• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bipolar bozukluk

Marias

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2016
7
0
1
34
Bipolar duygu durum bozukluğu hakkında bilgisi önerisi doktor kontrolü ve ilaç dışında hayatını daha kaliteli hale getirmek için yapılması gerekenler Vs. Hakkında bilgisi olan kendisi Yada yakınlarında bu rahatsıZlığı olan var mı ? Ben 8 yıldır bu rahatsiLikla mücadele ediyorum fakat bazen zorlanıyorum düzenli kontrol ve ilacla bu zamana geldim.Doktorkontrolu altında 6ay önce ilacı kestim nedeni ise bebek sahibi olmak istemiş olmamdan dolayı.Şuan ilacımı almadığım için sıkıntılar cekiyorum.bilgisi ve önerisi olan kişilerden tavsiyeler bekliyorum.teşekkürler

Bende kendimde bu hastalığın olduğuna 100 de yüz ikna olmasam da belirtileri çok var aşırı mutluluk hemen sonrası aşırı mutsuzluk. çok değişik düşünceler istemesemde beynimi istila eden. Bide hamileim onunda etkisi vardır ama.en sevdiğim insandan bile nefret ediyorum Arada. Integra çok meyillim.işte birsürü belirti bilmiyorum napmaliyim

Hamileyken bile ilaç kullanılabilir gereken durumlarda. Kaldı ki bipolar bozukluğu olan bir kişinin ilaçlarını bırakması hiç de iyi sonuç olmaz. Bitkisel tedaviler de hafif kalıyor bu hastalıkta.

Back