bir aldatılma hikayesi daha...

rate18

Guru
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2009
197
14
Uzun zamandır buradaki aldatılma mesajlarını okuyup acaba benim eşimde yapabilirmi diye düşünüyordum.Bunun etkisiyle telefon görüşmelerinin ayrıntısını inceledim ve aradığımı buldum.Eşim aynı numarayla hergün konuşup mesajlaşmış. Mesaj atmaz normalde belli bir kotalık konuşma süresi olduğu için.Bu yüzden mesajlar dikkatimi çekti.Ben yerimde duramadım beynimden kaynar sular döküldü izin alıp işyerine gittim sen her gün kiminle mesajlaştın telefonunu ver dedim.Ne mesajı deyip anlamazdan geldi.İnsan hergün mesaj yazdığını bilmezmi.Herşey bitti deyip telefonumu kapattım çocuk annesindeydi onu almaya gittim annesini arayıp bırakmayın demiş.Onlarada anlatıp sakın eve gelmesin deyip çıkıp gittim.Ne yapacağımı bilemeden.Sonradan arayıp açıkladı.normal arkadaşıymış işyerinde sorunları varmış ona yardımcı olacakmış.Onun için mesaj atıyormuş oda cevap yazıyormuş.Ama ben tanımıyorum bu normal arkadaşı 5 yıldır hiç ismini duymadım.Bu normalmi sizce.Ne yapacağımı bilmiyorum bence kesinlikle bitti.Birtek kızım için üzülüyorum.Başka bir sorunumuzda yoktu.Ama evli bir adam hergün bir kadınla nasıl mesajlaşır aklım almıyor.Fevri davranıp acele ettim ama duramzdım böyle bir durumda.Dünden beri yalvarıyor kızının üzerine yemin etti birşey yaşamadığına yarında kadını yüzleştirecekmiş.anlayacakmışım.Ama benim için mesaj atması bile aldatmak haksızmıyım.

Boşanın ya da boşanmayın diyemem..
Ancak şu Güzin Abla modundaki eşinizin aklını başına alması gerek..:eek:lmaz:

Saçmalık be canım gerçekten.
Bi kere sen evlisin ve çocuğun var evliliği bitirmek böyle kolay mı sence :eek:lmaz:
Ne olursa olsun sen onu ne gözünle gördün nede duydun konuşurken:umursamaz::umursamaz:
Onu korumak falan değil amacım ama 1 gün içinde al çocuğu hooop ana evine eeee sonra..
napıcaksın boşanacak mısın? :umursamaz::eek:lmaz:
Bana inan çok ilginç geldi onu dinlemek zorundasın oda bi insan ne olursa olsun ki

Bide çocuğunun üstüne yemin etmiyorlarmı, gelde cinnet geçirme. Moklarını yesinler o çocuklarınalsanaalsanasmile

---valla eğer aldatmaktan kastın zina ise, zinaya asla bu şekilde hüküm verilmez.. hatta olay zinaya varmamışsa bile, şahit olmamışsın, delilin yok, bu resmen ufak bir delile dayanarak iftira olur..
---yok görüşmeleri ise,yüzleşmeyi bekle derim..
---ama eğer kocamın bi kadınla mesajlaşması bile beni bitirir dersen..
git bi süre ananın evine.. kafamı dinliycem de.. süründür... ama hemen boşanma güzelim...

Bide çocuğunun üstüne yemin etmiyorlarmı, gelde cinnet geçirme. Moklarını yesinler o çocuklarınalsanaalsanasmile

Kesinlikle katılıyorum.

Sürüm sürüm süründürün, eğer böyle birşey yapmamışsa bile yapacağı zaman başına geleceklerin neler olduğunu iyice bir anlasın eşiniz.

birşeyi merak ettim kaç yıldır kocanız bu kadının sorunuyla ilgileniyormuş? yani pek inandırıcı gelmedi bu güzin abla modu :eek:lmaz:

boşanın diyemem ama önerim şu artık yaparmısınız bilmem

bir süre ayrı kalın bana zaman ver falan diyin,annenizin evine falan geçin,artık kamera ses kayıt cihazı dedektif falan ayarlayın sizle görüşmüyorken evde arabada veya dışarda ne yapıyor öğrenin.bunları yapacak durumunuz yoksa seskayıt cihazları var,eve geliş saatinden yatış saatine kadar kurun,fiyatları uygun zaten.

valla bana yüzleştirmesi yetmez karısının en iyi arkadaşıyla aldatanları gördükten sonra..

Saçmalık be canım gerçekten.
Bi kere sen evlisin ve çocuğun var evliliği bitirmek böyle kolay mı sence :eek:lmaz:
Ne olursa olsun sen onu ne gözünle gördün nede duydun konuşurken:umursamaz::umursamaz:
Onu korumak falan değil amacım ama 1 gün içinde al çocuğu hooop ana evine eeee sonra..
napıcaksın boşanacak mısın? :umursamaz::eek:lmaz:
Bana inan çok ilginç geldi onu dinlemek zorundasın oda bi insan ne olursa olsun ki

Güveni kaybettikten sonra evlilik nasıl yürür bilemiyorum.Herşeyde şüphe duyucam artık.

Ne yazmış ne yazışmışlar..?

Gerçekten sıradan bir takım konuşmalar mesajlaşmalarsa, aldatma bunun neresi?
Boşanmaya ne gerek var?

Ama kızılır bozulur sinirlenir insan orası ayrı.

Ama yazılan şeyler farklıysa, sana kalmış boşanmak ayrılmak..

Bu kesin bir aldatma değildir. Hatta aldatma bile olmayabilir. Ben bu durumda boşanmazdım. Gerçekten seni aldatmadıysa boşuna yuvan yıkılmış, çocuk babasız büyümek durumunda kalmış olur.

eğer mesajlaşmayla kaldıysa (uzucu sinir bozucu bır durum ) süründürün korkutun.
umarım daha ötesi yoktur bu işin.
offf bu erkekler nıye rahat durmaz ayrıca eşiniz yerıne siz bırıyle mesajlaşsaydınız ve eşiniz bunu yakalasaydı tepkısı ne olurdu???? ben asıl onu merak ettım.

Birde iki gece 23:00-24:00 arası bir iki kere konuşmuşlar o saate ben uyurken onunla ne konuşmuş hazmedemiyorum işte

Birde iki gece 23:00-24:00 arası bir iki kere konuşmuşlar o saate ben uyurken onunla ne konuşmuş hazmedemiyorum işte

Bilmem ne konuşmuşlar o saatte?
Normal değil tabii ama ne konuşmuşlar yanii..?
Söylemedi mi ayrıntıları?

ya herkesin savunma hakkı vardır.hemen öyle anlamadan dinlemeden karar vermeyin bence.çalışan insanların bir sürü kadın erkek arkadaşları oluyo.mesajlaştı diye hemen "aldattı" anlamına gelmez ki.

Olabilir arkadaşı ama beş yıldır adını duymam gerekirdi diye düşünüyorum.Her gün onun problemleriye ilgileniyorsa banada bahsetmeliydi diye.

X