Bir alkış istiyorum...

yeni evliyken gece nöbetten kaçan eşini camda bekleyen ve ünüformalı gelen adamı görünce kapıya koşan büyük bir heyecanla kapıyı açıp "hoşgeldin hayatım" deyip de merdivenlerden çıkanın üst komşunun kocası olduğunu farkeden beş dakika sonra kocasını aptal aptal karşılayan bana kocaman bir alkış...

yeğeninin 'havayolu araçları' ödevine yardım edip,bilgi ve resimler toplayıp ertesi günü okula gönderen eve gelnce 'öğretmenin beğendimi ödevini' diye soran, -evet begendi halacıgım,teşekkür ederim. deyip ertesi günü bir markete gittiğimizde iç çamaşırı reyonunda sutyenleri görüp 'aaa hala bak,bu benim ödevimde geçen paraşütler değilmi?' diyen ve ona 'ama halacıgım bunlar biraz küçük' diye cevap veren bana ve yeğenime bir alkışı çok görmeyin lütfen......... :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :teytey: :teytey: kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt hihoyyyt

Son düzenleme:
bigün annesinin çekmecesinden orkid araklayıp 1 paket pedin hepsini tek tek birbirine zımbalayıp kendine not defteri yapan,bunu okula götüren ve ikindiye çay içmeye gittiğimde 'bunlar ne ablacıgım' diye sordugum,aynı zamanda şok içinde baktıgım zımbalı orkid yığınına 'not defteri xxxxx abla,hemde kokulu bak mis gibi...........' diyen arkadaşımın çocugunada büyük bir alkış......... :roflol: :roflol:

kırmızı renkli bulaşık deterjanını çilek reçeli sanıp yağlı ekmeğinin üstüne sürüp bi ısırıkta arka odadaki bana seslenip 'yavrum bozulmuş at bunu çöpe,zehirliyeceksin bizi' diyip bana bi güzel fırça çeken annaneme alkışlar............. :teytey: :teytey: :roflol:

aceleyle evden çıkarken parfüm zannedip fas fas sıktıgı saç bakım spreyini , ' bide 150 lira para saydırdık,güya orjinal kaliteli parfüm' deyip 5 dakika sonra anlayan ablama alkışlar..................... :roflol:

yeni aldıgım kıyafetleri deneyip ayna karşısında kendimi inceleyip,bütün dikkatini pc'ye vermiş sevgilime,giydiğim her kıyafet için 'ya mehmet bunun burası dar,bunun burası geniş' diyip her cevapta 'hı hııı' diyerek kafa sallayan kuzuma,giydiğim son kıyafette ' aşkım çok kilo aldım çok çirkinledim dimi yaaa..' diyip yine 'hı hııııı' cevabını alınca ayakkabı kutusunu sevgilisinin kafasına geçiren bana bi alkışşş............. :roflol: :roflol:

bir alış veriş merkezinde yürüyen merdivenlerden inerken babsının kucağında olan 3,5 yaşında ki oğlum babsına sarılıyordu babsıda ne oldu neden konuşmuyorsun dediğinde konuşamam çünkü kontörüm bitti diyen oğluma alkış istiyorum. :))))

orkidin okullarda konferans verdikten sonra dağıttığı küçük paketleri( içerisinde pedler var) "bu ne yavrum ne uğraşıyorsun onla" diye sinirlenerek sınıfın ortasında açan erkek hocaya büyük bir alkıışş...

bir anıda benden ailecek pikniğe gitmiştik.güzel bir gündü.bizimle birlikte dayımlarda gelmişti.annem küçük çocuklar için yere kilimi sererken benim küçük afacan(tabi o zamanlar 2.5)yaşında olan kız kardeşim annemin yerine baş köşeye yerleşir.bunu gören dayımda.dayıcım bak annen yere hazırladı sen orada yiyeceksin demesiyle bizim cimcimeden gelen cevap şok etkisi yaratmıştı.BENİM ANAM BABAM YOKMU BURADA sen ne karışıyon die.hala aklımıza geldikçe güleriz.benim minik cimcimeme kocaman bir alkış...

canım annanemde kaldıgım günlerden birinde anahtarımı evde unutup çıkmışım ama gecikmiycem 1 saatlik bir işim var. annanemin de evden çıkması gerekir ve sağolsun anahtarımı evde unuttugumu farkeder. bir tanecik torunu o kış soğuğunda kapıda kalmasın diye anahtarı paspasın altına koyup kapıya da o güzel pamuk elleriyle koskocaman bir not yazar: "yavrum anahtarın paspasın altında." benim bir tanem o. alkışların en büyüklerini hakediyor. :)

geçenlerde saat 10 da geldim işten yorgunum ama çok. her zaman ki gibi ayaklarımı yıkadım. sonra yüzümü sildim diyorum ki allah allah neden ıslak değil yüzüm mantığa bakın ayaklarını yıka sen yüzünü sil sırnaşık şey sonradan farkettim güldüm kendime...

annemin anlattığı bir olay;
annemler kurandan dönüyorlar.yanında her zamanki gibi ikbal teyze var. inecekleri yere yaklaşınca ikbal teyze şöföre derki ben burda incektim evladım...
şöför der: nereye gidecektin teyze..
ikbal teyze lafı patlatır: evime gidecem nereye gidecem başka :)
ikbal teyzeye bir alkış lütfen...

Son düzenleme:
:sm_cool: küçük kardeşim bir gün kazlarla oynuyor daha doğrusu onları kovalıyordu kardeşim onları kovalarken birden bütün kazlar kardeşime doğru dönüp üstüne yürümeye başlamazlar mı sırnaşık şey bu sefer kaçan kardeşim kovalayan kazlar olmuştu
kazlarada kardeşimede bir alkışş:lepi:

- ben eşim yollamıştır diye hiç konuşmadan iki adamın aldıklarına bakıyordum-:1shok:---
----birgün ikitane adam arabada indi parkeleri yüklediler
-----ben ne oldu demeden abla iki pakette şu rengden alak dediler
ben yine ne oldu demeden adamlar arabaya biniyorlardı cebim çaldı eşimdi arayan dolandırıcılar var dikkat et dedii ben burdalar sen yolladın ya dedim şakaydııı benimkisi eşime:):uhm:
ama adam dur abla dur abla parasını verim dedi ben hala ne oldu demedim banabi alkış çünkü onlar beni dolandırackmışşşş ogün dolandırıcı da para aldımm renkli renkli parkelerle gittilerrkafamçokkarıştı
-----eşime anlatığımda bana ineksin demesinede bi alkışmııııı ne:roflol::roflol:

Bir araba dolusu insan giderken,yolun kenarında ihtiyacını gideren eşeği görüp,ama bu durumu anlamayıp:"aaaaaaaaaaaaaa eşeğin 5 bacağı var" diye bağıran,acı gerçeği öğrenince yüzü renkten renge giren bana alkış lütfen.

gamyoncuiremsu Araba kullanmayı öğreten eşime çok sinirlenip, çukura korna çalan ve ineğe selektör yapan BANADA şutarafagitti kocaman bir alkış lütfen.....Eeee, hakettim ama....:lepi::roflol:

Son düzenleme:
Müsabakaya katıldığım bi gün,bir tribün insan önünde maç yaptığımız mindere kusan bu kadına da bi alkışkafamçokkarıştı

Küçükken burnuna nohutları sokannn ve sonrada hastaneye götürülmek zorunda kalan sivri zeka kuzenime ne demeli:):):):)

Saçlarım kazık gibi diye yakınıp, yumuşatıcıyla kafa banyosu yaptıktan sonra 'Bak Hülya yumuşacık oldu saçlarım..' diye sevinen anneciğime avuçlarınız kızarana kadar alkış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…