How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

bir akıl verin lütfen!

pampia

samsun/ağrı
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2010
68
12
48
ben 4 aydır yazz... dogum kontrol hapı kullandım ama bende son 1 aydır aşırı sarı renkli kokulu akıntım ve ilişki sırasında kuruluk ve ağrım oluyodu sanki orda girişte yara varmış gibi canım yanıyodu kurumasıda cabası ve sanki oraya bişeyler batıyo iğne gibi :((( buda ruh halime yansıyo ne yapıcağmı bilemiyorum doktorada gidemiyorum eczaneden bana önerebilceğniz bişey varmı bunun adı tam olarak nedir bileniniz varmı yardım edin nolurrr zor durumdayım arkadaşlar şuan adetimin 4. günü geçen hafta doğum kontrol hapını bıraktım büyük ihtimalle ondan dolayı oldu diye düşünüyorum
lütfen bana yardım edin lütfennnn :43::43::43:

d.k. hapı kullanan bazı arkadaslarımda kuruluk olduğunu söylemişlerdi... hatta kuruluk olduğu için cnsel isteksizlik oluyomuş
bende 1 yıl d.kontrol hapı kullandım ama ben yasmin kullandım çokta memnundum hapa devam etmen gerekirse dr.una danışıp yasmine geçebilirsin bnce:34:

tşk ederim cnm benim peki bu akıntı ve batmalar için tedavi olmam lazımmı dersin yoksa ilişkide yine o yara olan yer acırmıki korkuyorum biraz ben 10 gündür ilişkiye giremiyoruz çünkü

Back