arkadaşım aradı hüngür hüngür ağlayarak nooldu diye sorduğumda eşinin bayanla bir konuşmasını yakaladığını bu konuşmayı yaptıktan sonra eşinin yanlışlıkla kaydettiğini söyledi... yanına gittiğimizde sinir krizleri geçiriyodu konuşmayı dinleyince eşinin bir bayanı eve davet ettiğini duyduk.. arkadaşım o kadar kötü bir durumdaydıki bu durumun böyle olmadığına illaki inandıralım onu dedik ama yapacak bişey yoktu ve herşey ortalıktaydı ben arkadaşımım böyle bir şeyi kaldıramayacağını düşünerek eşime arkadaşımın eşini bulmasını ama onun bu işi bi şekilde inkar etmesini söyledim ama nasıl inkar edecektiki herşey ortalıktaydı....
eşim aynı zamanda arkadaşımın eşinin kuzeni olur... biz evde feryat figanken geldiler...''nooldu'' dedi arkadaşımın eşi ''o bizim kenan yaaa dedi bayan değilki sesi biraz ince o kadar bende bişey var sandım'' dedi pişkinlikle arkasından demesinmi '' hadi hanım bi çay koyda içelim''
hepimiz şoktaydık...
işbirlikçi eşim lafı tamamladı
''üff yaaa ortalığı birbirine kattınız bakın varmış bi açıklaması''
işbirlikçi eşime,
çayı koyup arkadaşını bu yalana inandırmaya çalışan bana,
çayını yudumlarken bize saatlerce namus dersi veren bu pişkin ahmak gerizelkalı acemii çapkına,
ve bu olayın acısını ilk günkü gibi kalbinde hisseden arkadaşıma
alkışlar...