Bir alkış istiyorum...

tüm alkışlamaktan kızaran aller için sımsıcak yürekler için ben de bir alkılş istiyorum bu alaycı halimizle

Hügo'lar Beşledi

Bir alkış da lisede edebiyat kitabından bir metni tüm sınıfa sesli
olarak okurken V. Hugo'ya 'Beşinci Hugo' diyen arkadaşımıza gelsin.

Arkadaşlar ,
benim durumum daha vahim geçenlerde eşimin evde olduğu bir gün
yemek hazirlamak için mutfağa girdim
kolay olduğu için dolapta duran hazir çorbayi yapmaya
karar verdim ..bir güzel tencereye suyu koydum
çorba paketişndekileride tencereye döktüm.
Ocağin üstüne koydum başladim kariştirmaya
bu arada eşim geldi lafliyoruz ayak üstü
yaklaşaik bi 10 dakka falan geçti
baktim çorba koyulaşmiyor
bide oturup üstüne sinerleniyorum bozukmu
nedir bir türlü koyulaşmadi....
Allahtan eşim varmiş yanimda
karicim ocağin altini neden söndürdün ne çabuk kaynadi çorba die
demesiyle bende ki jetonun düşmesi bir oldu.
Ya şimdi ne denilir ki bana
en iyisi alkişlayin beni:)ı)))))moral olsun...:)))))

bir ara ekolayın ana sayfasında açaraçmaz vazo düşerde kırılır ya aynı öyle bi ses oluyodu..meğersem çikolata ısırma sesiymiş..:)
akılllı bende pcye bişey oldu diye eve servis getirmiştim
bir alkışda bana lütfen:)

bigün annemle dışarıya çıkıcaz ben tabi makyajdı onu giy yakışmadı bunu giy çıkart derken annemde hadi kızım fenalık geldi kaç saat oldu bekliyorum çabuk ol diyo ayy dur dişlerimi de fıçalayım öyle bitti valla işim dedim o ara banyonun lambasını açmamıştım diş macunu diye sen git babamların traş kremleri warya arkonun tüplü olan, bide diş macununu annem limonlu almıştı o traş köpüğü de limonlumuş fırçalıyorum ama iğrenç bişey bu anne yaa bidaha limonlu diş macunu alma midem bulandı kusacam şimdi dedim o ara annem de banyodan bşy alcaktı heralde ışığı açtı bi baktım anam dedim iğrenç neyle diş fıçaladım annemle koptuk resmen varya iğrenç bi tattı..:roflol:arkadaşımın başından geçeni onun ağzıyla aktarıyorum..arkadaşıma da bi alkış lütfen:roflol:

beni bulur yaa böylee aksilikler
bende kaldığımız bir otelde
saunadan çıkan sonada duşa giren vee sonradaa duştan çıplakk çıkann alman turist çiftinee alkışş istiyomm
hakkatenn büyükk cesarett

üniveresite dönemimde kampüse girerken serviste kimlik kontrolü yapalır. öğrencilerin dışında otobüste 2 tane de teyze vardır.güvenlikçi sorar teyze kimlik, teyze cevap verir oğlum ne kimliği? güvenlikçi tekrarlar teyze nereye teyzeden servisi yıkan cevap gelir görümcemlere gidiyoruz yeni ev yaptırdılarda :))))

Cennete degismem sacinin bir telini olmasi gerekmezmiydi
bu sarkiyi malesef cok kisi yanlis söylüyor.
Aslinda yanlis söylemeleride iyi cünki cennetmi, sevdiginin sacimi diye sorsalar, cennetttt derdim:icecream:

Geçen pazar ütü yaptım.Eşyalar o kadar çok ki kafama ütü kelimesi yerleşmiş.boya yapan eşime ısrarla "benim çizmeleri de ütüler misin" diye 10 dakika baskı yaptım.Yazık adamcağız "ne ütüsü,çizme ütülenir mi" dese de epey sıkıştırdım.Nice sonra anladım ne mantıksız bir şey istediğimi.

Site bahçesinde park halindeki arabamızın kapısına-başka bir araba vurmuş kaçmış.
Bunu fark eden bir komşumuz - başka bir komşuya durumu anlatıyor.
Yaaa (......)beylerin kapısına vurup kaçmışlar. Konuyu anlamaya çalışan diğer komşu.
şaşkın bir ifadeyle-nasıl vurmuşlar? tekme mi-omuz mu vurup kaşmışlar? Evde kimse yokmuymuş?:1shok:
Çok korkmuşlardır. gidip bakayım. koşarak yanıma geldi. Geçmiş olsun arkadaşım. kapınıza neyle vurup kaçtılar.:1shok:
Benim durumdan haberim yok henüz. İkinci şoku da ben yaşıyorum. ne kapısı? ne vurması? kim nereye vurmuş? :1shok:
Sevgili komşum için de bir alkış lütfen.

Ailemizde hiç araba kullanan olmaması sebebi ile şimdi eşim o zamanda erkek arkadaşım olan eşimle bir gün araba ile dik bir yokuştan aşağı iniyoruz arabanın giderek hızlanmasının verdiği etki ile ön koltukta iyice sünmüş vaziyette olan ben durur mu? durmaz mı? hesapları yaparken eşimin avaz avaz çabuk ordaki frene bas fren tutmuyor diye bağırmasıyla neye uğradığını şaşırmış ve birazda şaşkın olarak ayağımda 1 karış apartman topuklularla şöför koltuğunun yanındaki boşluktaki bütün noktalara basmış bulundum ( o zaman derdim neydi de o koskoca topukluları giymiştim ona da hayret ettim açıkçası ama e tabi köşelere basmakta zor oluyordu ) sağolsun kocacımda köşelere basmam gerektiğini bizzat yüksek bir sesle ifade ediyordu. Ne mi oldu tabiî ki araba durdu ben arabayı bilmeden de olsa durdurmuş olmanın sevincini yaşarken hani koltuklarının altına karpuz koyarsında şişer havalara girersin o edalarda melül melül dolanırken eşimde gülme krizine girmiş durumdaydı taaki izah edipte orda fren olmadığını söyleyene kadarda ben siniri bozulduğu için güldüğünü sanmıştım oda cabası. Hayatımdaki en büyük gaftı e bir alkışta bana gelsin demi ama :roflol::roflol::roflol:

Sanırım rezil oldum yada bana öyle geldi :roflol:

kampüse çıkarken ayakta yolcu alındığı zaman minübüsçülerin ceza yediği bir dönemde bir teyzeye yer verdim ayakta kaldım ,polis minübüsü durdurdu ve bana bakıp dikdik " ayakta yolcu almak yasak değil mi şöför in aşağı" dedi bende " BEN MUAVİNİM " demiştim.. polisin o kahkasını ve kısa bir sessizlikten sonra bütün minübüsün kahkahasını hiç unutmayacağım... ama polis ceza kesmedi sayemde dolmuş şoförüde yol paramı geri verdi :))

ankara trafiği malum elimde çocuk otobüslerde rezil olmayayım dedim durağın önünde bekliyen bir taksi dolmuşa bindim...nekadar ücret ödeyeceğimi sorduğumda 5 lira diyen şöföre ''ne bu kardeşim taksimi?''diye çıkıştım.
şöfür ağırdan arkaya döndü
-tornetemi benziyo?....dedi...
yüzünde bir bıçak izi ve kirli sakalı vardı
-yoook şöfor bey olurmu hani ortalıkta kriz falan pahalılık onun için şey ettiydim ben ııı hık mık diye geveleyerekten kuzu kuzu verdim parayı...
böyle tatlı dili bi tırsağı alkışlamak istemezmisiniz....

hade hade canlanın pamuk eller replere...

arkadaşım aradı hüngür hüngür ağlayarak nooldu diye sorduğumda eşinin bayanla bir konuşmasını yakaladığını bu konuşmayı yaptıktan sonra eşinin yanlışlıkla kaydettiğini söyledi... yanına gittiğimizde sinir krizleri geçiriyodu konuşmayı dinleyince eşinin bir bayanı eve davet ettiğini duyduk.. arkadaşım o kadar kötü bir durumdaydıki bu durumun böyle olmadığına illaki inandıralım onu dedik ama yapacak bişey yoktu ve herşey ortalıktaydı ben arkadaşımım böyle bir şeyi kaldıramayacağını düşünerek eşime arkadaşımın eşini bulmasını ama onun bu işi bi şekilde inkar etmesini söyledim ama nasıl inkar edecektiki herşey ortalıktaydı....
eşim aynı zamanda arkadaşımın eşinin kuzeni olur... biz evde feryat figanken geldiler...''nooldu'' dedi arkadaşımın eşi ''o bizim kenan yaaa dedi bayan değilki sesi biraz ince o kadar bende bişey var sandım'' dedi pişkinlikle arkasından demesinmi '' hadi hanım bi çay koyda içelim''
hepimiz şoktaydık...
işbirlikçi eşim lafı tamamladı
''üff yaaa ortalığı birbirine kattınız bakın varmış bi açıklaması''

işbirlikçi eşime,
çayı koyup arkadaşını bu yalana inandırmaya çalışan bana,
çayını yudumlarken bize saatlerce namus dersi veren bu pişkin ahmak gerizelkalı acemii çapkına,
ve bu olayın acısını ilk günkü gibi kalbinde hisseden arkadaşıma

alkışlar...

delikafadulden Efsane geri döndü. Süpersin Bağcan:lepi:

Lakin gülsemmi ağlasammı bilemedim, ben iyisimi güleyim:roflol:

Allah ağlatmasın...
haklısın güleriz ağlanacak halimize .son yazdığım olayda arkadaşımın üzüntüsüyle bende çok gözyaşı döktüm...Allah kimsenin başına vermesin.....ayrıcaaaa...
işte geldim burdayım,
ben bu işte ustayım.....

arkadaşlar az önce yaşadığım olayı anlatayım dedim tesadüfen böle bi forum olduğunu görünce biraz önce telefonla ersen diye bildiğim bir erkek şahısla konularak bi kuruma yanına gitim onu ararken omuz omuza çarpışmamıza rağmen tanımadığım için yan odaya ersen bey burda mı diye sordum görevli memur ersen bey mi? o bayan deyince evet ben de aaa hanım mı dedim adam tekrar yüzüme saf saf bakarak yok o kadın dedi koptumm hala aklımda yaa sanki testini yapmış gibi tövbe tövbee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…