Bir akil lutfen

Korona dönemi filan derken gelinde görmedi ama anne olmak hayali. Artık en sonunda okul bitmeden evlenmezsin. Unut çocuğu derslerine bak dedim. 3. Sınıfa gidiyor.

Erkekler (ikizlerim var) bir tuhaf hayali bir ara çöpçü olmaktı. Diğeri ise ambulans şoförü. Bizim evde hayaller yerde

Yakın çevremizde hep okumuş insanlar

Aynen yaa aman böyle hayaller güzel hayal kuran çocuktan zarar gelmez bence

Kardesi yok ki abi oldun diyim , hiç abi kelimesi geçmez evimiz de , aynen benim evdeki tutumun da problem oldu kesin cunki okulda çok uyumluymus
benim yeğenim okulu pek anlatmaz (bu sıpaya okulda ne yaptın dersen ya hiç anlatmaz ya "annem nerde babam nerde diye ağladım hep akşama kadar, derdi yaş 3ken)
"bizim okulda kurallarımız var teyzeeee" der ben "e evde neden kurallara uymuyorsun?" deyince de "e evde kurallarımız yok ki teyzeeee" diyor. muhtemelen kural koymak ve disiplin sağlamak konusunda siz de benzer sorunları yaşıyorsunuz. okulda bunu kabullenip uyuyorlar...zaten uyumsuz olan çocuğu okullar devam ettirmiyor.

bu sıpa okulda öğle uykusuna filan yatmıyor mesela öyle her denileni yapan bir sıpa değil ama kavga filan da etmedi hiç, etkinlikleri seviyor o bakımdan kurallara uyuyor.
sonra eve gelip öğretmen oluyor anne babası da öğrenci yapıyr, onlara etkinlik yaptırıyor.

bizdeki model böyle.
okuldaki çocuklara bebe dediğini hiç duymadım, orada ilişkileirni göslemleyemiyoum ama mesela biz parka gitsek orada ne kadar çocuk varsa onları sen in sen bin diye güzel güzel yönetir, cesaretlendirir, hepsine tek tek ilgi gösterir, çoğu da ondan büyük oluyor. karakteri böyle. sizdeki de kendinden büyüklerle takılmayı seven karakter olabilir- ben kendim öyleydim.

Her çocuk değil ama çoğu çocuk şimdi böyle konuşabiliyor tvden tabletten telefondan duyduğu sözleri söylüyor.
Benim yiğenimde 'Allahım insanları madem gökyüzüne alacaktın niye bu kötü dünyaya getirdin' dedi şok olmuştuk çocuk bu yaşta neler düşünüyor diye 5-6 yaşlarında

Hiç bir sey diyemedim , yok oğlum dedim mesela ahmet aynı senin gibi diyerek cocuklari örnek verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…