Bipolar bozukluğu olanlar bakabilir mi?

Usagi_tsukino

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
17
6
1
32
Bana 5-6 ay önce bu tanı kondu.lityum içeren ilaçlar değilde seroquel kullanıyorum.Ama geçen ay yine atak geçirdim.ilaç yeterli gelmiyor mu bu ilacı kullanan var mı daha da kötü oldum

Canım banada 4-5 sene önce bipolar dendi ilaç tedavisini bir türlü olmadım hep yarım bıraktım buaralar hiç iyi değilim ilaçlar genelde senin durumuna göre değiştirilmesi gerekiyor doktorunla konuştun mu

Psikiyatrik ilaçlar kişiden kişiye farklı belirtiler verebiliyo. İlk hafta bir çok kişi sersemlik,bulantı,kusma vs. Yaşayabilir ancak daha sıkıntılı şeyler yaşandığında doktorla görüşüp ilaç değişimi yapılabiliyor. Doktorla görüşmenizde fayda var. Şakaya gelmez bu tür ilaçlar

Canım banada 4-5 sene önce bipolar dendi ilaç tedavisini bir türlü olmadım hep yarım bıraktım buaralar hiç iyi değilim ilaçlar genelde senin durumuna göre değiştirilmesi gerekiyor doktorunla konuştun mu
Konuştum aslında sadece dozunu yükseltti hiç ilgilenmiyor

3 aydır kullanıyorum sadece dozunu yükseltti ama son zamanlarda daha kötüyüm

Bidahaki görüşmenizde bahsedin bence çünkü başlarda 3 hafta kadar alışmamış oluyo vücut. Doz artışından bir sure sonra belirti vermeye başlıyo. Çapraz yaparak farklı Bi ilaçla devam ettirebilir. Uyku yapanlarda değiştiriyolar ilacı çünkü belki sizde de değiştirebilir.

meraba...ben de bir manik depresifim..İlaçla tedaviyi 1 sene önce bıraktım. Zordu ama psikanaliz ve sürekli mücadele ile şimdilik çok daha iyiyim. Yaşadıklarımı blogumda yazıyorum. Bu bir reklam değil sadece birazcık faydası olursa çok sevinirim. adresim Uzun süredir bu savaşın içindeyim, sormak istediğiniz her konuda da burdayım. Kendinizi kötü hissetseniz bile sadece yazabilirsiniz. İyi akşamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…