarma , dik dur , yalvarıp her seferinde peşinden gittiğin için seni çantada keklik görüyor, iyice süründür baktin adam değişmiyor boşa gitsin , böyle adamla ömür geçmez canına yazık...
Bişey olması gerekmiyor ki , dik durmak demek kararlarının arkasında durmak , maddi manevi kendini güçlendirmek , sürekli elinden bebeği alınmış çocuk gibi mızmızlanmadan gerekeni yapmaktır, bu adam size şiddet de uyguluyormuş bence bu evlilik bitmiş zaten , yine de sizin kararınız, ben çekerim diyorsanız geri dönün, çekmem derseniz de boşanın kurtulun ,eşiniz çok sorumsuz ayrıca size şiddet uyguluyor kendinize ve çocuğunuza acıyın derim bu adamla olmaz ...Dik durmak için kendimi nasıl telkin etmeliyim? Ne dusunmeliyim? Ona öfke ve kin duymam gerekliymiş gibi hissediyorum ama ben bomboşum şu an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?