- 7 Ağustos 2016
- 1.715
- 1.064
- 133
- Konu Sahibi Kahvekokusu34
-
Okul kurallı bir ortam ve tutarlı bir yaklaşım sergilenir. Bu nedenle tutumunuzu gözden geçirmenizi öneririm. Okuldakileri bebek olarak tanımlamasına gelirsek, sen artık abi oldun tarzı cümleler kullanıyor musunuz? Ya da kendinden alt sınıftaki öğrencileri kastediyor olabilir mi? Bence okuldan almanızı gerektiren bir durum yok.Herkese iyi geceler , çocuğum tam 5 yaşın da anaokulu başladı, öğretmenini sevmiş , öğretmeni de onu hiç bi sorunumuz yok dedi uyumlu akıllı kurallara uyuyor dedi , ama evde asla kurallara uyan bi cocuk degil bu beni hem sevindiriyor hem şaşırtıyor. Asıl canımı sıkan şey hepsi yaşıt sınıftakiler ama onlar bebek, küçük hepsi diyor beni bebek okuluna vermişsin diyor baya baya kafasına takıyor bu aralar birde çok hırçınlaşti napicagimi şaşırıyorum okulda uyumlu ama eve geldik mi asla sözümü dinlemiyor bana bi akıl verin , düşünceleri de yaşıtları gibi değil tam 5 yaşında, bu gece uyurken , diyor ki Anne oyle bi meslek secmeliyim ki insanların çok geldi bi yer olmalı oyle olursa çok iyi iş yaparım fikir ver bana dedi, dr ol dedim yok dedi hastalık bulaşır, ogretmen ol dedim yok yok dedi başım çok ağrır çok çocuk var , pilot ol dedim tehlikeli bi iş dedi , cevapları sanki 15 yaşında gibi napicam ben kizlar akıl verin bana alsam mı anaokulundan napsam
Kardesi yok ki abi oldun diyim , hiç abi kelimesi geçmez evimiz de , aynen benim evdeki tutumun da problem oldu kesin cunki okulda çok uyumluymusOkul kurallı bir ortam ve tutarlı bir yaklaşım sergilenir. Bu nedenle tutumunuzu gözden geçirmenizi öneririm. Okuldakileri bebek olarak tanımlamasına gelirsek, sen artık abi oldun tarzı cümleler kullanıyor musunuz? Ya da kendinden alt sınıftaki öğrencileri kastediyor olabilir mi? Bence okuldan almanızı gerektiren bir durum yok.
İnan ki çok yaşlı değilim ama bu çağa bazı konular da gerçek den geride kaliyorumAnaokuldan neden aliyosun ki çevresiyle ilişkisini kesmemelisin bence şuan ki devrin cocuklari çok garip benimde yigenim var evlenicem bebeğim olacak gibi bir çok hayal kuruyor yani bizden kafaları çok farklı ama hala aklına takılıyorsa bir pedagogla goresebilirsin bence
Herkese iyi geceler , çocuğum tam 5 yaşın da anaokulu başladı, öğretmenini sevmiş , öğretmeni de onu hiç bi sorunumuz yok dedi uyumlu akıllı kurallara uyuyor dedi , ama evde asla kurallara uyan bi cocuk degil bu beni hem sevindiriyor hem şaşırtıyor. Asıl canımı sıkan şey hepsi yaşıt sınıftakiler ama onlar bebek, küçük hepsi diyor beni bebek okuluna vermişsin diyor baya baya kafasına takıyor bu aralar birde çok hırçınlaşti napicagimi şaşırıyorum okulda uyumlu ama eve geldik mi asla sözümü dinlemiyor bana bi akıl verin , düşünceleri de yaşıtları gibi değil tam 5 yaşında, bu gece uyurken , diyor ki Anne oyle bi meslek secmeliyim ki insanların çok geldi bi yer olmalı oyle olursa çok iyi iş yaparım fikir ver bana dedi, dr ol dedim yok dedi hastalık bulaşır, ogretmen ol dedim yok yok dedi başım çok ağrır çok çocuk var , pilot ol dedim tehlikeli bi iş dedi , cevapları sanki 15 yaşında gibi napicam ben kizlar akıl verin bana alsam mı anaokulundan napsam
Yaşla hiç alakası yok çağ çok farklı bir çağ bizden çok zekiler gercekten bence takacak birşey yok onu spor müzik gibi hobiler edindir benceİnan ki çok yaşlı değilim ama bu çağa bazı konular da gerçek den geride kaliyorum
Alemsiniz ya :) napicagimi bilmiyorum, siz bir de canlısıni görün cevaplarına sorularına şook olursunuz kafa yapısı oyle ama boyamalar da daha tam iyi değilmiş oyle dedi ogretmeni :) tasiriyormus, hatta ben dedim ki oğlum mühendis ol çizim yaparsin diyor Anne resim de iyi değilim:) :)Ay cevaplara bak bizden akıllı masaAllah ya sen onu al o anaokulundan direk ODTÜ ye ver yada hacattepe fakültesine falan harcanıyor orda
Folik asitten mi neyden acaba :) :)Yaşla hiç alakası yok çağ çok farklı bir çağ bizden çok zekiler gercekten bence takacak birşey yok onu spor müzik gibi hobiler edindir bence
Oyle bir şey kasıt eden bir yazım var mı , benim temennim hayırlı sağlıklı doğayı seven kadina kıymet veren hayvanı besleyen bi birey yetiştirmek aman soyle zeki olsun aman böyle zeki olsun bi çabam yok merhametli olsun, hiç zeki olmasa da benim çocuğum çok zeki olsa da benim , olduğu gibi yani, konumda ki amaç da napa bilirim nasıl yaklaşa bilirim gibi gibi fikirler almak , bir şey ispat etmek değil maksat dertleşmek , neden mesela burda hiç bizi görmeyen tanımayan insanlara kendimizi ispat etmeye çalışalım ki.. iyi geceler tesekurler fikriniz için :)bence normal 5 yaş çocuğu ortama alışmaya çalışıyor anormal olan birşey yok gibi geldi ama yok benim çocuğum ultra zekalı özel çocuk falan diye düşünüyorsanız test falan yaptırısınız
Ay cevaplara bak bizden akıllı masaAllah ya sen onu al o anaokulundan direk ODTÜ ye ver yada hacattepe fakültesine falan harcanıyor orda
Çoğu çocuk okulu zorunluluk olarak yerine getirilmesi gereken bir görev gibi gördüğü için orada duygusunu ve enerjisini istemsizce bastırarak güvenli alanı olan evlerine döndükten sonra bu duyguları yaşayabiliyorlarmış.Herkese iyi geceler , çocuğum tam 5 yaşın da anaokulu başladı, öğretmenini sevmiş , öğretmeni de onu hiç bi sorunumuz yok dedi uyumlu akıllı kurallara uyuyor dedi , ama evde asla kurallara uyan bi cocuk degil bu beni hem sevindiriyor hem şaşırtıyor. Asıl canımı sıkan şey hepsi yaşıt sınıftakiler ama onlar bebek, küçük hepsi diyor beni bebek okuluna vermişsin diyor baya baya kafasına takıyor bu aralar birde çok hırçınlaşti napicagimi şaşırıyorum okulda uyumlu ama eve geldik mi asla sözümü dinlemiyor bana bi akıl verin , düşünceleri de yaşıtları gibi değil tam 5 yaşında, bu gece uyurken , diyor ki Anne oyle bi meslek secmeliyim ki insanların çok geldi bi yer olmalı oyle olursa çok iyi iş yaparım fikir ver bana dedi, dr ol dedim yok dedi hastalık bulaşır, ogretmen ol dedim yok yok dedi başım çok ağrır çok çocuk var , pilot ol dedim tehlikeli bi iş dedi , cevapları sanki 15 yaşında gibi napicam ben kizlar akıl verin bana alsam mı anaokulundan napsam
Anaokuldan neden aliyosun ki çevresiyle ilişkisini kesmemelisin bence şuan ki devrin cocuklari çok garip benimde yigenim var evlenicem bebeğim olacak gibi bir çok hayal kuruyor yani bizden kafaları çok farklı ama hala aklına takılıyorsa bir pedagogla goresebilirsin bence
Bence kendi işini kendi kursun ilerdeAlemsiniz ya :) napicagimi bilmiyorum, siz bir de canlısıni görün cevaplarına sorularına şook olursunuz kafa yapısı oyle ama boyamalar da daha tam iyi değilmiş oyle dedi ogretmeni :) tasiriyormus, hatta ben dedim ki oğlum mühendis ol çizim yaparsin diyor Anne resim de iyi değilim:) :)
Evet yani 6 yaşında düğüne gidioruz ayy gelinin gelinliğine yorum yapıyor bende şöyle böyle yapicam falan balon patlatıp bebeğimin cinsiyetini ogrenicem falan diyor yani ailemizde böyle şeyler yok ama sağdan soldan görüyor hayal ediyor başka bir yigenim kamyoncu olmak istiyor yani garip hayalleri var gerçekten şimdiki çocukların biz yanlarinda cahil kalıyoruz 8 yaşında yigenim telefonda videoyu açamadım teyze off sende nasıl yapamıyorsun diyip elimden aldı telefonu açtı videoyu al bak işte dedi ben şaşırdım kaldım çok farklılar önceden herkes bu kadar bilinçli değildi şuan hamile olunca herşeyi araştırıp ne yariyorsa ona göre besleniosun ilaç kullanıosun falan ben ona yoruyorum yaniYa bunu okuduğum çok sevindim. Benim kızımın da gelecek hayali çocuk yapmak, iki kız. Hiç evlilik konusunda şaka yapan insanlar da değiliz. Son bir yıldır ara ara bunu dile getiriyor. Demek ki normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?