• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar BİOTİN şampuan ve solüsyon-MEDOBİOHTİN tablet kullananlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

mavimm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
1.255
19
158
40
arkadaşlar aşırı saç dökülmesi nedeniyle cilt doktoruna gittim, 18 aylık bebeğim var. tiroide baktı,başka hiçbir kan tahlili istemedi. tiroid normal çıkınca strese bağladı ve b12 ve çinko eksikliği olabilir diye tablet verdi. sonra biotin solüsyon+şampuan ve medobiohtin tablet verdi. bunları da hazır olan bir yerden işaretledi ve elime tutuşturdu. ikisi yaklaşık 100 tl tutuyor ben de almadım. sonra gidersem de ilk işinin bunları alıp almadığımı sormak olacak,eminim. bu ürünleri kullanıp memnun kalan var mı ona göre almak istiyorum ben de?

Biotin sampuan hangi marka acaba? Dermoskin biotin ise bilgi verebilirim.uzun sure kullandim ve kullanmaya devam ediyorum.dokulmeme faydasi dokunmadi.hicbir sekilde. Kullanmaya devam etme sebebim eczane sampuank olup daha az zararli olduguna inanmam. en guzel yani saci yumusacik yapmasi.uzatmiyor,kepek problemi yapmiyor, hacim konusunda basarisiz.eger dokulme icin alacaksaniz (solusyonsuz kullaniyorum) tavsive etmem.ancak dedigim gibi marka farkli olabilir solusyonla ise cok daha farkli sonuclar verebilir.

Back