Bioxcin mi? / zigavus mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Rline
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İkisi de değil ne yazık ki saç dökülmesinde şampuanların herhangi bir etkisi olduğunu düşünmüyorum saça zarar vermesin yeterli.

bioxin 1 ay kadar kullandım ama sanırım içinde silikon var,eczaneye girdim tesadüfen saç testi yapalım dediler baktık saç diplerim yağ gibi parlak bir tabaka içinde kalmış,estetisyen kullandığım market şampuanlarından bu hale geldiğini söyledi bitkisel şampuan önerdi zigavus aldım 1 kere yıkadım henüz o yüzden yorum yapamıycam ama bioxin in de normal markette satılan elidor pantenden bir farkı olmadığını bil cnm..

Bioxin çok çok faydalı ablam kullandı neredeyse kellesen saçları geri geldi. Siddetle tavsiye ederim

Bioxin bende kullandım bir işe yaramadı ama bazı yerlerde iyi yorumları da var saç tipine göre değişiyor galiba iyi araştırmak lazım ama her ne olursa olsun doğal ürünler kullanmak gerekiyor bence

Bioblas kullanıyorum şimdilik memnunum..
organix b5 şampuan kadar saç çıkaran bir şampuan daha kullanmadım ama onu da ekleyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…