Uzun zamandır buradaki aldatılma mesajlarını okuyup acaba benim eşimde yapabilirmi diye düşünüyordum.Bunun etkisiyle telefon görüşmelerinin ayrıntısını inceledim ve aradığımı buldum.Eşim aynı numarayla hergün konuşup mesajlaşmış. Mesaj atmaz normalde belli bir kotalık konuşma süresi olduğu için.Bu yüzden mesajlar dikkatimi çekti.Ben yerimde duramadım beynimden kaynar sular döküldü izin alıp işyerine gittim sen her gün kiminle mesajlaştın telefonunu ver dedim.Ne mesajı deyip anlamazdan geldi.İnsan hergün mesaj yazdığını bilmezmi.Herşey bitti deyip telefonumu kapattım çocuk annesindeydi onu almaya gittim annesini arayıp bırakmayın demiş.Onlarada anlatıp sakın eve gelmesin deyip çıkıp gittim.Ne yapacağımı bilemeden.Sonradan arayıp açıkladı.normal arkadaşıymış işyerinde sorunları varmış ona yardımcı olacakmış.Onun için mesaj atıyormuş oda cevap yazıyormuş.Ama ben tanımıyorum bu normal arkadaşı 5 yıldır hiç ismini duymadım.Bu normalmi sizce.Ne yapacağımı bilmiyorum bence kesinlikle bitti.Birtek kızım için üzülüyorum.Başka bir sorunumuzda yoktu.Ama evli bir adam hergün bir kadınla nasıl mesajlaşır aklım almıyor.Fevri davranıp acele ettim ama duramzdım böyle bir durumda.Dünden beri yalvarıyor kızının üzerine yemin etti birşey yaşamadığına yarında kadını yüzleştirecekmiş.anlayacakmışım.Ama benim için mesaj atması bile aldatmak haksızmıyım.