Bir alt kat komşusu da benden olsun

Naberr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
5.008
5.205
Selam herkese. Bir alt kat komşusu da bende var. Bastan yazayim da yabanci uyruklu olduklari icin anlasamiyoruz turkce bilmiyorlar sonra buraya yazacagina ona soyle demeyin :KK53:

Simdi olay şu bizim balkonun giger borusu bunlarin balkonun hemen yanindan cikiyor ve onlarin balkonu bahceyle birlesik oldugu icin balkondan giris var basamak falan yok duz yani. Neyse ilk seferde ben balkonu direk yikadim su nereden cikar orda bisey var mi diye bakmadim acikcasi komsular da ayakkabilarini borunun cikisina dizmisler yani bahceden sokaga cikis yok aslinda ayakkabilar niye ordaysa:deli:

Sonra acikcasi uzuldum ayakkabilari islandi diye ama dedim bir daha koymazlar ayni sorun yasanmaz bor hafta sonra baktim yine ayni durum yikamadim boyle biraz zaman gecti ama oraya koymaya devam ediyorlar bizim balkonuda b.k goturuyor kedimiz var birde o cikinca patileri batiyor evde kirleniyor yikayacam dedim eşimde bir kere islandi iste niye inatla oraya koyuyorlar yika dedi yikadim simdi baktim yine ayni.
Bir de her hafta sonu mangal yapiyorlar her yer duman apartmanda mangal mi olur ya?

Turkce de bilmiyorlar nasil anlatacam derdimi?

Her hafta mangal mı? İki gözümdürler :kk77:
İlk ıslandığında size bir şey söylemediler mi?
Ayıptır sorması nece konuşuyorlar?
Metin çeviri falan yapın netten çat pat anlaşın.

Konuştukları dili bilmiyorsan onlar burada yaşadığına göre birinden biri illa Türkçe biliyordur diye düşünüyorum ... Eğer bilmiyorlarsa onların dilinden Google Translate aracılığı ile söylemek istediklerini yazıp ellerine ver :KK70:

Her hafta mangal mı? İki gözümdürler :kk77:
İlk ıslandığında size bir şey söylemediler mi?
Ayıptır sorması nece konuşuyorlar?
Metin çeviri falan yapın netten çat pat anlaşın.
Hic birsey demediler belkide benim oldugumu anlamadilar :KK70:
Suriyeliler galiba tam bilmiyorum ingilizce falan da bilmiyorlar

Konuştukları dili bilmiyorsan onlar burada yaşadığına göre birinden biri illa Türkçe biliyordur diye düşünüyorum ... Eğer bilmiyorlarsa onların dilinden Google Translate aracılığı ile söylemek istediklerini yazıp ellerine ver :KK70:
Ya konusmaya calistim bi kadin merhaba nasilsin iyi gunler falan basit kelimeleri biliyor

Tatsızlık olsun istememişler öbür taraftan da suyun nereden geldiğini kestirememislerdir.Buyuk olasılıkla geçmişte müstakil evleri vardı balkonu giriş kapısı olarak kullanmaları, mangal yapmaları bu yüzdendir.Mangal için yönetici ile konuşabilirsiniz

• Beğen
Reactions: KV_
Tatsızlık olsun istememişler öbür taraftan da suyun nereden geldiğini kestirememislerdir.Buyuk olasılıkla geçmişte müstakil evleri vardı balkonu giriş kapısı olarak kullanmaları, mangal yapmaları bu yüzdendir.Mangal için yönetici ile konuşabilirsiniz
Yonetici yok ki kucuk apartman bir kac daire var

Aaa bizim klasik yöntemi deneyin yabancılarla bağırarak Türkçe konuşmak :deli:
Ben bir şeyi anlamadım; onlar ayakkabıların islanmasini pek umursamıyorlar mı?

Aaa bizim klasik yöntemi deneyin yabancılarla bağırarak Türkçe konuşmak :deli:
Ben bir şeyi anlamadım; onlar ayakkabıların islanmasini pek umursamıyorlar mı?
Sanirim umursamiyor yani bi kere islaninca niye ayni yere koyarsin ki bir de sadece ayakkabi da degil kutular kilimler falan

Aaa çok dağınık bişey canlandı gözümde
El kol işaretiyle anlatmaya çalışın bence
Foşşşş falan deyin su gösterin :KK70:
Ne işi varsa Orda ıvır zıvırın
Hemde ne daginiklik ya balkona cikmak istemiyorum bahce mobilya dolu kocaman yemek masasi cekmeceli dolaplar bilmem neler

Hic birsey demediler belkide benim oldugumu anlamadilar :KK70:
Suriyeliler galiba tam bilmiyorum ingilizce falan da bilmiyorlar
Valla ben olsam iyi geçinirdim. Her hafta nasılsa mangal yakılıyor 1 kilo da et ben alır giderdim. Közünüzü kullanabilir miyim derdim :KK70:
Ev yapımı kebap yemeyeli çok oldu başıma vurdu galiba :confused:

Normal bir aile olsa balkona sizin pis suyunuzun gelmesinden sikayet eder ve silin derdi .Oradaki boruyu uzatıp bir care bulun bari .
Benim suyum onun balkonuna gelmiyorki balkonun yanindan cikiyor topraga gidiyor ama inatla tam borunun onene koyuyorlar yani balkonun girisine koysa islanmaz

X