Bir alkış istiyorum...

benim gözler miyop,ısrarlada ne gözlük nede lens kullanmıyordum.ve dördüncü katta oturuyorum.

aşağıdaki bisikletli çocuğa sesleniyorum
_şişt çocuk bana iki ekmek alırmısın merketten.
aşağıdan cevap geliyor
_buyur bacım.

meğer ben kör gözümle bıyıklı mıyıklı adamı çocuk sanmışım....

ayyyyyyyy .. canim gözlükcüye gitmenin zamani gelmis :jeyyar: :1shok:

aayy vallahi üşenmedim baştan sona tüp topiği okudum .. gülmekten yerlere yattım çok yaşayın emi.topiği okurken ve aynı anda cigara yaktım gülmemle sigarayı çekmem bir oldu ay öğle bir tıkandımki dumandan ve hemen yeni koyduğum çaydan bir yudum aldım, aldım ama kaynar olan çay dilimi damağımı yaktı .. biraz kendime gelim bende anletcem bişiler..

akşam lenlerini çıkarmak için ayna karşısına geçip, ne yaptığımı unutup , lensler gözümdeyken lens kabında lens arayıp yaaaaa lenslerim nerdeee diye bağıran bana da alkışşş.

her seferinde ,eşimin cep telefonu yerine evimizi arayıp mxxx abi ordamı yenge deyip bende, hayır işte dediğimde .hııım ozaman telefonunu evde unutmuş diyen ve benimde artık ev telefonunu arıyorsun xxxx abi demekten bıktığım arkadaşa bir alkış istiyorum..:roflol::roflol:

yaaa kızlar harikasınız :roflol:gülmekten kırıldım türünün tek örnegi olmadıgımada çok sevindim:teytey:. bende anlatıcam bitane:enbuyukkk:

bir gün haftalık mutfak alış verişini yaptıktan sonra eve geldigimde bitkin düşen ben sabah hallederim diye poşetleri oldugu gibi buz dolabına iten yine ben sabah oldugunda akşamdan çok begenerek aldıgım gömlek ve ayakkabılarımı bulamayan aldıgım alışveriş merkezine geri gidip ordamı unuttum acaba diye kasiyere hesap soran ve umutsuz bi şekilde eli boş eve dönen ben saatler sonra dolaba itiştirdigim poşetleri yerine yerleştirirken geceyi buzdolabında geçiren gömlegini ve ayakkabısını bulan bana da bi alkış lütfen

aaa bide iç çamaşırcıya gittigimizde bize neye bakmıştınız efendim diyen tezgahtar kıza saf saf çamaşıra diyen canım arkadaşıma da bi alkış :roflol:

ooo ya bennn marketten alışveri yaptım kasada ödeme yapacağım para çantam yok çantamı altüst ettim para çantam yok sırada beni bekleyenler çoğaldı herhalde çaldırdım dedim yok Allah yok artık poşetleri bıraktım dışarı çıktım birde ve bakarım para çantam koltuğumun arasında anlamıyorum okadar cebelleştim koltuğumdan düşmeyişini nasıl başardım sonra nemi oldu başka marketten alışverişimi tamamladım ve pes yani dedim kendimi alkışladımkaydirigubbakcemile3

görümceme gitmek içim oğlunu da alıp arabaya binen, sonra yukarı unuttuğu bişeyi almak için yukarı çıkan, çocuğu arabada kaynanasının yanında bırakan ve bunu unutup odanın içinde çocuk arayan bulamayınca telaşlanan bana da kocaman bi alkış...

elektr,klerin kesildiğini bile bile
elektrikler yokken evi bi süpüreyim deyip de süpürmeye kalkan, süpürge çalışmayınca bozulmuş deyip kaldıran bana yine kocaman alkış...

ben bugün emekleyerek ilk defa odanın dışına çıkan oğluma alkış istiyorum...

Sitemizde, ''40 günlük bebeğim gözlerini benden kaçırıyor, yoksa beni sevmiyor mu?''.senağlama.diye topic açan arkadaşı,kafamçokkarıştı ilkönce ayakta alkışlıyor, sonra da öpüyorumkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
kayınvalidem sabah kocasını yolcu eder kocasının anahtarı evde bıraktığını görünce seslenir aşağıya
yukarı gel geri diye kendide aşağı iner sabahlık ile
bu sırada bankada çalışan karşı komşuyu kapısını kitlerken görür ve vaziyetinin utancıyla

kapıcı bankayı kitleyip işe gidiyo diye bağırıp evine kaçan kaynanacığıma da bi alkış rica edeyim:)

her perşembe; dersim olmadığını anlattığım babama , her perşembe gelip te, beni televizyon izlediğim de sen yine mi okula gitmedin? diye azarlayan babama alkış gelsin

vardırçok sebep bende alkış istiyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…